Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς θα ‘ναι εκείνος με τα περισσότερα ξεκαθαρίσματα.

 

Θα ζοριστούμε λιγάκι, αλλά είναι για καλό μας, ακόμα κι αν φτάσουμε σε σημείο να θέλουμε να βάλουμε τα κλάματα. Τα εργασιακά μας θα μπουν αρκετές φορές εμπόδιο στην προσωπική μας ζωή, όπως και στις σχέσεις με άτομα που αγαπάμε, ενώ θα υποδεχτούμε το νέο έτος γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλουμε, τι είναι καλό για μας και ποιες κακές συνήθειες πρέπει να κόψουμε!

 

 

Κριός

Κριάρι μου, αυτός ο μήνας ευνοεί την επαγγελματική σου ζωή, σε αντίθεση με την προσωπική. Αυτό κατά μια έννοια σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα δουλειάς. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου και αν ψάχνεσαι για νέα θέση θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Θα λάβεις προσφορές που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα. Στα οικονομικά σου, οι προοπτικές είναι ευνοϊκές. Η επαγγελματική σου επιτυχία θα επηρεάσει θετικά και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Τα προβλήματα ή τα ενδιαφέροντα των άλλων θα ‘ναι σημαντικά για σένα, καθώς έχεις ανάγκη την υποστήριξή τους για να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να είσαι ‘σαι προσεκτικός και ψύχραιμος, ώστε να περιορίσεις τυχόν εκρήξεις επιθετικότητας. Η επικοινωνία θα ‘ναι καλή αυτό τον μήνα, θα μπορέσεις να επιλύσεις διαφορές και να κάνεις στην άκρη θέματα και άτομα που ταράζουν την ηρεμία σου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει τάση για ρομαντισμό και συναίσθημα, ενώ είναι καλή περίοδος για ερωτικά ταξιδάκια. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε μέρη που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου. Δεν αποκλείεται ο έρωτας να σε επισκεφτεί ακόμα και στον χώρο εργασίας. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός στο τι λες και να μην αφήνεις τα προβλήματα να διογκώνονται. Εάν καταφέρεις να επιλύσεις τα προβλήματα με το ταίρι πριν το νέο έτος, θα ‘ναι υπέρ σου. Υπάρχει η δυνατότητα να ανάψει για τα καλά η φλόγα, αν αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και βρείτε τη χρυσή τομή.

 

Ταύρος

Αγαπητό Ταυράκι, αυτό τον μήνα η προσοχή στρέφεται κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που επισκιάζουν τα οικογενειακά και προσωπικά σου ζητήματα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που δε θα μπορέσεις να επηρεάσεις ή να ελέγξεις. Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τη βοήθεια της λογικής. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, ειδικά εκείνοι που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν, θα γίνουν πρώτη σου προτεραιότητα. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες έπονται. Αυτό τον μήνα πρέπει να είσαι ευέλικτος αντί να διατηρείς μια άκαμπτη στάση και να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των άλλων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσεις τις συνθήκες στις συνεργασίες σου. Στη δουλειά, θα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς και να αναπτύξεις τα σχέδιά σου. Θα πλησιάσεις κι άλλο τους στόχους σου και θα γεμίσεις αισιοδοξία κι ικανοποίηση. Προσοχή στα οικονομικά, αφού ο Δεκέμβρης είναι μήνας που σε κάνει να θες να ξοδεύεις ασταμάτητα.

Στην ερωτική σου ζωή, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναναστραφείς και να προσεγγίσεις ενδιαφέροντα άτομα. Η κοινωνική σου ζωή θα ‘ναι πολύ έντονη, με αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια ή μια σοβαρή σχέση, ανάλογα τι ψάχνεις. Ο ρομαντισμός θα ‘ναι στο φουλ, ενώ θες ένα άτομο να δεθείτε πνευματικά, παρά μια ακόμα περιπέτεια. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, η διάθεσή σου θα ‘ναι ανεβασμένη και θα υπάρχει ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι. Θα υπάρξουν αρκετές οικογενειακές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα βιώσεις όμορφες στιγμές που θα σε γεμίσουν ζεστασιά κι αγάπη. Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, με την προϋπόθεση ότι το θες πραγματικά κι ότι δεν το κάνεις για να ‘ναι το άλλο σου μισό χαρούμενο.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο Δεκέμβρης είναι μήνας που θα εστιάσεις στην καριέρα σου για να της δώσεις την ώθηση που χρειάζεται. Θες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά χωρίς να ανελιχθείς στην εργασία σου, δε θα τα καταφέρεις. Μην ξεχάσεις πως η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στους ανθρώπους γύρω σου και στις ανάγκες τους. Αν αγνοήσεις τα θέλω τους, ίσως έχεις πρόβλημα στις σχέσεις σου μαζί τους. Αν τους δείξεις πως νοιάζεσαι, θα στηρίξουν τους στόχους σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος και να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεων και των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να αποκτήσεις αρμονία στον συναισθηματικό σου κόσμο και στις σχέσεις με τους γύρω σου. Από πλευράς υγείας θα είσαι σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρεις τι είναι καλό για σένα, πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να διατηρείς την καλή σου φόρμα. Προσοχή στις σπατάλες, όχι μόνο χρημάτων αλλά και συναισθημάτων αυτό τον μήνα. Μη δίνεις περισσότερα απ’ όσα έχεις.

Στην ερωτική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να αλληλεπιδράσεις με διαφορετικούς ανθρώπους, αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια ρομαντική σχέση. Είσαι αρκετά κοινωνικός κι αυτό σε κάνει ενδιαφέροντα και προσιτό. Η γοητεία σου θα ‘ναι έντονη και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο. Οι απαιτήσεις σου στην προσωπική σου ζωή θα αλλάξουν. Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς έναν σύντροφο ζωής που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ ταυτόχρονα είσαι πρόθυμος να εκπληρώσεις κάθε του επιθυμία. Αν είσαι σε σχέση, θες να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες και των δύο σας.

 

Καρκίνος

Αγαπητό Καρκινάκι, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να αντιμετωπίσεις τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σου ζητήματα με ψυχραιμία και ωριμότητα. Θα μοιράσεις τον χρόνο και την προσοχή σου στα δύο, όπως είναι φυσιολογικό, αφού δεν μπορείς να ξεφύγεις από κανένα. Από σένα εξαρτάται αν θα αναπτυχθεί καλό κλίμα συνεργασίας και ατμόσφαιρα κατανόησης ανάμεσα σε σένα, τους συνεργάτες και τα άτομα της οικογένειάς σου. Πρέπει να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς αν θέλεις να πετύχεις. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι σημαντικοί κι αν βρίσκονται στο πλευρό σου τα πάντα μοιάζουν δυνατά. Στα επαγγελματικά σου, αυτός δε θα είναι ο καλύτερος μήνας. Πρέπει να κινηθείς αργά και σταθερά, ειδικά όταν πρόκειται για αποφάσεις που σχετίζονται με το επάγγελμά σου ή την καριέρα σου, και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή σύντομα, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί μια ανώριμη κίνηση μπορεί να καταστρέψει ό,τι έχεις χτίσει ως τώρα. Τα οικονομικά σου σε παιδεύουν αρκετά αυτόν τον καιρό και το άγχος είναι μεγάλο, αλλά δεν πρέπει να χάσεις στιγμές απόλαυσης εξαιτίας του ότι νιώθεις ανασφάλεια. Κάνε έναν προγραμματισμό, βάλε τάξη στο πορτοφόλι σου ώστε να έχεις και για τα έξοδά σου και να βάλεις και κάτι στην άκρη αν μπορείς. Έχεις στερηθεί τόσα πολλά και το αξίζεις.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

Αυτός θα είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε αδέσμευτος. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να προσεγγίσεις νέα άτομα, να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες χρησιμοποιώντας τη γοητεία σου που θα χτυπήσει κόκκινο. Δε θα περάσεις απαρατήρητος, γι’ αυτό μη χάσεις ευκαιρία να προσελκύσεις το άτομο που έχεις ξεχωρίσει. Αν είσαι σε σχέση, ο μήνας θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό και καλές στιγμές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή περίοδο, ώστε μαζί με το ταίρι να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες στη σχέση και να μοιράσετε τις ζωές σας ανάμεσα σε δουλειά και έρωτα.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, αυτό τον μήνα η ισχυρή ατομική θέληση και οι δυναμικές σου ενέργειες θα δώσουν προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Θα σε απασχολούν περισσότερο τα θέματα των ανθρώπων που αγαπάς παρά τα δικά σου. Πρέπει επίσης να προσαρμοστείς στις καταστάσεις που είναι άμεσο αποτέλεσμα προηγούμενων πράξεών σου. Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ επαγγελματικών συμφερόντων και οικογενειακών θεμάτων. Πρέπει να ισορροπήσεις τα πράγματα και να καταφέρεις να δείξεις την ίδια προσοχή και στους δύο τομείς, αντιμετωπίζοντας τα διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν. Αργότερα μέσα στον μήνα, θα ανακτήσεις την καλή σου διάθεση, την αισιοδοξία και το καθαρό μυαλό για καθορισμό προτεραιοτήτων. Η επαγγελματική σου ζωή επισκιάζεται από οικογενειακά θέματα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να είσαι καλά και ισορροπημένος συναισθηματικά. Επομένως, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα για την ώρα. Καταφέρνεις να κρατάς χαμηλό προφίλ, δουλεύοντας με πρόγραμμα. Δε σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να ανέβεις στην ιεραρχία. Η οικονομική σου κατάσταση, από την άλλη, επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό. Φαίνεται ότι μέχρι τα μέσα του μήνα τα χρήματα που θα κερδίσεις θα είναι αποτέλεσμα της εφευρετικότητάς σου. Θα μπορέσεις να βγάλεις λεφτά από ιδέες που στοχεύουν στο κέρδος. Πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και τις δυνάμεις σου.

Στην ερωτική σου ζωή, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν με θετική διάθεση και θα σου χαρίσουν την προοπτική να βρεις αγάπη ή να τονώσεις ξεχασμένα συναισθήματα. Αν ψάχνεις το άτομο που θα σταθεί δίπλα σου, να ξέρεις ότι αυτός ο μήνας θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα δεις ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρει τον δρόμο της. Μια σχέση που πιστεύετε ότι είναι περιστασιακή μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, ενώ αυτή που θεωρείτε ορόσημο στη ζωή σας μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε γάμο. Η συνύπαρξή σου με το ταίρι είναι αρμονική, ενώ ο ρομαντισμός έντονος.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτό τον μήνα θα επικεντρωθείς κυρίως σε εσωτερικά θέματα παρά στην καριέρα σου ή τις σχέσεις σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες, καθώς και με αυτές που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι να κάνεις πράγματα που σου δίνουν ευχαρίστηση και συναισθηματική ικανοποίηση. Θα βασίζεσαι όλο και περισσότερο στους ανθρώπους γύρω σου, καθώς θα χρειαστείς την υποστήριξή τους για να πετύχεις τους στόχους σου. Βεβαιώσου ότι διατηρείς μια ευέλικτη συμπεριφορά και μην είσαι άκαμπτος. Προσπάθησε να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ομαλή. Τα πράγματα στη δουλειά αναμένεται να είναι ομαλά, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες εκκρεμείς υποχρεώσεις μπορείς. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι περίμενες. Θα κερδίσεις χρήματα από τυχερά παιχνίδια, αν προκαλέσεις την τύχη σου, αφού τα άστρα σε λούζουν με την αστρόσκονη της τύχης. Η ευφυΐα σου θα σε οδηγήσει στην ευημερία.

Αυτός ο μήνας θα είναι ευεργετικός για την ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είναι ο μήνας που θα συναντήσεις τον επόμενο σύντροφό σου. Θα είσαι ελκυστικός και δε θα περνάς απαρατήρητος από τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο για έναν έρωτα τρελό, όπως τον φαντάζεσαι. Ένα ειδύλλιο μπορεί να συμβεί στον χώρο εργασίας σου, στον κύκλο σπουδών ή στην περιοχή που ζεις. Όλα να τα περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα θα είναι αρμονικά και θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με το ταίρι σου, να συναναστραφείς κόσμο και να διασκεδάσετε ως ζευγάρι. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας ο ένας για τον άλλον, κρίνοντας με ό,τι παρατηρείτε να συμβαίνει τριγύρω σας. Αυτό θα λειτουργήσει σαφώς θετικά, αλλά αν η σχέση δεν έχει γερά θεμέλια, μπορεί να νιώσεις ότι κάτι κάνετε λάθος.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα οικογενειακά θέματα αυτό τον μήνα, αφού τα έχεις αγνοήσει πολύ καιρό. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες και χαμηλών τόνων για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Δεν αναμένονται εκπλήξεις που θα σε κάνουν να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Θα αφοσιωθείς σε οικογενειακά θέματα, δουλεύοντας με στόχο να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον που θα βελτιώσει τη δική σου ψυχική υγεία. Όσον αφορά την προσωπική σου εξέλιξη, θα ‘ναι αρκετά σημαντική, αφού οι δυνάμεις σου θα ‘ναι αρκετές για να πετύχεις τους στόχους σου. Δε θα χρειαστείς την υποστήριξη και την καθοδήγηση άλλων, κάτι που σε εξυπηρετεί αν θέλεις να αποφύγεις κάθε είδους συμβιβασμό.

Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται την προσοχή σου αυτό τον μήνα, καθώς φαίνεται ότι η σχέση σου θα αντιμετωπίσει προβλήματα κι εντάσεις. Το πλανητικό σκηνικό σού δίνει αρνητικές επιρροές και καλύτερα να είσαι πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου, γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα αν δεν προσέξεις τα λόγια σου. Η σχέση σου θα περάσει από μια δοκιμασία κι αν είναι αρκετά δυνατή θα επιβιώσει. Αν δεν είναι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να δεις τι είναι καλύτερο για σένα και το ταίρι. Ίσως το να τραβήξετε χωριστούς δρόμους να ‘ναι καλύτερο και για τους δυο σας απ’ το να τραβάτε το σχοινί σε σημείο που η σχέση γίνεται ανυπόφορη. Αν είσαι ελεύθερος, δείχνεις αρκετά δυναμικός και θα αναζητήσεις κάποιον που να μπορεί να καλύψει τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το πάθος θα κυριαρχήσει, δημιουργώντας μια διάθεση έντονη και εξαιρετικά τρυφερή. Προσοχή μόνο ποιον εμπιστεύεσαι, αφού τα μεγάλα λόγια δε σημαίνει πως είναι πάντα κι αληθινά.

 

Σκορπιός

Σκορπιδάκι μου, αυτό τον μήνα θα επικεντρωθείς περισσότερο στην προσωπική σου ισορροπία και ευχαρίστηση. Τα ψυχολογικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καθώς θα χρειαστεί να βρεις ισορροπίες. Ο επαγγελματικός τομέας δεν ευνοείται ιδιαίτερα, οπότε κάνε τα σχέδιά σου τώρα και εφάρμοσέ τα αργότερα, σε πιο ευνοϊκές περιόδους. Η αυτονομία και η ισχυρή θέληση θα επικρατήσουν. Εάν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, μπορείς πάντα να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να τα προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου. Αν ψάχνεις δουλειά, δώσε προσοχή στις όποιες προσφορές και να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να πάρεις λάθος αποφάσεις. Αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να καταβάλεις προσπάθεια για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις. Βελτίωσε την επαγγελματική εικόνα σου, εάν θέλεις να γεμίσει το πορτοφόλι σου.

Αυτό τον μήνα, η ερωτική σου ζωή θα ‘ναι έντονη, γεμάτη πάθος και παρόρμηση. Είναι πιθανό να ενδώσεις σε σωματικές απολαύσεις για να νιώσεις ζωντανός. Η επιτυχία σου θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά μπορείς να ισορροπήσεις τα προσωπικά με άλλους τομείς. Αυτή θα είναι περίοδος αλλαγών που επιβάλλονται από δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είσαι απλός μάρτυρας των εξελίξεων, γι’ αυτό αποδέξου τες και προσαρμόσου όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις. Μείνε ήρεμος και αξιοποίησε στο έπακρο τη θετική επιρροή των άστρων. Αν είσαι ελεύθερος, βγες έξω, διασκέδασε και βυθίσου στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Προσοχή μην τρομάξεις τους άλλους με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να διατηρήσεις ισορροπίες. Η συνύπαρξη με το άλλο σου μισό είναι ομαλή και αρμονική. Μην κάνεις οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος κι αυτό λέει πολλά.

