Η Άννα Βίσση χόρεψε τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας το κοινό να την κοιτά με θαυμασμό – Ο χορός της όμως έκανε τον μουσικό της να την παρακολουθεί αποσβολωμένος και έγινε viral στο TikTok

 

 

Ένα μοναδικό τσιφτετέλι χόρεψε η Αννα Βίσση κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας το κοινό αλλά και τους μουσικούς της να την κοιτούν με θαυμασμό, ωστόσο η αντίδραση του μπασίστα της ήταν εκείνη που έγινε viral.

Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. Ο μπασίστας της την κοιτούσε αποσβολωμένος, με την έκφρασή του να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

 

@olinageorgiadou Wait for it… ? ? ❤️ #annavissi #annavissiofficial #skg #thessaloniki #fyp #μπεςφοργιουγαμω #dancingqueen #μπεσφοργιουκαλομου #thelook #trending#waitforit @annavissiofficial ♬ πρωτότυπος ήχος – Olina Georgiadou

 

H Αννα Βίσση εμφανίστηκε στη σκηνή του «Barbarella Live Party» και ένας από τους θαμώνες απαθανάτισε το περιστατικό με τον μουσικό.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Πηγή: reader.gr