Αφήνουν το 2022 με γλυκές στιγμές.

 

 

Ενώ η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο από τις 26 Δεκεμβρίου (από σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύες), όπου σχημάτισε σύνοδο με τον Κρόνο και μας έκανε να σκεφτούμε περισσότερο τις υποχρεώσεις μας, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 του μήνα και στις 29 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, κάνοντάς μας πιο ρομαντικούς και ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων.

Παράλληλα, την 1η Ιανουαρίου του 2023 η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, πράγμα που σημαίνει πως θα δημιουργηθούν εντάσεις και τα πάθη είναι φορτισμένα και οι ενέργειες δυνατές.

 

 

Ωστόσο, αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα υποδεχτείτε το 2023 με θετικά συναισθήματα και χαμόγελα.

 

 

Καρκίνος

Μεγαλύτερη σοφία αποκτάτε αναφορικά με τις σχέσεις σας και την αξία των φίλων σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φωτίσει τον τομέα των σχέσεών σας και τον ένατο οίκο των περιπετειών, καθιστώντας τις συνθήκες ιδανικές για ένα ρομαντικό ραντεβού με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ. Άλλοι μπορεί να επιλέξουν έναν πιο επαγγελματικό δρόμο και να τολμήσουν ένα δημιουργικό εγχείρημα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανήμερα την Πρωτοχρονιά αφορά στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών. Δώστε προσοχή, διότι ο Πλούτωνας συχνά καλύπτει πτυχές που δεν θέλουμε να δούμε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας δίνουν ικανοποίηση και δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Σκορπιός

Η ενέργεια του Κρόνου από την αρχή της εβδομάδας σάς ωθεί να εξετάσετε τη σταθερότητα και τα θεμέλια της προσωπικής σας ζωής. Μήπως νιώθετε ότι αυτά που λέτε ή ζητάτε από τους άλλους στη δουλειά δεν εισακούονται; Ίσως πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τους άλλους και πιθανώς να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας. Γενικά, σκεφτείτε αυτές τις ημέρες τη συμπεριφορά σας προς όλους, για να δείτε τι μπορεί να αλλάξει δραστικά. Η Σελήνη, ωστόσο, από τις 27 του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύες πυροδοτώντας το πέμπτο οίκο σας, αυτόν της αγάπης και της αυτοέκφρασης. Αφήστε τα ταλέντα σας να εκφραστούν και «χορέψτε» στον ρυθμό των άστρων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά, επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και πλέον συζητήσεις και σκέψεις γίνονται πιο διεισδυτικές. Εκμεταλλευτείτε τις.

 

Ιχθύς

Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Κι αν νιώθετε έμπνευση πάρτε ένα ημερολόγιο και εκφράστε την ενέργειά σας, γράφοντας. Μπορεί στην αρχή να σας φανεί «βαρύ», αλλά για να προχωρήσετε παρακάτω πρέπει να είστε ειλικρινείς και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο που χρωματίζει την ήδη ζωηρή φαντασία σας. Εκμεταλλευτείτε το. Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Θα έχετε τη στήριξη των φίλων και των συνεργατών σας σε ό,τι κάνετε, ενώ αν είστε μόνες μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δώστε προσοχή μονάχα στα δεδομένα σας και σε όσα μοιράζεστε, διότι καραδοκούν επιτήδειοι.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: marieclaire.gr