 

Τοξότης

Αγαπητό Τοξοτάκι, αυτό τον μήνα θα επικεντρωθείς κυρίως στην οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι, καθώς οι πλανήτες σε στρέφουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επαγγελματικές υποθέσεις δε φαίνεται να έχουν σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης, επομένως μην καταναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου. Προσπάθησε να αποκτήσεις αρμονία, διατηρώντας ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Θα νιώθεις σίγουρος και δυναμικός για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα μπορείς να κινηθείς ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεσαι ώθηση από άλλους, θα έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και δε θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου στις ανάγκες των άλλων. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά να είσαι λίγο πιο προσεκτικός μην παρασυρθείς. Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί ανοίγματα, επενδύσεις και γενικά δυναμικά βήματα. Καλύτερα, λοιπόν, να περιοριστείς στις καθημερινές υποχρεώσεις, φροντίζοντας να μην αφήσεις κανένα θέμα άλυτο. Κατά μια έννοια, θα εξοικονομήσεις χρήματα, καθώς δε θα μπεις στον πειρασμό να ξοδέψεις περισσότερο απ’ όσα χρειάζεται.

Η ερωτική σου ζωή θα ‘ναι λίγο περίπλοκη αυτό τον μήνα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να προσεγγίσεις συναισθηματικά κάποιον που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις μια σχέση αν είσαι ελεύθερος. Φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να πειραματιστείς χωρίς φόβο. Δεν είναι κακή ιδέα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ξεφεύγοντας απ’ τη ρουτίνα και αποφεύγοντας να βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις αντιμέτωπος με την αδράνεια που ίσως σε κάνει λιγάκι νευρικό. Στο χέρι σου είναι να ταρακουνήσεις -με την καλή έννοια- τα πράγματα για να δώσεις άλλη πνοή σε αυτό που μοιράζεστε με το ταίρι. Σίγουρα, το να περιμένεις το θαύμα, δε θα βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτό τον μήνα τα οικογενειακά ζητήματα θα ‘ναι προτεραιότητα κι όχι τα επαγγελματικά σου, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Καθώς ο μήνας περνάει, θα ασχολείσαι όλο και περισσότερο με προσωπικές υποθέσεις που καιρό είχες αφήσει στην άκρη. Ταυτόχρονα, η εσωτερική σου δύναμη θα σου δώσει προβάδισμα και τους πόρους να πετύχεις προσωπικές φιλοδοξίες, αφού τις επαγγελματικές τις έχεις κατακτήσει σχεδόν όλες. Είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πώς θα τα καταφέρεις. Δε χρειάζεσαι δεκανίκια και εξωτερικές επιρροές, οπότε τίποτα δε φαίνεται αδύνατο για σένα. Οι καταστάσεις δεν περιορίζουν τις επιλογές και τις κινήσεις σου, επομένως έχεις τη δύναμη να κάνεις τις αλλαγές που πιστεύεις ότι θα σε ωφελήσουν. Απόφυγε τα μεγάλα λόγια, γιατί θα γυρίσουν εναντίον σου. Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει σταθερότητα, γι’ αυτό δε θα ανησυχήσεις καθόλου, αφού με μερικές έξυπνες κινήσεις θα καταφέρεις να βάλεις χρήματα στην άκρη. Εκεί που θες να επικεντρωθείς είναι στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος που νιώθεις πως έχουν απομακρυνθεί. Ο Δεκέμβρης είναι μήνας κατάλληλος για μαζώξεις και στιγμές που θα σε κάνουν να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια.

Στην ερωτική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, γι’ αυτό θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση που ψάχνεις. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μείνεις αδιάφορος απέναντι σε μια γοητευτική παρουσία που θα καταφέρει να σε κάνει να γελάς, αφού αυτό έχεις περισσότερο ανάγκη. Η δική σου γοητεία θα ‘ναι επίσης έντονη και θα προσελκύεις τους άλλους, όπως η γύρη τις μέλισσες. Θες να νιώσεις όμορφα, οπότε σου δίνεται η ευκαιρία να σε φροντίσεις για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν αλλαγές και σκαμπανεβάσματα που θα καθορίσουν την πορεία της. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, εσύ ειδικά που ‘χεις παλέψει μέχρι τελική πτώσεως.

