Το Elli’s Healthy Specialties, είναι μοναδικό στο είδος του!

 

 

Μπάρες κορυφαίας ποιότητας, γλυκά όπως tiramisu και banoffee, τούρτες, τάρτες και τρούφες από 100% φυσικά υλικά, χωρίς την προσθήκη επεξεργασμένης ζάχαρης, τεχνητών γλυκαντικών και αρωμάτων, χρωστικών ουσιών και πρόσθετων, είναι η επιτομή του Healthy Eating!

 

 

Δεν περιέχουν γαλακτοκομικά, αυγά και άλευρα από σιτηρά. Είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, μoνοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Οι πρωτεΐνες που περιέχουν είναι φυτικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και οι υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

 

 

Θα αναρωτιέστε πως γίνεται!

Η παρασκευή τους επιτυγχάνεται με την ανάμειξη των βιολογικών ή φυσικών υλικών χωρίς αυτά να υπερθερμαίνονται ή να ψήνονται, με μέγιστη θερμοκρασία επεξεργασίας τους 45 βαθμούς Κελσίου. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα διατηρούν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους. Η σχεδόν μηδενική επεξεργασία τους αφήνει τα πολύτιμα συστατικά τους αναλλοίωτα (όπως τα ενζυμα, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία), προάγοντας την συνολική υγεία του σώματος και την ευεξία.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

 

Χρησιμοποιούν μόνο υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ελεγμένης προέλευσης. Οι ενεργοποιημένοι ξηροί καρποί, τα οσμωτικά και λυοφιλοποιημένα φρούτα, τα φρέσκα φρούτα εποχής, τα φύτρα, τα βούτυρα ξηρών καρπών και οι υπερτροφές αποτελούν τις κύριες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται. Η γλυκύτητα εξασφαλίζεται με την προσθήκη χουρμάδων, σταφίδας, σιροπιού σφενδάμου ή άλλων φυσικών γλυκαντικών κατά περίπτωση. Δεν περιέχουν λακτόζη και γλουτένη (σε κάποια προϊόντα πιθανόν να περιέχονται ίχνη γλουτένης).

 

 

ULTIMATE QUALITY & UPPER LEVEL TASTE.
Το Elli’s Healthy Specialties είναι εδώ για σας!
Μυλωνογιάννη 70, Χανιά (έναντι Δημαρχείου)
Τηλ: 28210 76220
Fb. Ellis Healthy Specialities
insta. ellishealthyspecialties