Οι υποψήφιοι All Stars Survivors περνάνε αυτές τις ημέρες από εργομετρικά τεστ.

 

 

Με αγωνία και ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό το τελικό ρόστερ του Survivor All Star. Ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα.

Τις τελευταίες μέρες οι υποψήφιοι παίκτες περνάνε τα εργομετρικά τεστ. Όπως έχει γίνει γνωστό στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων από τους άνδρες οι Στάθης Σχίζας, Σάκης Κατσούλης, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σπύρος Μαρτίκας, ενώ από τις γυναίκες, οι Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Βρισιήδα Ανδριώτου.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, ένας από τους θεωρητικά αδύναμους αγωνιστικά παίκτες, μετά από έναν χρόνο προετοιμασίας και προπόνησης, εντυπωσίασε την παραγωγή με τις επιδόσεις του και τρόμαξε τους αντιπάλους του. Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον γνωστό ζαχαροπλάστη του Survivor.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων που έκανε με την παραγωγή ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε ρήτρα τηλεθέασης. Δηλαδή ανάλογα με τα ποσοστά τηλεθέασης που θα κάνει το Survivor All Star να αμείβεται με αντίστοιχα χρήματα και ενώ όπως έχει γίνει γνωστό όλοι οι παίκτες θα παίρνουν το ποσό των 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus