Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο… ναι, ναι (!) ακόμη και στο φιλί! Και το αγαπημένο του στιλ φιλιού σημαίνει κάτι διαφορετικό, αφού είναι η δική του έκφραση αγάπης.

 

Είτε πιστεύετε είτε όχι στα ζώδια, γιατί να μην διασκεδάσετε λίγο; Σε τελική ανάλυση, τι έχετε να χάσετε; Μάθετε λοιπόν, τι να περιμένετε από το φιλί που θα σας δώσει, ανακαλύψτε τι σημαίνει και τι εκφράζει με τον τρόπο που φιλά κάθε ζώδιο. Διαβάστε παρακάτω για να είστε προετοιμασμένοι!

Θέλετε να μάθετε το είδος φιλιού που προτιμά κάθε ζώδιο; Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι φιλιού; Τι σημαίνει και τι τελικά προτιμά κάθε ζώδιο; Κάθε φιλί σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε ζώδιο με βάση ποια είναι η γλώσσα αγάπης του και ο τρόπος έκφρασής της…

 

Κριός

Γαλλικό φιλί

Το λεγόμενο γαλλικό φιλί είναι ένα από τα πιο βαθιά και έντονα φιλιά της λίστας. Ο Κριός οδηγείται από το πάθος και την ορμητικότητά του φιλιού αυτού, κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά του.

Και θα επιδοθεί στην τέχνη του φιλιού αυτού ακόμα κι αν είναι το πρώτο σας, χωρίς ενδοιασμούς ή άλλα προκαταρκτικά. Γι’ αυτό αν θέλετε κάτι πιο συντηρητικό μάλλον θα πρέπει να διαλέξετε άλλο ζώδιο.

 

Ταύρος

Φιλί στο μάγουλο

Ένα φιλί στο μάγουλο μπορεί να πάρει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος το δίνει. Μπορεί να είναι ένα δείγμα στήριξης από κάποιον καλό φίλο, ένας γλυκός χαιρετισμός από κάποιον κοντινό σας ή ένδειξη βαθιάς αγάπης ενός γονιού προς το παιδί.

Ο Ταύρος ανυπομονεί να δείξει ότι νοιάζεται τους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για αυτόν. Ξέρει τι σημαίνει σωστό φιλί και απολαμβάνει να το δείχνει στο ταίρι του. Είναι ικανός να σας προσφέρει τον ήλιο και το φεγγάρι με ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο!

 

Δίδυμοι

Το φιλί του Spider–Man

Αν δεν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος, ανατρέξτε στη σκηνή της αντίστοιχης ταινίας του 2002 όπου ο Spider-Man φιλάει την πρωταγωνίστρια Mary-Jane, ενώ κρέμεται από το ταβάνι!

Δεν χρειάζεται βέβαια να δοκιμάσετε κάτι τόσο τολμηρό, αλλά να είστε σίγουρη ότι ένας Δίδυμος πάντα ψάχνει το διαφορετικό και το τολμηρό. Τα φιλιά του είναι παιχνιδιάρικα, ακόμα κι όταν είναι βαθιά ερωτικά και δεν μοιάζουν με κανενός άλλου ζωδίου, ενώ συχνά συνοδεύονται από μικρά λεκτικά πειράγματα και χειρονομίες.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Καρκίνος

Φιλί στο μέτωπο

Το φιλί στο μέτωπο είναι δείγμα στήριξης και δέσμευσης, κάτι ανάλογο με το φιλί στο μάγουλο. Αν ο σύντροφός σας ή κάποιος φίλος σας είχε μια κακή μέρα δώστε του ένα φιλί στο μέτωπο για να του δείξετε ότι είστε εκεί για αυτόν.

Ο Καρκίνος είναι πολύ υποστηρικτικό ζώδιο και χαρίζει τη ζεστασιά του σε αυτούς που αγαπάει. Τα φιλιά του είναι σαν μια θερμή αγκαλιά που σας κλείνει μέσα της όπως στα παραμύθια. Χαλαρό, τρυφερό, παιχνιδιάρικο, βαθύ και αισθησιακό, το φιλί του Καρκίνου τα συνδυάζει όλα τέλεια.

 

Λέων

Φιλί στο χέρι

Όλοι το έχουμε στις παλιές κινηματογραφικές ταινίες. Η απαστράπτουσα σταρ απλώνει το χέρι της και ο συμπρωταγωνιστής το πιάνει για να του δώσει ένα φιλί. Μπορεί να μην είναι κάτι που συνηθίζεται πλέον αλλά σίγουρα γοητεύει ακόμα και σήμερα.

Το φιλί στο χέρι εκφράζει χάρη και κομψότητα, γι’ αυτό και είναι ένας επίσημος τρόπος να δείξει κανείς ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Ο Λέοντας αγαπά να προκαλεί τον θαυμασμό των γύρω του, οπότε αυτό το φιλί είναι ένας ακόμη τρόπος να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Παρθένος

Φιλί στον λαιμό

Ένα φιλί στον λαιμό μπορεί να είναι ιδιαίτερα παθιασμένο και ερωτικό. Και είτε ακριβώς πάνω στον λαιμό είτε κάτω από το αυτί, πρόκειται για ένα φιλί στο καλύτερο σημείο του σώματος. Είναι ένας καλός τρόπος για το τέλειο φιλί, ταυτόχρονα ρομαντικό και αισθησιακό.

