Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου από 12/12 έως 18/12

 

 

Με το εξάγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο που θα προσπαθήσει να κάνει πιο συγκεντρωμένα και συγκεκριμένα στους στόχους τους τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού του που είναι γεννημένα αρχές του γ’ δεκαημέρου, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Στις 14, ωστόσο, τα πράγματα μπουρδουκλώνονται για αυτά με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που άλλα θέλουν, άλλα κάνουν κι άλλα φαντάζονταν. Στις 17, ο Ερμής στον Αιγόκερω τριγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο, εκπλήσσοντας ευχάριστα (ή δυσάρεστα) για άλλη μια φορά τους Σταθερούς και τους Παρορμητικούς του β’ δεκαημέρου. Η Αφροδίτη, την τελευταία μέρα της εβδομάδας, μπαίνει στο β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω, η οποία, μέχρι τότε θα φροντίσει, ώστε να πραγματοποιήσουν τα ερωτικά τους σχέδια, Παρορμητικοί και Μεταβλητοί του α’ δεκαημέρου, ενώ ο Άρης «κατεβαίνει» κι άλλο στους Διδύμους, φτάνοντας στις 12 μοίρες, φέρνοντας παλιά και νέα προβλήματα, αλλά και πρώην στο κατώφλι Μεταβλητών και Σταθερών του β’ δεκαημέρου.

 

 

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

 

ΚΡΙΟΣ ❤

Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς καλά, τι θέλεις και τι δε θέλεις στη ζωή σου. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, εμπλούτισε τον κύκλο σου με περισσότερα αξιόλογα άτομα, ώστε να αυξήσεις και τις ερωτικές επιλογές σου και μη ζητάς τον ουρανό με τα άστρα γιατί θα πάρεις το τίποτα. Επίσης, μην αφήνεις τη φαντασία σου να ξεφεύγει και κράτα επαφή με την πραγματικότητα. Εσύ του β’ δεκαημέρου, από την απόλυτη επιτυχία, μπορεί να φας το πιο αναπάντεχο άκυρο, ενώ δεν αποκλείεται να ξενερώσει η πέτσα σου με μια συμπεριφορά και να σου φύγει τελείως η όρεξη για κάποιον/α. Αν είσαι σε σχέση, κάτι που θα πετάξεις θα προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες του έτερου ήμισυ κι αυτό πιθανόν να σου τη βαρέσει. Εσύ του α’ δεκαημέρου, θα είσαι πιο ψύχραιμος και ήρεμος, καθότι και τα επαγγελματικά σου τσουλάνε μια χαρά και άγχος δεν έχεις, όμως μην ανοίγεις παρτίδες με άτομα μέσα από τον συγκεκριμένο χώρο, εκτός αν σου δείχνουν μεγάλη αδυναμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Εσύ του γ’ δεκαημέρου δεν αποκλείεται και να βάλεις κάποια όρια σε ένα πρόσωπο που θεωρεί ότι έχει… ασυλία και ό,τι του αρέσει κάνει. Από την άλλη όμως, ίσως κάνεις μια λάθος επιλογή, ωστόσο, η αντιμετώπισή σου θα πρέπει να είναι διαφορετική από τις άλλες φορές. Άκου το ένστικτό σου, αποδέξου το ότι έκανες πατάτα και μην επιμείνεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα πας ντουγρού για να φας το κεφάλι σου. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον το ταίρι σου κρύβει κάτι πονηρό ή κάτι που πιστεύει ότι θα σε δυσαρεστήσει, αν το μάθεις. Εσένα του β’ δεκαημέρου θα στη σβουρίξει άσχημα και ίσως πάρεις κάποιες ξαφνικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την ερωτική σου κατάσταση μέσα σε μια στιγμή. Αν έχεις σχέση όμως, θυμήσου ότι το έτερο ήμισυ δε φταίει τίποτα, μέρες που είναι, να «φάει» τις ξαφνικές και απότομες αντιδράσεις σου, μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν είσαι ικανοποιημένος με ό,τι έχεις. Αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο επαφές και γνωριμίες κάνεις και κατά κάποιο τρόπο ψάχνεις το ένα και μοναδικό άτομο που εκτός του ότι θα σε ελκύσει, θα μπορέσει και να σε καταλάβει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, καλό θα ήταν να καθίσεις κάτω το έτερο ήμισυ και να λύσετε τα θέματά σας, προτού γίνουν μεγαλύτερα και δυσκολέψουν τα πράγματα περισσότερο. Ίσως αφορούν σε πρόσωπα που ανακατεύονται στα πόδια σας, ένα νομικό ζήτημα ή μια πρόταση που έχει γίνει και χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται, αν είσαι ελεύθερος, να κόψεις επαφές με κάποιον/α που βλέπεις ότι διαφωνείτε σε πολλά. Γενικά, πάντως, μην τρέφεις και πολλές προσδοκίες γιατί το πιο πιθανό είναι να σου βγει άνθρακες ο θησαυρός. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, είναι η κατάλληλη περίοδος να σκεφτείς, αν θέλεις πραγματικά να είσαι με ένα πρόσωπο ή απλά ψάχνεις τρόπο να καλύψεις τα κενά σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχε σίγουρη την αναστάτωση. Μια απρόσμενη αποκάλυψη, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε απόφασή σου, δεν αποκλείεται μάλιστα εκεί που είχες ξεγράψει ένα πρόσωπο, να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, αλλάζοντας τελείως το παιχνίδι. Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, μόνο καλά έχεις να περιμένεις και στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος είτε όχι.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Εσύ του γ’ δεκαημέρου μην τα βλέπεις όλα τόσο ρομαντικά γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Φρόντισε να είσαι σταθερός στα θέλω και τις απαιτήσεις σου και βάλε όρια. Πολλά μπορεί να σου τάξουν κι άλλα τόσα να σου πουν, ωστόσο, αν παρασυρθείς και τα πιστέψεις και τελικά είναι τζούφια, δε θα φταίει κανείς άλλος πέρα από σένα. Η διαίσθησή σου θα είναι ενεργοποιημένη. Ακολούθησε την! Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, οι σχέσεις σου έχουν μπει σε καλό δρόμο και βλέπεις ότι τόσο το έτερο ήμισυ, όσο και ένα καινούργιο πρόσωπο που μπορεί να σε πλησιάσει έχουν καλή προαίρεση. Ξεκαθάρισε τη θέση σου για να μην υπάρχουν μετέπειτα παρεξηγήσεις. Πάντως, τραβάς και οι επιλογές σου θα αυξηθούν να ξέρεις… Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, το ταίρι σου ξαφνικά εκεί που είναι χαρούμενο, θα του γυρίζει το μάτι για χαζή αιτία. Ίσως όμως σε εκπλήξει και θετικά με μια απόφαση που θα πάρει! Από την άλλη, ένας φίλος/η ή γνωστός/η ενδεχομένως να σου κάνει κρούση στα καλά του καθουμένου.

 

ΛΕΩΝ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου ίσως ξενερώσεις με ένα πρόσωπο που σε ενθουσίασε και είχε όλες τις προδιαγραφές να περάσετε όμορφα, αλλά ξαφνικά θα αρχίσει να στα μπλέκει, να ζητά κάτι περισσότερο ή να σου βγάζει προβλήματα και αυτό θα είναι αρκετό για να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, η έλλειψη συνεννόησης με το έτερο ήμισυ και το ρίξιμο του βάρους σε διαφορετικά πράγματα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Επιπλέον, σε οποιοδήποτε καινούργιο πρόσωπο σε προσεγγίσει, κράτα τις επιφυλάξεις σου, γιατί μάλλον σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, στα καλά του καθουμένου και ενώ έχεις μπει σε εορταστικό mood, κάτι ξαφνικό θα προκύψει στη δουλειά σου και θα σε αναστατώσει. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σου χαλάσει η διάθεση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα πέσιμο από άτομο του συγκεκριμένου χώρου, που θα σε φέρει σε άβολη θέση. Για εσένα του γ’ δεκαημέρου, όλα κυλάνε ήρεμα. Ίσως, μάλιστα, επιχειρήσεις μια σύντομη δίαιτα, άσκηση ή διατροφή για να κάνεις σούπερ εμφάνιση τώρα τα Χριστούγεννα. Αν έχεις ξεκινήσει ήδη, τότε τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται… Πιθανό είναι και ένα κομπλιμέντο από τον εργασιακό σου χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Εσύ του γ’ δεκαημέρου που είσαι σε σχέση για εργασιακά ή θέματα υγείας ενός αγαπημένου σου προσώπου, που μπορεί να εμφανιστούν. Ίσως όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλεις όλα σε σειρά και να μην αφήνεις να επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, όσον αφορά στα καινούργια άτομα που σε περιτριγυρίζουν, καλό θα ήταν να βάλεις ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς η εξαπάτηση και η παραπλάνηση έχουν τον πρώτο λόγο. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, να περιμένεις κάποιο απρόσμενο μήνυμα, είδηση, ακόμα και γνωριμία, που θα σε ιντριγκάρει. Δεν αποκλείεται και γνωριμία-σταθμός σε ένα ταξίδι ή μέσα από το διαδίκτυο. Εσύ του α’ δεκαημέρου διανύεις τις καλύτερες μέρες σου, είτε είσαι μόνος είτε όχι. Ευκαιρίες έχεις και για έναν δεσμό, που είναι κοντά στα γούστα σου, αλλά και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνετε σκέψεις και για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

ΖΥΓΟΣ ❤

Για σένα του γ’ δεκαημέρου οι επαφές και οι νέες γνωριμίες θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι για πέταμα. Αυτή την εβδομάδα να είσαι σε κίνηση και να βγαίνεις τακτικότερα για να αυξήσεις τις πιθανότητες. Βέβαια, από τα μεγάλα λόγια και τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις κράτα τα μισά και φρόντισε να διασταυρώσεις τι ισχύει και τι όχι για ένα άτομο που θα σε πλευρίσει. Αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, μια κουβέντα με ένα άτομο του στενού σου κύκλου θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου. Εσύ του β’ δεκαημέρου να περιμένεις αρκετές και απρόσμενες εξελίξεις. Μην παραξενευτείς, αν άλλον/η θέλεις κι άλλος/η σου κάνει κρούση, ενώ το έτερο ήμισυ εκεί που ήταν απορροφημένο με τα θέματά του, να βγάλει ένα πιο παθιασμένο πρόσωπο, όπως και το αντίθετο, να φαίνεται δηλαδή ξενερωμένο. Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, από επιτυχία σε επιτυχία πας και οι ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι θα είναι αρκετές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Σε εσένα του β’ δεκαημέρου, από ηλίθια αιτία, ίσως προκληθεί θέμα με το ταίρι σου, γι’ αυτό ρίξε κι εσύ λίγο νερό στο κρασί σου και μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά διάφορα λόγια ή ξεσπάσματά του. Κυρίως, όμως μην αφήνεις και το σόι να μπλεχτεί γιατί εκεί είναι που θα γίνεται μύλος. Από την άλλη, εσύ που είσαι «ελεύθερο πουλί» πιθανόν να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου που ξεφεύγει από το μέσο όρο. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, η έλξη σου είναι αδιαμφισβήτητη και άκοπα κι αβίαστα μπορείς να έχεις αυτόν/η που θέλεις πολύ. Υπάρχει μάλιστα η περίπτωση να βρίσκεται πολύ κοντά σου ή ήδη να έχετε ξεκινήσει μια επαφή και τώρα να έρθετε πιο κοντά. Ωστόσο, έχει πονηρούς σκοπούς, άσχετα αν φαίνεται αθώο. Βέβαια, μπορεί κι εσύ να πουλήσεις παραμύθι, προκειμένου να καταφέρεις το αντικείμενο του πόθου σου. Όσον αφορά σε σένα του α’ δεκαημέρου, από άποψη παρουσίας και συμπεριφοράς, τραβάς το ενδιαφέρον, όπου κι αν βρεθείς, κερδίζεις εντυπώσεις και καρδιές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου είσαι στα καλύτερά σου και οικονομικά και ερωτικά. Αν είσαι μόνος, έχεις τα τυχερά σου κι «όχι» δε θα ακούσεις από το στόμα του ατόμου που σου αρέσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός και επίμονος στο στόχο σου. Αν είσαι σε σχέση, αντιλαμβάνεσαι πόσο τυχερός είσαι που έχεις στο πλευρό σου άτομο που σε σκέφτεται και σε καταλαβαίνει. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, αφ’ ενός θα έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις όποιο στόχο έχεις βάλει, προκειμένου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και μάλιστα σε αυτό θα βοηθήσει κι ένα άτομο το οποίο θα γνωρίσεις αυτές τις μέρες, που θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό σου προς τα έξω. Όμως, το συνηθίζεις να τάζεις και να λες μεγάλα λόγια, γι’ αυτό μην απλώνεσαι πολύ γιατί στο τέλος θα κατηγορηθείς ως «απατεώνας» και ψεύτης. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, ένα πέσιμο από άτομο σχετικό με τη δουλειά σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα και ίσως ενδώσεις. Τσέκαρε όμως καλά, αν αξίζει να ρισκάρεις να μπλεχτείς και μην είσαι «γιούχου».

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Τόσο εσύ του α’ όσο και εσύ του β’ δεκαημέρου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να βγάλεις αυτά που νιώθεις προς τα έξω και να τύχεις θετικής ανταπόκρισης ή να μάθεις κάτι που θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Κάνεις παιχνίδι χοντρό κι αν πάρεις κάποιο ρίσκο, να ξέρεις ότι θα σου βγει και ίσως αλλάξει τελείως η ερωτική σου κατάσταση από εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως και να έχει, εσύ ορίζεις τα πράγματα και όπου τα θέλεις θα τα πας, αρκεί να είσαι αποφασισμένος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να αναβαθμίσεις την προσωπική σου ζωή. Εσύ του γ’ δεκαημέρου πολύ λογικά τα βλέπεις τα πράγματα και φροντίζεις να είσαι εντάξει με όσα λες και κάνεις, όμως δυστυχώς υπάρχει κι ένα κομμάτι σου που μπορεί να παρεξηγηθεί. Μην μπεις στη διαδικασία να υποσχεθείς κάτι, επειδή έτσι θα συντομεύσεις το δρόμο προς την καρδιά ενός ατόμου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Εσένα του γ’ δεκαημέρου δεν σε «φτιάχνουν» πια όσο παλιά, ούτε σε κάνουν να περνάς καλά τα στέκια που συχνάζεις, ο τρόπος που διασκεδάζεις ή τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν ερωτικά. Γι’ αυτό σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ξεκόβεις από πρόσωπα και μέρη και να ψάχνεις κάτι πιο ποιοτικό ή που θα έχει και κάτι παραπάνω να σου προσφέρει, εκτός από άσκοπα ξενύχτια και εφήμερους έρωτες. Ωστόσο, μια έλξη με κάποιον/α που δείχνει πιο ρομαντικός/η και ευαίσθητος/η δε θα σου βγει σε καλό, αφού σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μόνο «αθώος/α» δεν είναι και κρύβει πολλά κάτω από το χαλί. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, με τον Ουρανό να σου δημιουργεί προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σου από το πουθενά, ερωτικά δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Ωστόσο, κάπως πρέπει να τα βάλεις όλα στην άκρη και να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, πολύ χαλαρός αλλά και σίγουρος φαίνεσαι για το τι χρειάζεσαι στη δουλειά, τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Τώρα δε μένει τίποτα πέρα από το να περάσεις σε πράξεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να κοινωνικοποιηθείς παραπάνω, θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία, είτε μέσα από μια ομάδα είτε σε μια έξοδό σου να γνωριστείς με ένα ενδιαφέρον άτομο που, αν μη τι άλλο, θα σου δώσεις την αίσθηση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του. Ίσως μάλιστα η γνωριμία σας να σου ανοίξει πόρτες και να έρθεις σε επαφή με αρκετούς και αξιόλογους ανθρώπους, που θα τους γοητεύσεις. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, αρκετά συναισθήματα και σκέψεις θα σου σκάνε ξαφνικά, θα πρέπει να διαχειριστείς, αυτή την εβδομάδα και μιας και δεν είσαι… γρήγορος στις αντιδράσεις, θα φουντώνεις και θα αποσυντονίζεσαι, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, ίσως παίρνεις αποφάσεις τη νύχτα που τη μέρα να μετανιώνεις. Τώρα, αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, ίσως νιώσεις υπεύθυνος για μια κατάσταση ή σε πιάσουν οι ενοχές για κάτι που έκανες ή δεν έκανες και τέλειωσε μια ιστορία. Όμως, να ξέρεις ότι το τι φαντάζεσαι με το τι ισχύει πραγματικά ενδεχομένως να απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όπως και το τι λέγεται ή σου «αποκαλύπτουν».

 

Πηγή: astrology.gr