Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου αναζωπυρώνει το όραμα και την ελπίδα για να συνεχίσουμε παραγωγικά τη πορεία μας .

 

Η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Άρη σε δυσαρμονική σχέση μαζί της δηλώνει πως δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε ήδη επενδύσει ενέργεια προς δημιουργικές κατευθύνσεις και πως θέλουμε ολόψυχα να εξερευνήσουμε νέες πτυχές στη ζωή μας. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνουμε το βηματισμό μας για να αφουγκραστούμε τη στιγμή, ίσως θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να βρούμε εκ νέου έναν καινούργιο. Όπως και να’ χει, θα υπάρξει η ώθηση, το σθένος, η αισιοδοξία και οι εναλλακτικές λύσεις μπροστά σε όποια εμπόδια συναντήσουμε στο δρόμο μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

 

 

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και θα κινητοποιήσει τη θέλησή σας για δημιουργία και για να κάνετε όμορφα πράγματα. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου θα δημιουργηθεί χώρος για να εκφράσετε δικές σας πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις ομορφαίνοντας τη καθημερινότητά σας. Η πίστη στις δυνατότητές σας και τα ταλέντα σας θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε υψηλότερα οράματα και στόχους ακόμη και εν μέσω δυσκολιών.

 

 

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι μια όμορφη και ανάλαφρη ανάπαυλα για εσάς μιας και θα λειτουργήσει ιδιαίτερα «θεραπευτικά» τη στιγμή που θα νιώσετε οποιαδήποτε απογοήτευση. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου θα δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να απομακρυνθείτε από μοτίβα τα οποία δεν εξυπηρετούν πια τους σκοπούς σας. Νέες στρατηγικές θα είναι ευκολότερο να σας βοηθήσουν στο έργο που παράγετε αυτή τη περίοδο.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

 

Για τους Διδύμους , η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα ταξιδεύει απέναντί σας μέχρι 10 Δεκεμβρίου αναμοχλεύοντας και κινητοποιώντας τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας κοινός στόχος, μια ομαδική εργασία αυτό συγκεκριμένο διάστημα φαίνεται να μπορεί να λειτουργήσει ελπιδοφόρα και να αναζωογονηθείτε μέσα από συνεργασίες.

 

 

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη για ασφάλεια και ομορφιά γύρω σας θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου. Η Θεά της συνεργασίας δεν υπόσχεται αρμονικές σχέσεις εν όψει και των υπόλοιπων πλανητικών δυναμικών ωστόσο δίνει απλόχερα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα την ευκαιρία να κάνετε όμορφα, καινούργια πράγματα είτε λειτουργήσετε αυτόνομα είτε σε συνεργασία.

 

 

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς μέχρι 10 Δεκεμβρίου φέρνοντας εμπνεύσεις και κινητοποιώντας την επιθυμία σας και το πάθος σας. Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια και μπορείτε να εκφραστείτε και να πρωτοτυπήσετε με τις ιδέες σας. Επιλέξτε έναν δρόμο ο οποίος πραγματικά μπορεί να σας ικανοποιήσει και να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και κυρίως πιο απλά.

 

 

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη σας θυμίζει ξανά πως το να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον το οποίο θα νιώθετε οικεία και ήρεμα εξαρτάται κατά πολύ από εσάς. Η εσωτερική σας ικανοποίηση δεν είναι υπόθεση των ανθρώπων γύρω σας αλλά δική σας. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να διακρίνετε και να ξεχωρίσετε τί είναι ωφέλιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας ακόμη και αν χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές (κάθε είδους) οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνθήκες και κυρίως τη ψυχολογική σας διάθεση.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

 

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη προσθέτει φωτεινά χρώματα στο δρόμο σας και σας βοηθά ιδιοσυγκρασιακά να βγείτε δημιουργικά προς τα έξω γοητεύοντας (ακόμη περισσότερο) τους ανθρώπους γύρω σας. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου θα ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία μπορούν να βελτιώσουν και κυρίως να ομορφύνουν το περιβάλλον που βρίσκεστε.

 

 

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη στοχεύει στο να κινητοποιήσει και να βελτιώσει τομείς της ζωής σας οι οποίοι συνδέονται με την ασφάλεια και τη σταθερότητα που θέλετε να νιώθετε. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου οτιδήποτε θα φιλτράρετε βάσει της αξίας του και της δυναμικής του. Η φαντασία σας και η ανάγκη να εξερευνήσετε ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον σας θα είναι δυνατές δημιουργώντας καταλληλότερες συνθήκες για να έρθετε κοντά στις επιθυμίες σας.

 

 

Για τους Τοξότες, το να δημιουργήσετε ή να βρεθείτε σε ένα άνετο περιβάλλον και να περνάτε όμορφα με καινούργια ενδιαφέροντα είναι ένα όνειρό σας το οποίο μπορεί να νιώθετε πως είναι ακατόρθωτο αλλά θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να υλοποιηθεί. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ανάβει τα αστέρια για εσάς φωτίζοντας δημιουργικούς δρόμους. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να έχετε μια ειλικρινή προσέγγιση και να φέρεστε με συναισθήματα αληθινά που πηγάζουν απευθείας από τη καρδιά σας.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

 

 

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου κινητοποιεί έντονα τη διαίσθησή σας και την εσωτερική σας φωνή την οποία χρειάζεται να ακούσετε και να ακολουθήσετε. Η ηρεμία και ησυχία αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη ανάγκη που έχετε και θα μπορέσετε να την αποκτήσετε αν ακολουθήσετε αυτό που σας ψιθυρίζει στο αφτί. Δώστε της χώρο για αυτή τη διεργασία…

 

 

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά λειτουργεί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου ενεργοποιώντας και επεκτείνοντας σας σε δραστηριότητες οι οποίες είναι περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο. Όνειρα και ελπίδες έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να βρουν τρόπους έκφρασης για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον πιο οικείο και ελπιδοφόρο, λαμβάνοντας περισσότερη ικανοποίηση και χαρά από δημιουργικές επιτεύξεις.

 

 

Για τους Ιχθύες, δημιουργική περίοδος μέχρι 10 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αρκεί να μην χρονοτριβήσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης στη ζωή σας. Η ενθάρρυνση υπάρχει καθώς και η δυνατότητα να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μεθοδική κατεύθυνση προς έναν υλοποιήσιμο στόχο.

 

 

Πηγή: astroguide.gr