Ο Παρθένος, που δεν του αρέσει να έρχεται πολύ κοντά στους άλλους και μπορεί να γίνει πολύ ντροπαλός, είναι τελειομανής στα φιλιά του και θέλει πάντα να ευχαριστεί με ένα φιλί στον λαιμό. Τα φιλιά του έχουν φαντασία και μπορούν να σε μεταφέρουν σε κόσμους ονειρικούς. Το φιλί ενός Παρθένου είναι μάλλον το πιο αυθεντικό ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

Ζυγός

Φιλί διαρκείας

Ο Ζυγός, που του αρέσει το ρομάντζο και ανυπομονεί για την επόμενη σχέση του, λατρεύει να παρασέρνει τον σύντροφό του και να τον κάνει να νιώθει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Κάθε φιλί του Ζυγού ζωντανεύει τα φιλιά των παραμυθιών.

Ο Ζυγός γεννήθηκε για ρομαντικές καταστάσεις, απλά ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από μέσα του. Είναι πολύ πιθανό το πρώτο σας φιλί μαζί του να σας μείνει αξέχαστο, κι αυτό γιατί κάθε επόμενο φιλί θα έχει το ίδιο πάθος και μαγεία.

Ο Ζυγός είναι γενναιόδωρος με τα φιλιά του. Δεν είναι ο τύπος που θα κάνει πίσω με ένα απαλό φιλί στα χείλη. Τα χείλη του είναι επίμονα, σπρώχνοντας την παρτενέρ του σε μια περιπέτεια όλο αγάπη και συναίσθημα.

 

Σκορπιός

Φιλί στον αέρα

Αυτό το φιλί είναι μια κλασική ιεροτελεστία στις οικογενειακές συγκεντρώσεις ή άλλες εκδηλώσεις όπου οι συμμετέχοντες χαιρετιούνται και αποχαιρετίζονται την ίδια στιγμή.

Ο Σκορπιός έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους παλιούς φίλους. Και τα φιλιά του είναι τέτοια που μπορούν να δοθούν οποτεδήποτε, οπουδήποτε, ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Σκορπιός απολαμβάνει να μοιράζει την αγάπη του και τα φιλιά στον αέρα είναι το τέλειο εργαλείο.

 

Τοξότης

Φιλί «μύτη με μύτη»

Είναι δύσκολο να μη γελάσει κανείς με ένα τέτοιο φιλί. Είναι επίσης ένας παιχνιδιάρικος και εύθυμος τρόπος να δείξουν δύο άνθρωποι ότι αγαπιούνται.

Το φιλί «μύτη με μύτη» ή αλλιώς του Εσκιμώου, είναι παιχνιδιάρικο, ανάλαφρο και κατάλληλο για τους ανθρώπους που θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη τους αλλά χωρίς πολλή δέσμευση.

Ο Τοξότης απολαμβάνει το γέλιο και του αρέσει να κρατάει συναισθηματικές αποστάσεις. Δεν έχει πρόβλημα να σας δώσει μερικά φιλιά εδώ κι εκεί, και μάλιστα αυθόρμητα και χαλαρά. Αλλά για κάτι παραπάνω θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά, γιατί με τα βαθιά ερωτικά φιλιά δεν το έχει εύκολα.

 

Αιγόκερως

Φιλί -πεταλούδα

Ή αλλιώς τα φιλιά που σας φέρνουν τόσο κοντά που ακουμπούν οι βλεφαρίδες σας. Αν σας αρέσει, ένα τέτοιο φιλί μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό και είναι ένας τρόπος να δείξει κανείς ότι απολαμβάνει την παρέα του συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Ο Αιγόκερως απολαμβάνει την ελευθερία αλλά παράλληλα θέλει να δείξει με τον τρόπο του την εκτίμηση και την αφοσίωση του. Και μπορεί να μην είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο, ούτε το πιο εξωστρεφές, αλλά ένα φιλί του αρκεί για να καταλάβετε ότι σας αγαπάει αληθινά.

 

Υδροχόος

Σκαστό φιλί

Σίγουρα τα έχετε δώσει κι εσείς βάζοντας την παλάμη στο στόμα σας, φιλώντας τη και στέλνοντας το φιλί στον παραλήπτη. Είναι ένα είδος φιλιού που δείχνει θαυμασμό και εκτίμηση για κάποιον χωρίς να παραβιάζει τον προσωπικό του χώρο.

Ο Υδροχόος, ανεξάρτητος και κλειστός, δεν είναι ιδιαίτερος μόνο στη συμπεριφορά του αλλά και στις σχέσεις του. Έχει μοναδικό τρόπο να δείχνει τον ρομαντισμό του και το φιλί του αποτελεί μέρος αυτού.

Μπορεί να σας εκπλήξει με τα φιλιά του, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για περιπετειώδεις καταστάσεις. Ακόμα και το πρώτο ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε… ανεξερεύνητα βάθη που θα σας ξετρελάνουν.

 

Ιχθύες

Ονειρικό φιλί στα χείλη

Αν θέλετε κάποιον να σας φιλάει από πάνω μέχρι κάτω, τότε ο Ιχθύς είναι αυτός που ψάχνετε. Εδώ μιλάμε για το κλασικό φιλί, όπου δύο άνθρωποι ενώνουν τα χείλη τους και «κλειδώνουν». Είναι ένα πολύ βαθύ φιλί που συνήθως κρατάμε για κάποιον που αγαπάμε πολύ.

Ο Ιχθύς, ευγενικός, ευαίσθητος και ρομαντικός, θα σας δώσει ένα από αυτά τα φιλιά που θα μοιάζουν να κρατάνε για πάντα και θα σας αφήσει χτυπημένη από έρωτα αλλά και θα σας στείλει στη «Χώρα του ονείρου».

Το φιλί του είναι γεμάτο όνειρο και φαντασία, αλλά αν θέλετε να το κερδίσετε, θα πρέπει να τον κάνετε να νοιαστεί βαθιά για εσάς. Και ποιος ξέρει μπορεί και να το απολαμβάνετε για… πάντα.

 

Πηγή: womanidol.com