Η Χώρα των θρύλων, των παραδόσεων, των παραμυθιών..Γνωστή και ως η χώρα του μυστηρίου του Κόμη Δράκουλα.

 

 

Είναι μία μεγάλη και πλούσια σε αξιοθέατα χώρα, καλοδιατηρημένα κάστρα, καταπληκτική φύση, ωραία βαλκανικά τοπία, γραφικά χωριά ενδιαφέρουσα λαογραφία και το πλουσιότερο φολκλόρ της Ευρώπης.

 

 

Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις μεγαλύτερες χριστιανικές γιορτές για τους Ρουμάνους. Οι παραδόσεις και τα έθιμα που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά συνδέονται με αυτό. Το κάλαντα και ο στολισμός του δέντρου είναι οι πιο διαδεδομένες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στη Ρουμανία, μια γιορτή που προάγει την καλοσύνη και δίνει έμφαση στην οικογένεια.

 

 

Οι χριστουγεννιάτικες εκθέσεις είναι εκδηλώσεις με παράδοση στην Ευρώπη και οι οποίες έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη στη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια Αυτές οι εποχικές αγορές, που διεξάγονται γενικά τον Δεκέμβριο, μας μυούν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Βραδιές φωτισμένες από χιλιάδες λαμπάκια, μυρωδιά ζεστού κρασιού, κέικ, γεύση σαρμαλούτ, ιστορίες και γέλια με φίλους και οικογένεια. Η μαγεία των γιορτών. Όλα αυτά συγκεντρώνονται στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

 

 

 

Follow fb & insta: The Holidays Destination
THL 6906698170 / 2821033399
Email info@toptravelgreece.com
Web www.toptravelgreece.com