Το Friends Coffee & More είναι ένα ξεχωριστό new entry, στη καρδιά της πόλης, με ποιοτικό καφέ και χειροποίητες σπιτικές γεύσεις που έχουν κερδίσει φανατικούς φίλους από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

 

Με δύο αυστηρά επιλεγμένες ποικιλίες καφέ (Cup Dodo και single Origin Βραζιλίας) φροντίζει να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του καφέ, ενώ η λίστα των snacks είναι ανεξάντλητη, με μπαγκέτες και mini sandwich να αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα break μέσα στη μέρα.

 

 

Αν πάλι δεν θέλετε να φύγετε από τη δουλειά ή το γραφείο, μη προβληματίζεστε. Παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 28210 50555 ή μέσω efood, καθημερινά 07.00 – 15.00 και ότι επιλέξετε θα φτάσει στη πόρτα σας με τρόπο “οικολογικό”, μιας και στο Friends επιλέγουν να μετακινούνται με ηλεκτροκίνητα μέσα.

 

 

Εμείς πάλι προτείνουμε να νιώσετε την φιλική διάθεση και το φιλόξενο περιβάλλον του Friends Coffee & More, απολαμβάνοντας το ρόφημα σας στον εσωτερικό ή και τον εξωτερικό χώρο της Σφακίων 10-12.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Το Friends έχει βάλει τα γιορτινά του και σας υποδέχεται με Χριστουγεννιάτικα cookies, σοκολατάκια αλλά και ζεστή σοκολάτα με marshmallows που θα σε βάλουν σίγουρα σε Christmas spirit!

 

fb: Friend’s Coffee and more  
Insta: friends_coffeechania