Προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά και οι απολαβές έρχονται σε πρώτο πλάνο

 

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία φαινομενικά από τη Γη δίπλα στην Αφροδίτη και στον Πλούτωνα. Η ανάδρομή του πορεία θα κρατήσει μέχρι 18/1/23 παραμένοντας στο ίδιο ζώδιο. Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω θα σας φέρει ευκαιρίες μέσα από εξωτερικά γεγονότα και δικές σας εσωτερικές διεργασίες να δομήσετε τις σκέψεις σας με συγκεκριμένο παραγωγικό πλαίσιο, να προσανατολιστείτε καλύτερα προς έναν στόχο που έχετε θέσει και να κάνετε καλύτερη χρήση των πληροφοριών που έχετε λάβει το τελευταίο κυρίως τρίμηνο.

 

 

Προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά και οι απολαβές έρχονται σε πρώτο πλάνο. Σας είναι πια γνωστό πως τη συγκεκριμένη περίοδο της ανάδρομή του πορείας δεν υπογράφετε, διπλο-τσεκάρετε ότι νέο προκύπτει και είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην επικοινωνία και τις επαφές σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

 

 

Για τους Κριούς,

ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσει την ενέργειά του κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία, τη καριέρα και στα επιτεύγματα τα οποία έχετε βάλει στόχο να πετύχετε σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Η πρακτικότητα και ο σωστός προσανατολισμός είναι οι κύριες ιδιότητές της συγκεκριμένης πλανητικής δυναμικής οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες ειδικά τώρα στην ανάδρομή του πορεία μέχρι 18/1 . Θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη χρήση των πληροφοριών που έχετε λάβει τους τελευταίους μήνες ώστε να μπορέσετε να ταξινομήσετε καλύτερα τα δεδομένα με βάση τη σημαντικότητά τους.

 

Για τους Ταύρους,

ιδιαίτερα ευνοική η περίοδος με τον Ερμή να περνά από το ζώδιο του Αιγόκερω μιας και μοιράζεστε με το συγκεκριμένο ζώδιο αρκετά χαρακτηριστικά όπως η αγάπη για τη σταθερότητα, το ρεαλισμό και την αντικειμενικότητα. Τώρα με την ανάδρομή του πορεία μέχρι 18/1 Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανασυγκροτηθείτε και να κινηθείτε σε διαδρομές οι οποίες μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε ρεαλιστικά σχέδια και προσδοκίες μέσα από αλλαγές και αναθεωρήσεις. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας μιας και θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

 

Για τους Διδύμους,

έντονες διαπραγματεύσεις έχει η συγκεκριμένη περίοδος με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ερχόμενη/ος σε επαφή με καταστάσεις στις οποίες είναι πολύ πιθανό να είναι χρήσιμο να βάλετε κάποια όρια και πλαίσιο. Ειδικά μέχρι 18/1 η ανάγκη να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα θα είναι αισθητή και θα σας ωθεί να βάλετε σε σειρά εκκρεμότητες που υπάρχουν ή τυχόν να προκύψουν μέσα σε αυτό το διάστημα. Θέματα με συγγενείς ή/και περιουσιακά ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο. Να θυμάστε πως με θάρρος και σθένος μπορείτε να κινήσετε και βουνά.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Για τους Καρκίνους,

ο Ερμής στον Αιγόκερω κινείται απέναντί σας ενεργοποιώντας καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας ή/και τις συνεργασίες σας. Με την ανάδρομή του πορεία έως 18/1 νέες ιδέες θα έρθουν υποστηρικτικά και θα βοηθηθείτε στο να μπορέσετε να πλαισιώσετε κατάλληλα και να οριοθετήσετε οτιδήποτε νιώθετε αυτή τη στιγμή πως είναι κάπως μετέωρο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε και να κινηθείτε σε πιο σταθερά εδάφη ή έστω με ένα πολύ καλύτερο πλάνο στα χέρια σας αν πιστέψετε στις ικανότητες σας και είστε ανοιχτή/ος σε αλλαγές που πιθανά να χρειαστεί να κάνετε.