 

Υδροχόος

Αγαπητό Υδροχοάκι, αυτός ο μήνας αναμένεται να στρέψει την προσοχή σου σε επαγγελματικά θέματα περισσότερο απ’ ότι σε οτιδήποτε άλλο. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα βρεθείς κοντά σε προσωπικότητες που θα ‘χουν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις ισχυρή αυτοπεποίθηση που θα ανοίξει τον δρόμο για υλοποίηση των στόχων σου. Έχεις τον δικό σου τρόπο να δουλεύεις και σε αυτόν θα επιμείνεις. Δε χρειάζεται να εστιάσεις στους άλλους ή να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους για να πετύχεις. Φρόντισε να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Είναι προτιμότερο να είσαι πιο συντηρητικός. Η επαγγελματική σου ζωή θα ‘ναι στο προσκήνιο όλο τον μήνα. Μπορεί να πάρεις προαγωγή, να σου δοθούν περισσότερες ευθύνες ή ακόμα και να αλλάξεις περιβάλλον εργασίας. Είσαι αρκετά φιλόδοξος στη δουλειά και κάνεις ό,τι καλύτερο για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι εξελίξεις στην καριέρα σου θα επηρεάσουν την προσωπική σου ευτυχία, αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου, αφού θα νιώσεις σταθερότητα και την επιθυμητή ηρεμία.

Η ερωτική σου ζωή αναμένεται έντονη αυτό τον μήνα. Αν είσαι ελεύθερος, θα είσαι αρκετά κοινωνικός, οι ρυθμοί θα ‘ναι ξέφρενοι και θα βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος. Θα έχεις την κατάλληλη ώθηση από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να κάνεις βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε πρόσωπα για τα οποία ενδιαφέρεσαι. Μια νέα σχέση πιθανόν να προκύψει από τον χώρο εργασίας. Εάν έχεις ήδη ταίρι, ο ερωτισμός ανάμεσά σας είναι διάχυτος. Η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις κι εμπόδια. Γενικά ο μήνας είναι κατάλληλος για να μπουν γερές βάσεις στο μεταξύ σας.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτός ο μήνας φέρνει ευημερία και θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου. Η καριέρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, ενώ η αρμονία με τους δικούς σου θα σε βοηθήσει να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά ανενόχλητος. Σταδιακά μέσα στον μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να στραφείς λίγο περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου κάνοντας κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε σένα. Θα μπορέσεις να βγάλεις τις ικανότητές σου στην επιφάνεια. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ενισχυμένη, κάτι που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή στο πορτοφόλι σου που γεμίζεις με κόπο, δουλεύοντας σκληρά, αλλά αδειάζεις με μεγάλη ευκολία, αφού δεν μπορείς να βάλεις φρένο στις σπατάλες. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Έχεις πατήσει γκάζι στα επαγγελματικά, αλλά πριν το μετανιώσεις πρέπει να το πας πιο σιγά, να απολαύσεις όσα έχεις πετύχει, να χαρίσεις χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς και στιγμές χαλάρωσης σε σένα.

Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δε θα ‘ναι ιδανικά. Αξιοσημείωτες αλλαγές πρόκειται να συμβούν στη σχέση σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναθεωρήσεις τις συνθήκες και να δεις τι πρέπει να τροποποιηθεί για να γίνει πιο λειτουργική η κατάσταση. Αν νιώθεις ότι η σχέση φτάνει στο τέλος της, μην το αρνηθείς, καθώς θα ‘ναι για δικό σου όφελος. Καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας τώρα φιλικά, παρά να καταλήξετε να τσακώνεστε όλη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος, θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για προσωπικές σου φιλοδοξίες και λιγότερο για θέματα καρδιάς. Εάν αυτά δύο συνδυαστούν, θα περάσεις μια εξαιρετική ΄φάση. Σε ελκύουν άνθρωποι που ‘ναι μορφωμένοι και ικανοί να σε μεταφέρουν σε νέους κόσμους, μακριά από τα ασήμαντα της καθημερινότητας. Η ψυχολογική σου ισορροπία είναι πιο σημαντική απ’ το να βρεις νέο σύντροφο. Πάρε τον χρόνο σου και κάνε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου.

 

Πηγή: pillowfights.gr