Το κόστος παραγωγής του φετινού Survivor είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Το Survivor All Star αναμένεται να προβληθεί τους επόμενους μήνες και ήδη οι συζητήσεις για τα ονόματα των παικτών και τα ποσά που θα λάβουν είναι πολλά.

Στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι», προβλήθηκε ρεπορτάζ με τα ονόματα των νικητών, που η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι θέλει «διακαώς», αλλά και το συνολικό κόστος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, η πρώτη πεντάδα απαρτίζεται από τους Στάθη Σχίζα, Ηλία Γκότση, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ουσιαστικά είναι η πεντάδα των νικητών των Survivor, από όταν προβάλετται στον ΣΚΑΪ και η παραγωγή επιθυμεί διακαώς να τους έχει στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, αν ισχύει το γεγονός ότι όλοι θα πάρουν από 5.000 ευρώ, ο δημοσιογράφος είπε ότι στο «φαίνεσθαι» ισχύει. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία θα πάρουν αυτό το ποσό, «θεωρώ ότι είναι το μίνιμουμ αυτό, ενώ κάποιοι γνωρίζω ότι θα διαπραγματευτούν πολύ μεγαλύτερα ποσά», τόνισε.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Έτσι, το κόστος για την παραγωγή του φετινού Survivor θα είναι πολύ υψηλό. «Η παραγωγή του φετινού Survivor, ξεκινάει και το τονίζω ξεκινάει, από τα 14.000.000 ευρώ. Ποσά που γι’ αυτές τις παραγωγές, ακόμα και γι’ αυτού τους είδους τις παραγωγές, είναι αρκετά υψηλά. Και λέω ξεκινάει γιατί μπορεί αυτό στην πορεία και με τις ανάγκες του ριάλιτι να τα ξεπεράσει», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, με πρόχειρους υπολογισμούς, βγαίνει περίπου στα 100.000 και κάτι το επεισόδιο.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus