Η Chillin με αυτό το τεύχος συμπληρώνει 761 εκδόσεις και η χαρά μας για την αγάπη που έχουμε εισπράξει από αναγνώστες και διαφημιζόμενους, είναι ο κινητήριος μοχλός, για να συνεχίσουμε να σας χαρίζουμε στιγμές ξενοιασιάς, μέσα από τις σελίδες μας, αλλά και μέσα από το site μας chilloutnews.gr.

 

 

Φαίνεται απίστευτο πως φτάσαμε στο τέλος μίας ακόμα χρονιάς και το τελευταίο τεύχος, ενός ακόμα χρόνου. Ένα τεύχος που κλείνει ένα κεφάλαιο δύο ετών που δύσκολα θα ξεχαστούν.To παράλογο της covid εποχής, ακολούθησε η post covid εποχή που ξεκίνησε με αισιοδοξία για το νησί μας και με ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια των τελευταίων ετών, κλείνει με διαφαινόμενη οικονομική κρίση, που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και που δε λέει να μας αφήσει να αναπνεύσουμε.

Όμως στα 16 χρόνια κυκλοφορίας μας, τα έχουμε δει, τα έχουμε βιώσει και τα έχουμε καταγράψει όλα…και από όλα βγήκαμε σοφότεροι και δυνατότεροι. Η Chillin με αυτό το τεύχος συμπληρώνει 761 εκδόσεις και η χαρά μας για την αγάπη που έχουμε εισπράξει από αναγνώστες και διαφημιζόμενους, είναι ο κινητήριος μοχλός, για να συνεχίσουμε να σας χαρίζουμε στιγμές ξενοιασιάς, μέσα από τις σελίδες μας, αλλά και μέσα από το site μας chilloutnews.gr. Η χαρά μας είναι διπλή γιατί αυτός ο κύκλος κλείνει με ένα από τα πιο εμπορικά τεύχη των τελευταίων ετών, που δείχνει και την εμπιστοσύνη σας στην έντυπη έκδοση μας.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

 

 

Κλείνοντας το τελευταίο editorial της χρονιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Αντώνη Ξανθουδάκη, Βασίλη Καλιοτζάκη, Έλενα Φραντζή και Μαρίνα Μίτρου, αλλά και όσους έχουν εργαστεί για το έντυπο, όλα αυτά τα χρόνια. Είστε όλοι ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της έκδοσης και η επιτυχία σας ανήκει! Happy Chillin 2023!!!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/