Πλέον δεν πουλάμε μόνο ήλιο και θάλασσα, αλλά και γαμήλιο τουρισμό, περιπατητικό, αθλητικό και συνεχίζουμε την προσπάθεια για χειμερινό τουρισμό. Αργήσαμε, αλλά ευτυχώς καταλάβαμε ότι αυτό είναι το καλύτερο προϊον που μπορούμε να εξάγουμε.

 

 

Δεν ξέρω αν ο χρόνος τρέχει περισσότερο όσο μεγαλώνεις, αλλά ένα είναι σίγουρο…πριν καλά καλά τελειώσει το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα μας χτυπάνε τη πόρτα. Το ευχάριστο είναι ότι παρά τις δυσκολίες και το αβέβαιο περιβάλλον που επικρατεί στην οικονομία παγκοσμίως, η Κρήτη μας συνεχίζει απτόητη να αναπτύσσεται , κυρίως στο τουρισμό, αλλά και την εστίαση.

Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και κατοικίες που ανακαινίζονται, για να μετατραπούν σε χώρους φιλοξενίας επισκεπτών, μονοπωλούν την ανάπτυξη του τόπου μας και όχι άδικα. Μια εξαιρετική σεζόν που αν δεν είχε και την ακρίβεια να πλήττει τα έσοδα των επιχειρήσεων, θα ήταν μία απόλυτα “WIN” κατάσταση για όλους. Τα μηνύματα που έρχονται για την επόμενη χρονιά είναι εξίσου αισιόδοξα και οι προσπάθειες που γίνονται για την ορθολογική και στοχευόμενη ανάπτυξη του κλάδου, είναι το πιο ευχάριστο μήνυμα που λαμβάνουμε.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Πλέον δεν πουλάμε μόνο ήλιο και θάλασσα, αλλά και γαμήλιο τουρισμό, περιπατητικό, αθλητικό και συνεχίζουμε την προσπάθεια για χειμερινό τουρισμό. Αργήσαμε, αλλά ευτυχώς καταλάβαμε ότι αυτό είναι το καλύτερο προϊόν που μπορούμε να εξάγουμε.

Ας το κάνουμε σωστά! Με σωστές επενδύσεις στην διαμονή, εστίαση και διασκέδαση, με σεβασμό στον επισκέπτη και με υψηλές υπηρεσίες είμαστε στο σωστό δρόμο!

Αρκεί να αντιληφθεί όλη η κοινωνία και όλοι οι κλάδοι, ότι ο τουρισμός μας κράτησε όρθιους και αυτός θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο εισόδημα μας, στα χρόνια που έρχονται.

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/