Μετά από είκοσι χρόνια λειτουργίας ως αποκλειστικοι αντιπρόσωποι της BSB, στο SAVIN chania συμπεριλαμβάνονται πλέον και άλλες κορυφαίες ελληνικές εταιρείες. Στο κατάστημα SAVIN πλέον θα βρείτε : BSB, TOI MOI , ON LINE , MIND MATTER, LOVE ME , LUI e LEI , CENTO !

 

Μια πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 11/11 στα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος SAVIN chania.

Πλήθος φίλων και γνωστών βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Τσουδερών 8 για να ευχηθούν στο νέο αυτό ξεκίνημα των Γιάννη & Αμαλία Μαργαρώνη, αλλά φυσικά και να διασκεδάσουν, με τον Στάθη Ιωάννου να αναλαμβάνει το μουσικό κομμάτι και τον πλούσιο μπουφέ να είναι εκεί για να δώσει νοστιμιά στη βραδιά.

 

 

Οι ιδιοκτήτες θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν, αλλά και όσους τους στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια! Γι αυτό και προσπαθούν πάντα να σας ανταμείβουν με τις καλύτερες επιλογές στην ένδυση και στην εξυπηρέτηση σας!

Διαβάστε επίσης  Άννα Βίσση: Χόρεψε τσιφτετέλι στην σκηνή και η αντίδραση του μουσικού της έγινε viral

Μετά από είκοσι χρόνια λειτουργίας ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της BSB, στο SAVIN chania συμπεριλαμβάνονται πλέον και άλλες κορυφαίες ελληνικές εταιρείες. Στο κατάστημα SAVIN πλέον θα βρείτε : BSB, TOI MOI , ON LINE , MIND MATTER, LOVE ME , LUI e LEI , CENTO !

Περάστε μια βόλτα να δείτε την ανανεωμένη γκάμα!