Τέρμα οι βόλτες και οι φωτογραφίες στα αξιοθέατα. Όλο και περισσότεροι φαίνεται πως επιλέγουν να μείνουν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

 

 

Η αλήθεια είναι πως ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Η έντονη καθημερινότητα, οι πολλές ώρες μπροστά σε κάποιο υπολογιστή ή σε συναντήσεις και οι υποχρεώσεις που δεν σταματούν ποτέ, μας έχουν εξαντλήσει. Όχι δεν είσαι ο μόνος ή η μόνη που νιώθε έτσι. Αυτή είναι η πραγματικότητα για τους περισσότερους από εμάς.

Είναι λογικό, λοιπόν, να περιμένουμε πως και πως την επόμενη άδεια από τη δουλειά, προκειμένου να ξεκουραστούμε. Κάπως έτσι έχει ανέβει κατακόρυφα ο υπνοτουρισμός. Τι είναι τώρα αυτός ο καινούργιος όρος θα μας πεις. Σύμφωνα με το The Travel φαίνεται πως είναι ένα νέο trend που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και θέλει τους τουρίστες να κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία σε κάποιον προορισμό, πηγαίνοντας εκεί απλά για να κοιμηθούν.

 

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Αν και παλαιότερα δεν μας ένοιαζε καν το ξενοδοχείο που θα κλείσουμε και το μόνο που κοιτούσαμε ήταν να βρίσκεται σε ένα σχετικά κεντρικό σημείο, πλέον οι ταξιδιώτες εξετάζουν κι άλλα πράγματα, όπως το αν είναι καλό το στρώμα ή αν τους προσφέρει κάποιες περισσότερες ανέσεις.

Κι όλα αυτά φυσικά γιατί σκοπεύουν να μείνουν στο ξενοδοχείο τους περισσότερες ώρες από «έναν απλό ύπνο». Από την πλευρά τους πάντως οι ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν όλο και περισσότερο στον «καλό ύπνο» των τουριστών. Παράλληλα, προσφέρουν και υπηρεσίες χαλάρωσης, όπως σπα ή μασάζ, έτσι ώστε να τους κάνουν να νιώσουν ακόμη πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι.

Με το stress level της πόλης να ανεβαίνει επικίνδυνα, η αλήθεια είναι πως έχουμε ανάγκη λίγο ύπνο παραπάνω. Δεν νομίζεις;

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus