Νέοι ελληνικοί προορισμοί προστίθενται στο πτητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Cyprus Airways για το καλοκαίρι του 2023, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο ενός φιλόδοξου σχεδίου ανάπτυξης για την επόμενη πενταετία.

 

 

Έπειτα από την πρόσφατη έναρξη των πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Παρίσι (CDG) και τη Ρώμη (Fiumicino), ο αερομεταφορέας σκοπεύει να διευρύνει το ευρωπαϊκό δίκτυο προορισμών και να αναπτύξει τουριστικά αλλά και δρομολόγια επαγγελματικών ταξιδίων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το 2023 θα εξυπηρετούνται 18 προορισμοί οι οποίοι θα αυξηθούν σε 30 μέχρι το 2026. Στόχος του αερομεταφορέα είναι να προσφέρει ένα δίκτυο συνδέσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους, μεταξύ της Κύπρου και μεγάλων πόλεων σε απόσταση 1,5 ώρας που προσφέρουν διασυνδεσιμότητα στο δίκτυό της, όπως η Αθήνα, η Βηρυτός και το Τελ Αβίβ.

Επίσης σκοπεύει να τροφοδοτήσει βασικές ευρωπαϊκές πόλεις και θα δώσει έμφαση στην επιβατική κίνηση διακοπών με εποχιακές πτήσεις σε πολλά ελληνικά νησιά.

Στους νέους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2023 είναι το Ηράκλειο και η Ρόδος (3 φορές την εβδομάδα), η Θεσσαλονίκη (καθημερινή σύνδεση) και η Αθήνα (3 φορές την ημέρα).

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Το νέο στρατηγικό σχέδιο της εταιρίας περιλαμβάνει ένα υβριδικό επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει μια low cost βάση με υπηρεσίες επιβατών κλίμακας και συμπληρωματικές δυνατότητες εσόδων.

 

Πηγή: tornosnews.gr