Το Lawbby bar & more, άλλαξε διεύθυνση, ανανεώθηκε αισθητικά και είναι σε θέση να προσφέρει την ποιότητα που ψάχνεις σε κάθε σου επίσκεψη.

 

H Πλατεία Δικαστηρίων είναι εδώ και χρόνια μια εξαιρετική επιλογή για έξοδο, τόσο για τη μέρα, όσο και για τη νύχτα. Εδώ και λίγες εβδομάδες προστέθηκε μια ακόμα σημαντική αφορμή για να την επισκεφθείς.

 

 

Το Lawbby bar & more, άλλαξε διεύθυνση, ανανεώθηκε αισθητικά και είναι σε θέση να προσφέρει την ποιότητα που ψάχνεις σε κάθε σου επίσκεψη. Με ποιοτικό καφέ Buondi και σχολαστικά εκπαιδευμένους barristas, ο καφές σου χτυπάει υψηλά standards.

 

 

Το breakfast & brunch menu συμπληρώθηκε με αλμυρές γεύσεις αλλά και healthy options για όσους επιλέγουν μια πιο fit προσέγγιση, ενώ η λίστα των κρασιών είναι επιλεγμένη με γνώση και είναι ικανή να αποτελέσει το απαραίτητο συνοδευτικό του μενού φαγητού.

 

 

 

Αν πάλι αναζητάς καλές μουσικές για την έξοδο σου, οι Μάνος Λιοδάκης και Άρης Σταματάκης έχουν τόσο τη γνώση όσο και την εμπειρία να σου χαρίσουν μια διασκεδαστική μουσική έξοδο, από την Παρασκευή έως και τη Κυριακή το βράδυ. Το cocktail list έχει ανανεωθεί και η Malt & Premium κάβα είναι εκεί για τους πιο απαιτητικούς. Το Lawbby είναι η απόλαυση που αναζητάς σε κάθε σου έξοδο, όποια ώρα της ημέρα και αν επιλέξεις.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Lawbby is everything you need!

INFO
The Day: Καθημερινά κοντά σας
The Place: Lawbby bar and more
Location: Πλατεία Ελευθερίας, Δικαστήρια