Ποιοι θα δουν τα ερωτικά τους να γίνονται καλύτερα;

 

Αφού μάθαμε ποιοι θα περάσουν καλά και ποιοι όχι αυτή την εβδομάδα, ας δούμε και ποια ζώδια θα είναι τυχερά στα ερωτικά τους. Σύμφωνα με την αστρολογία τρία ζώδια θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται τις επόμενες ημέρες, μιας και αφήσαμε πίσω την ενέργεια της πανσελήνου του Δεκεμβρίου. Το μήνυμα των ημερών είναι «κοιτάζουμε μπροστά»

 

Τοξότης

Αφού η περασμένη εβδομάδα ήταν σχετικά αλλοπρόσαλλη στα ερωτικά σας, αυτή σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη σχέση σας. Η ενέργεια που σχετίζεται με την Πανσέληνο των Διδύμων και τον ανάδρομο Άρη στο ίδιο ζώδιο, ήταν το επίκεντρο της αυξημένης εστίασης στα ερωτικά. Καθώς η νέα εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη ο Ήλιος στον Τοξότη θα σχηματίσει θετική ευθυγράμμιση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτό θα δώσει απίστευτη ενέργεια στα ρομαντικά σας μονοπάτια. Ο Ήλιος και ο Κρόνος σάς δίνουν σαφές μήνυμα για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να αγκαλιάσετε το νέο. Είτε επρόκειτο για μία σχέση που έπρεπε να τελειώσει είτε για κάποια πιστεύω που πρέπει να αφήσετε πίσω, τώρα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ελεύθερες.

Διαβάστε επίσης  RnB Nights in the city prs Dj Andrez P @ Cabana Mare Disco (25/7)

 

Υδροχόος

Εάν τον τελευταίο καιρό βρίσκατε δύσκολο να οργανωθείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο, αυτή η εβδομάδα θα σας επιτρέψει να ζήσετε όμορφες στιγμές με ταίρι σας. Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τη ζωή έτσι ώστε να αξιοποιείτε καλύτερα τον διαθέσιμο χρόνο σας. Αυτή την εβδομάδα ο Κρόνος στον Υδροχόο ευθυγραμμίζεται επίσης με τον Ήλιο στον Τοξότη, συγκεντρώνοντας την αλήθεια και τις ανάγκες σας με τους γύρω σας. Θα είστε σε θέση να αγκαλιάσετε μια γεμάτη, αγαπημένη και δραστήρια ζωή. Οι φίλοι σας θα είναι εξίσου σημαντικοί με τη σχέση σας και αν υπήρξαν πρόσφατα εμπόδια, τώρα θα τα ξεπεράσετε.

 

Ιχθύς

Οι αστρολογικές επιρροές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σχέση σας και να φτάσετε σε έναν καλύτερο σημείο. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Ήλιο στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα συναισθήματά σας και να εξερευνήσετε κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας. Έτσι θα αποκτήσετε μια βαθύτερη γνώση των αναγκών σας και θα μιλήσετε για όσα κρατούσατε μέσα σας καιρό. Για να βελτιώσετε τη σχέση σας πρέπει να ρισκάρετε και να μιλήσετε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν. Μπορεί να σας τρομάζει, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει. Η τελευταία φάση της Σελήνης στην Παρθένο, επίσης, σας βοηθά να ξεπεράσετε εμπόδια και να νιώσετε πολύ πιο κοντά στο ταίρι σας.

Διαβάστε επίσης  3η Βραδιά Αντικρυστού στα Χανιά – Γιώργος Φραντζεσκάκης-Γιώργος Στρατάκης live @ Pistapark (02/8)

 

Πηγή: marieclaire.gr