Εξηγήσεις για τον ντόρο που προκάλεσαν τα όσα είπε χθες για τον Ηλία Μίχο, επιχείρησε να δώσει ο Παύλος Χαϊκάλης μπλέκοντας Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά και Λιβάι Γκαρσία.

 

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha για να διαψεύσει όσους τον κατηγόρησαν για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για τους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία μέσω του YouTube, είχε ασχοληθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού, αποδίδοντας μάλιστα τις εγκληματικές πράξεις του στον… Κρόνο.

 

 

«Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε επίσης  Ευθύνη συνεπιβάτη - by GAS Motosport Culture

«Δεν θεωρώ λάθος ότι έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετανιώνω. Προκαλώ να μου πει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με αυτό το θέμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασχολείται αποκλειστικά με την αστρολογία.

«Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα όσα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Άκουσα συναδέλφους να καταφέρονται εναντίον μου χωρίς να έχουν ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης» δήλωσε στη συνέχεια κατηγορηματικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Όταν έχεις έναν αρνητικό χάρτη ενός ανθρώπου, έτσι υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Όπως είναι οι περιπτώσεις, των Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία διότι είμαι και ΑΕΚ που δείχνει τα χαρίσματα και τα θετικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην εξέλιξή του. Υπάρχουν όμως και χάρτες με αρνητική διάθεση, με αρνητικά πρόσημο, τα οποία οφείλουν να καταγραφούν. Αυτή λοιπόν την ανάλυση έκανα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus