Η Hyundai έχει αναλάβει και παρέχει τα οχήματα για τις μετακινήσεις των στελεχών, των ποδοσφαιριστών και του κοινού κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Μόνο που τρόλαρε με τον τρόπο της το Κατάρ.

 

 

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στο Κατάρ λίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Αυτά στα γήπεδα-κοσμήματα του Κατάρ, γιατί στους δρόμους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το νικητή του Μουντιάλ!

Το World Cup 2022 μετακινείται με Hyundai και πιο συγκεκριμένα με 446 οχήματα! Αυτά είναι υβριδικά Kona, Tucson και Sonata, όπως και τα ηλεκτροκίνητα Ioniq 5 και Genesis G80 και GV70. Επίσης, θα διαθέσει και 10 Elec City, δηλαδή τα αμιγώς ηλεκτρικά λεωφορεία της. Και όλα αυτα στη… Μέκα του πετρελαίου και σε μία χώρα που οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων είναι σχεδόν ανύπαρκτες

 

 

Από τη Hyundai ανακοινώθηκε ότι τουλάχιστον τα μισά από τα οχήματα που διαθέτει είναι αμιγώς ηλεκτρικά, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση και μειώνοντας το συνολικό ενεργειακό αποτύπωμα της εφετινής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Το γεγονός σημαίνει ότι η εταιρεία φρόντισε και τοποθέτησε σε ενα από τα… εμιράτα του πετρελαίου, 150 φορτιστές στο χώρο των εγκαταστάσεων του Μουντιάλ για την πλήρωση των μπαταριών των οχημάτων με ενέργεια.

 

 

Ο κ. Jaehoon Chang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Company, δήλωσε σχετικά: «Η Hyundai Motors και η FIFA μοιραζόμαστε την ίδια δέσμευση να κάνουμε το εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου επιτυχημένο και σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα και στην καθαρή κινητικότητα.

»Με το να παρέχουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματά μας, τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτρικά, για τις επίγειες μεταφορές, αναμένουμε να επιτύχουμε τον κοινό στόχο μας που είναι να κάνουμε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του Κατάρ να είναι επικερδής τόσο για τον πλανήτη μας όσο και για την ανθρωπότητα».

 

 

Σημειώστε πως η Hyundai εκπαίδευσε τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τα οχήματα τόσο για το πώς θα πρέπει να μεταφέρουν με ασφάλεια τους επιβάτες τους όσο και σε ό,τι αφορά στη διαδικασία φόρτισης.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: newsauto.gr