Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καράβας παρομοίασε μια παίκτρια του GNTM, τη Μαρία Κώστα, με την Ειρήνη Παπά.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαγωνιζόμενες του GNTM, όχι μόνο του φετινού κύκλου, αλλά και των προηγούμενων, έχουν δηλώσει την άγνοιά τους για εμβληματικά μοντέλα άλλων εποχών, θρυλικούς σχεδιαστές και καταξιωμένους φωτογράφους μόδας. Ωστόσο, όλα έχουν και τα όριά τους και κάπως ξεπεράστηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καράβας παρομοίασε μια παίκτρια του GNTM, τη Μαρία Κώστα, με την Ειρήνη Παπά.

Το όνομα της Ειρήνης Παπά, λοιπόν, της ηθοποιού που χάραξε διεθνή σταδιοδρομία και έφυγε από τη ζωή πρόφατα κάνοντας τον παγκόσμιο πολιτισμό φτωχότερο, ακούστηκε στο πλατό του διαγωνισμού μόδας, αλλά κανένα υποψήφιο μοντέλο δεν ήταν σίγουρο για το ποια ακριβώς ήταν.

«Μαράκι είσαι ίδια η Ειρήνη Παπά. Κυριολεκτικά όμως. Παιδιά είναι ολόιδια. Ίσως αυτό μου βγάζει star quality σε εσένα. Φωτογραφικά. Τα μάτια τα έντονα, τα φρύδια, η μύτη, το πηγούνι. Στα δικά μου μάτια», ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Σπιτικές γεύσεις στο Παλίομυλο στη Βλαχερωνίτισσα

 

 

Την ίδια στιγμή, στο πίσω μέρος του πλατό, καθώς η παίκτρια κρινόταν, ψίθυροι ακούγονταν από τις υπόλοιπες παίκτριες. Προσπαθούσαν να καταλάβουν σε ποια ακριβώς αναφερόταν ο κριτής. Η συζήτηση γινόταν όλο και καλύτερη.

«Ποια είναι η Ειρήνη Παπά; Από το GNTM 2; Όχι ρε!».

«Ξέρεις ότι μοιάζεις, αν είναι αυτή που νομίζω», σχολίασε η Γεωργιάννα στην Ειρήνη με τη δεύτερη να απαντά: «Όλες μοιάζουμε οι Κύπριες».

 

Το Twitter «δίκασε» τις παίκτριες του GNTM που δεν ήξεραν την Ειρήνη Παπά

Φυσικά, το γεγονός πως κανένα υποψήφιο μοντέλο δεν ήξερε ποια είναι η Ειρήνη Παπά, αλλά και οι εικασίες που έκαναν, πιστεύοντας ότι ο Γιώργος Καράβας αναφερόταν στη Χαρά Παππά από προηγούμενο κύκλο του GNTM, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον κόσμο του Twitter.

 

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους!
Πηγή: ladylike.gr