Η ολοκαίνουρια Anatolian γωνιά της πόλης, μας καλωσόρισε με κάθε επισημότητα, συστήνοντας μας κρεατικά αρίστης ποιότητας, ψημένα σε ατομικές σούβλες, με μαρινάδες εμπνευσμένες από την Απω Ανατολή

 

 

To πολυαναμενόμενο MASSIA Meatbar μας υποδέχτηκε την προηγούμενη Πέμπτη, στην οδό Ποτιέ 32. Η ολοκαίνουρια Anatolian γωνιά της πόλης, μας καλωσόρισε με κάθε επισημότητα, συστήνοντας μας κρεατικά αρίστης ποιότητας, ψημένα σε ατομικές σούβλες, με μαρινάδες εμπνευσμένες από την Απω Ανατολή. Το μενού υπογράφει ο γνωστός σε όλους chef Γιώργος Μακρής, ενώ οι ιδιοκτήτες Πέτρος Τσουβαλάκης και Δημήτρης Πολυχρονάκης έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα Meatbar υψηλής ποιότητας, με τιμές προσιτές σε όλους.

 

 

Φυσικά η αισθητική του χώρου έχει την υπογραφή της Art Deco και του Πέτρου, ενώ το soundtrack του χώρου, με ethno, Anatolian και afro ακούσματα, επιμελείται ο Andreasondecks. Όσο για τον κατάλογο των κοκτέιλ, που είναι σχεδιασμένος για να ταιριάζει με το φαγητό, φέρει την υπογραφή του Αντώνη Τσιραντωνάκη. Σε ένα χώρο με αισθητική ανατολής, δε θα μπορούσε να λείπει και ο ναργιλές που είναι και το απόλυτο after dinner choise.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, το MASSIA υποδέχεται πολύ ωραίο κόσμο, τόσο στον εσωτερικό χώρο, όσο και στην αυλή του, ενώ μεγάλη έμφαση δίδεται σε γενέθλια party που αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε εορταζόμενο που χρήζουν “ξεχωριστής μεταχείρισης”!

 

 

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το MASSIA ήρθε για να μείνει και να μας χαρίσει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που θα λατρέψουμε!

 

 

More photos from the opening: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600841518714817&type=3

 

Ποτιέ 32
Fb. Massia meat bar
insta. massia_meat_bar