Ποδαρικό με νέο GoHania #71. Γεμάτο έμπνευση και καλή διάθεση, γεμάτο με τα Χανιά και τους ανθρώπους τους. Μαζί του το νέο Οικοδομin #13. Ξεφυλλίστε το και ανακαλύψτε τις εξελίξεις, πρωτότυπες λύσεις και ιδανικές προτάσεις για το χώρο σας και την καθημερινότητά σας σ’ αυτόν.

 

 

Γεμάτο έμπνευση και καλή διάθεση, γεμάτο με τα Χανιά και τους ανθρώπους τους. Αυτό είναι το νέο χειμερινό τύχος GoHania #71 και θα το βρείτε μαζί με το νέο ΟικοδομiN #13 στα περίπτερα.

 

 

Επιπλέον, διανέμεται δωρεάν σε ξενοδοχεία, επαγγελματίες, καταστήματα εξοπλισμών, κεντρικά καφέ και χώρους συγκέντρωσης στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη.

 

 

 

“Ποδαρικό με το δεξί το 2023! Για ό,τι προσπαθούμε, για ό,τι ποθούμε, για ό,τι πολεμάμε καθημερινά!
Ποδαρικό με νέο GoHania #71.
Χαρείτε το!
Καλό ’23 κι ό,τι ποθείτε, να το βρείτε…
GoHania #71 – ΟικοδομiN μαζί!
Ξεφυλλίστε το και ανακαλύψτε τις εξελίξεις, πρωτότυπες λύσεις και ιδανικές προτάσεις για το χώρο σας και την καθημερινότητά σας σ’αυτόν.

 

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Σας καλωσορίζουμε στο νέο Οικοδομin #13.

Γεμάτοι ενθουσιασμό και ικανοποίηση για το ενδιαφέρον, την αποδοχή, τη στήριξη και τη δική σας ενεργή συμμετοχή, στο GoHania μέσα από το ένθετο ΟικοδομiN συνεχίζουν με κάθε νέο τεύχος δυναμικά την προσπάθειά τους να προβάλλουν αξιόλογους αλλά και νέους δημιουργούς, καταξιωμένους επαγγελματίες, νέα υλικά, πρωτότυπα έργα, τεχνικές και τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας και ο ιδιώτης για την κατασκευή, την οργάνωση, τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Highlight του τεύχους αυτού η φιλοξενία στις σελίδες του παγκόσμια γνωστού θεωρητικού και ιστορικού Αρχιτεκτονικής, Kenneth Frampton. Έναν από τους πρώτους που εισήγαγε τον όρο «Critical Regionalism» (Κριτικός Τοπικισμός) στην παγκόσμια ιστορία της Αρχιτεκτονικής.

 

“Οικοδομin #13
Ξεφυλλίστε το και εμπνευστείτε…
Καλή ανάγνωση!
Ευχές για ένα δημιουργικό 2023!
Το νέο Οικοδομin #13 κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με το χειμερινό τεύχος GoHania #71.
Επιπλέον, διανέμεται δωρεάν σε ξενοδοχεία, επαγγελματίες, καταστήματα εξοπλισμών, κεντρικά καφέ και χώρους συγκέντρωσης στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη.”

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

GoHania #71 και Οικοδομin #13

 

Κυκλοφορούν στα περίπτερα και στα καλύτερα καταστήματα της πιάτσας.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!