Στο «καλάθι του νοικοκυριού» προστίθεται από αυτή την Τετάρτη και η Wolt Market, όπως έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανήρτησε στον λογαριασμό του στα σόσιαλ την επιστολή της εταιρείας, η οποία δήλωσε πως αποφάσισε να μπει «εθελοντικά στο “καλάθι του νοικοκυριού».

Η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της: «Ως Wolt Market αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε εθελοντικά στο “καλάθι του νοικοκυριού”, που στόχο έχει να καταπολεμήσει το κύμα ανατιμήσεων στη χώρα. Ως Wolt Market έχουμε αποφασίσει να είμαστε δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές με πράξεις. Ήδη από την 1η Οκτωβρίου προχωρήσαμε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά καθώς και άλλες κατηγορίες προϊόντων σε όλα τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα…

Το “καλάθι του νοικοκυριού” θα αριθμεί 57 προϊόντα και οι πελάτες μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 08:00 ως τις 00:00 εντός περίπου 30 λεπτών στην πόρτα τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη συγκράτηση των τιμών».

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Πηγή: iefimerida.gr