Η έκλειψη μένει σιγά σιγά πίσω μας και οι πλανήτες φέρνουν νέα αστρολογικά δεδομένα

 

 

Ακόμη το τοπίο είναι θολό, ενώ η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/11 έχει αφήσει μια περίεργη ατμόσφαιρα οριστικών αλλαγών και ανακατατάξεων.

Η επιρροή της έκλειψης είναι ισχυρή για περίπου 28 ημέρες, ενώ πλέον οι πλανήτες ξεκινούν να φέρνουν νέα γεγονότα και μάλιστα για τα 3 παρακάτω ζώδια, το υπόλοιπο του μήνα αναμένεται να είναι πιο ευχάριστο.

«Στο παιχνίδι» έχει μπει και η Αφροδίτη, η οποία στις σχέσεις φέρνει μια τρυφερότητα και ερωτισμό. Πάμε να δούμε τα 3 ζώδια που το ερωτικό τοπίο για τον υπόλοιπο μήνα, αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο:

 

 

 

Δίδυμοι

Ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, αφού η Σελήνη βρισκόταν στο ζώδιο σας και ο Άρης εξακολουθεί να είναι σε ανάδρομη πορεία, έως το 2023. Ο εκνευρισμός, οι καθυστερήσεις και η ένταση δεν λείπουν, ωστόσο το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι πέρα από τα θέματα καριέρας που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα, είναι να εστιάσετε και λίγο στην ερωτική σας ζωή. Από τις 16 περίπου του μήνα και έπειτα, θα βρεθείτε στο επίκεντρο και οι ευκαιρίες να γοητεύσετε το άτομο που επιθυμείτε ή να ζήσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας, θα είναι πολλές. Επιπλέον, στις 24/11, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Λέων

Στις αρχές του μήνα θα βιώσετε μία πίεση, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν βοηθά. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, όμως, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ονειρική σχέση ή να πάτε την υπάρχουσα στο επόμενο επίπεδο. Πρόκειται για μια ερωτική και δημιουργική περίοδο, κατά την οποία θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

 

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα θα εξερευνήσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και συνδέεστε με τους άλλους, εκφράζοντας ειλικρινά τις ανάγκες και τα όνειρά σας. Θα θέσετε όρια και δεν θα διστάσετε να κάνετε συζητήσεις που θα φέρουν αρκετό κόσμο (και εσάς) σε δύσκολη θέση. Μην τις φοβηθείτε, διότι αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω. Έχετε πλέον την ευκαιρία, όχι μόνο να δημιουργήσετε μια πιο υγιή σχέση, αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα για παλαιότερες επιλογές σας.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: jenny.gr