Αντιθετικές όψεις, σύγκρουση Άρη με Αφροδίτη και μάλιστα ανάδρομος Άρης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, σε καλούν να δείξεις προσοχή στις εντάσεις και τα ξεσπάσματα, τα οποία δεν θα λείψουν αυτές τις ημέρες

 

 

Τα πλανητικά δρώμενα δείχνουν πως για την επόμενη περίοδο, ο εγωισμός θα υπερνικήσει το συναίσθημα και αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε. Άρης και Αφροδίτη, δυο αιώνιοι εραστές, έρχονται μετωπικά αντίθετοι να συναντηθούν αρχές του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό τοπίο στις σχέσεις και μάλιστα όχι μόνο στις προσωπικές. Επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση των εντάσεων, οι οποίες σίγουρα δεν θα λείψουν.

 

 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, κάνουν τις καταστάσεις ακόμη πιο δύσκολες. Ακόμη στις 29/11/2022 ο Ερμής από τον Τοξότη έρχεται σε σύγκρουση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, καθώς σχηματίζει όψη αντίθεσης η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης του Ερμή με τον Άρη δείχνει υψηλούς τόνους στις συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, έκφραση θυμού και προκλήσεις στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Μπορεί να έχουμε νεύρα, εσωτερική ένταση και να κάνουμε προβολές σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτε.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις για μεταβλητά ζώδια, που χρειάζεται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες εβδομάδες:

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολλά τα οποία έχετε να διαχειριστείτε και οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης, μαζί με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσουν εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή των συνεργατών και των φίλων και να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους έρχονται για να ταρακουνήσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας δημιουργήσουν αναστάτωση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και στον χώρο της εργασίας σας. Πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας, αφού θα προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και γενικώς να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την μια ενισχύεται η γοητεία σας και σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Οπότε είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να δείτε που ακριβώς θα εστιάσετε και σε ποιον.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αντιθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νεύρα και ανταγωνιστική διάθεση από τον σύντροφο σας ή από άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οι δυσκολίες των σχέσεων σας και να έχετε συγκρούσεις ειδικά εάν δεν κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο εγωισμός και η αγένεια μπορεί να εξωθήσει τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί οι άλλοι να έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μην πιέσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να εκφράσετε με ειλικρίνεια στους άλλους αυτά που νιώθετε. Όλα αυτά όμως με αυτοσυγκράτηση, σύνεση και σεβασμό προς τους άλλους.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

 

Πηγή: jenny.gr