Νηφαλιότητα…ο τρόπος να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ένα στοιχείο που απουσιάζει από τις αντιδράσεις όσων το αίμα βράζει, μετά από ένα ντέρμπι, ειδικά με την τροπή που πήρε.

 

 

Όσοι μπορούν να παραμείνουν αντικειμενικοί και νηφάλιοι, κατανοούν ότι δίκαια ο Παναθηναϊκος παραμένει πρώτος στη βαθμολογία μετά από 11 αγώνες. Μια ομάδα που έχει ένα εξαιρετικό διαχειριστή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένα δεμένο σύνολο που συνεχίζει από’κει που έχτισε πέρυσι και μια καλοδουλεμένη ομάδα, που κατάφερε να αποβάλει τις φοβίες του παρελθόντος και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και στη κακή του μέρα.

Κάτι που κατάφερνε με σχετική ευκολία ο περυσινός Ολυμπιακός που αν και κακός αγωνιστικά, έπαιρνε νίκες σε έδρες που δίνουν πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός της Κυριακής ήταν καλύτερος αγωνιστικά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό δεν τον κάνει καλύτερη ομάδα. Έχει μεγάλες προσωπικότητες στο ρόστερ του και με πολύ μεγάλη ποιότητα. Όμως τώρα αρχίζει να αποκτά ομοιογένεια, όπως και η ΑΕΚ. Ομάδες που χρειάστηκαν χρόνο να δέσουν. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό με τόσες αλλαγές προπονητών και παικτών.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο σοβαρός φετινός Παναθηναϊκός και βρίσκεται μόνος πρώτος. Προφανώς δεν έχει τελειώσει τίποτα και σίγουρα οι φωνές από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού περι αποχώρησης από το πρωτάθλημα, είναι τουλάχιστον αστείες και μειώνουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/