«Είμαι περήφανος, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα πάει σε παγκόσμια παλτφόρμα» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του μιλώντας για τη σειρά «Maestro» , τα παγκόσμια δικαιώματα της οποίας πήρε το Netflix και την εντάσσει στην πλατφόρμα του

 

 

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας για τη σειρά «Maestro», τα παγκόσμια δικαιώματα της οποίας πήρε το Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στο «Πρωινό μας» δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας «είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε επίσης ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος της σειράς, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο Mega και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

 

Maestro: Το tweet του Netflix για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

H δραματική σειρά, σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

 

 

Το ελληνικό Netflix ανακοίνωσε τη συνεργασία και δημοσίευσε μια…αγγελία για ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από τον σπουδαίο μαέστρο Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix», ανέφερε το Tweet.

 

Πηγή: reader.gr