Μεγαλύτερο ανέκδοτο από τους γονείς που επιβάλλουν κράνος στα παιδιά αλλά αυτοί κυκλοφορούν χωρίς, δεν υπάρχει. Αυτό που κάνουμε υπερισχύει πάντα αυτού που λέμε. Νόμος απαράβατος.

 

 

Υπάρχουν άραγε κράνη ειδικά για γυναίκες; Η απάντηση είναι όχι. Τα μοντέλα είναι ίδια, ο σχεδιασμός είναι ίδιος, τα μεγέθη είναι ίδια, τα εσωτερικά τους ομοίως. Μόνο τα χρώματα μπορεί να κάνουν ένα κράνος γυναικείο ή όχι. Το γράφουμε με αφορμή αυτό που ακούμε τελευταία από τους πελάτες μας: «θέλουμε ένα γυναικείο κράνος». Δεν είναι παράλογη σκέψη – αφού υπάρχουν μπουφάν που έχουν γυναικείο κόψιμο για τη μέση, το στήθος και το μήκος των χεριών, γιατί να μην υπάρχουν και κράνη με γυναικείο κόψιμο; Διότι το κεφάλι είναι ίδιου σχήματος και στα δύο φύλα, απλώς οι γυναίκες χρειάζονται συνήθως μικρότερο νούμερο. Εάν βέβαια συμφωνήσουν να λύνουν τον κότσο ώστε να μπεί έξω από το κράνος, ή δεν ζητήσουν δύο νούμερα μεγαλύτερο για να μη χαλάει το μαλλί και να μη φεύγει το make up. Και οπωσδήποτε, με ελάχιστες rock εξαιρέσεις που θέλουν κατάμαυρο, όλες ζητούν ροζουλί αποχρώσεις με πεταλούδες και βασίλισσες.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

Τα παιδικά όμως είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Τα παιδικά κεφαλάκια έχουν άλλες απαιτήσεις: θέλουν μικρότερο βάρος, μικρότερο όγκο, ενίσχυση στα μαγουλάκια για να τα αγκαλιάζουν όπως πρέπει και φυσικά ροζ μονόκερους ή γαλάζια διαστημόπλοια. Όπως έχουμε ματαξαναπεί, προτιμούμε τα full face και στα παιδιά, α) για να είναι απολύτως προστατευμένο το σαγονάκι και τα δοντάκια τους και β) για να εμπεδωθεί από τόσο μικρή ηλικία ότι φοράμε ό,τι ασφαλέστερο υπάρχει. Μεγαλύτερο ανέκδοτο από τους γονείς που επιβάλλουν κράνος στα παιδιά αλλά αυτοί κυκλοφορούν χωρίς, δεν υπάρχει. Αυτό που κάνουμε υπερισχύει πάντα αυτού που λέμε. Νόμος απαράβατος.

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t