Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη.

 

Οι προκλήσεις είναι συνήθεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ακόμα, όμως, και σε περιόδους που νιώθετε αποκομμένοι από τον άλλο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν καθορίζουν αυτές οι στιγμές τη σχέση. Αυτή την εβδομάδα (14 έως 20 Νοεμβρίου) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και η ενέργειά της θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις, ειδικά των τριών παρακάτω ζωδίων.

 

 

Δίδυμοι

Την ρομαντική πτυχή του εαυτού σας και τις πτυχές της αγάπης ενεργοποιεί η Αφροδίτη στον Τοξότη και φέρνει μια θετική στροφή στη σχέση σας. Αυτό το διάστημα όλες οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, ενώ και ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας σάς βοηθά να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε μία απόφαση, που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Οι δύο πλανήτες συνεργάζονται και σας καθοδηγούν, ώστε να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να προσέξετε πριν δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους.

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Τοξότης

Μια πολύ όμορφη αστρολογικά εβδομάδα ξεκινά για εσάς και σας φέρνει μεγάλη τύχη και στον έρωτα. Τις επόμενες ημέρες Αφροδίτη και Ερμής μπαίνουν στο ζώδιό σας, ενώ ξεκινά και η γενέθλια εποχή σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς οδηγεί να τιμήσετε τις δικές σας ανάγκες στη σχέση. Πλέον, μπορείτε να κατανοήσετε πως υπάρχει νόημα στο πώς αγαπάτε, αλλά και ουσία στο πώς πρέπει να σας αγαπούν. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε αυτές σας τις σκέψεις και να αισθανθείτε πως πλέον αυτά που νιώθετε και λέτε ευθυγραμμίζονται.

 

Ιχθύς

Γίνεστε πιο ευαίσθητες και διαισθητικές αυτές τις ημέρες, ενώ σας ενδιαφέρει περισσότερο να δώσετε παρά να λάβετε από τη σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βάλετε στην άκρη τα δικά σας θέλω ή να θυσιαστείτε, αλλά μπορείτε να εστιάσετε στο πόσο όμορφα νιώθετε όταν δίνετε αγάπη – αυτό θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε και από τις πρόσφατες προκλήσεις που βιώσατε. Καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πολλά από τα θέματα που θα προκύψουν είναι εκείνα που σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο βαθιά αγαπητές από τον σύντροφό σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε ταξίδια, κοινές δραστηριότητες και να κάνετε υπέροχες, βαθιές συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Πηγή: marieclaire.gr