 

Για τους Λέοντες,

ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 18/1. Η μνήμη σας για στοιχεία και γεγονότα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη κάτι πολύ βοηθητικό ειδικά τώρα που θα συνδυαστεί με την πρακτικότητα του ζωδίου του Αιγόκερω. Ο φτερωτός αγγελιοφόρος στο συγκεκριμένο ζώδιο θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε κατάλληλα και να κάνετε πράγματα με λεπτομερή δουλειά ακόμη και εν μέσω εμποδίων ή δυσκολιών. Θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε περιττά και με ρίσκο ανοίγματα καθώς και τη κούραση η οποία προκύπτει όταν ασχολείστε με κάτι το οποίο δεν είναι δημιουργικό ή τόσο αρεστό για εσάς.

 

Για τους Παρθένους,

ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς μιας και σας βοηθά να προβάλετε ένα εγχείρημα δικό σας με διπλωματία στο ευρύ κοινό. Η ευελιξία του συγκεκριμένου πλανήτη και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμής, θα σας ωθεί, ειδικά μέχρι 18/1 κατά την ανάδρομή του πορεία προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή και είναι σίγουρο πως θα έρθουν πολύ γρήγορα τα εύσημα και η προσωπική ικανοποίηση ακόμη και αν υπάρξουν δυσκολίες ή χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές.

 

Για τους Ζυγούς,

ο Ερμής στο ζώδιου του Αιγόκερω σας βάζει στην διαδικασία να ανακαλύψετε πως τα οφέλη που προσδοκάτε να έχετε μέσα από συνεργασία έρχονται αρκεί ο κάθε ένας από εσάς να έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο να τελέσει. Η ανάγκη σας να κάνετε τα πάντα μόνη/ος και να παίρνετε την ευθύνη πάνω σας δεν είναι πάντα η πιο εύκολη οδός για εσάς, ακόμη και αν μέσα από αυτή τη διαδικασία είστε περισσότερο σίγουρη για το αποτέλεσμα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή κινητοποιούνται ειδικά μέχρι 18/1 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και πιθανά να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με τη διαχείριση κοινών στόχων και σκοπών μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Αν χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να το κάνετε μετά το πέρας της ανάδρομής του πορείας, προς το τέλος Ιανουαρίου ’23.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Για τους Σκορπιούς,

η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν ούτε σε εσάς ούτε στη δυναμική του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, πόσο μάλλον τώρα με την ανάδρομή του πορεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μέχρι 18/1 οτιδήποτε συμβαίνει γύρω και μέσα σας θα πρέπει να φιλτράρετε από συγκεκριμένο πλαίσιο και αντικειμενικά δικά σας όρια. Αυτό έχει δύο όψεις: Η μία είναι πως θα είστε πιο σίγουρη/ος γιατί θα πατάτε σε πιο γερές βάσεις, η άλλη είναι πως μπορεί να γίνετε περισσότερο «σκληρή/ός» και άκαμπτη/ος με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτική/ός και να κινηθείτε ευέλικτα εκεί που αντικειμενικά υπάρχει περιθώριο επέκτασης. Σε αυτό η διαίσθησή σας θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά και θα σας προφυλάσσει από κακοτοπιές που παραμονεύουν πάντα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

 

Για τους Τοξότες,

ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω σας δυναμώνει σε ψυχικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μπορείτε πιο εύκολα να μπείτε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τα άτομα γύρω σας ειδικά τώρα και μέχρι 18/1 που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Επίσης, οτιδήποτε σχετίζεται με την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι σίγουρο πως ο φτερωτός Ερμής θα σας φέρει πολλές νέες πληροφορίες και ιδέες για να μπορέσετε να επιλέξετε τις πιο συμφέρουσες για τη πορεία και εξέλιξή σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, προσέξτε τις σπατάλες και μπείτε στη διαδικασία αλλαγών εκεί που βλέπετε πως θα είναι χρήσιμο.

 

Για τους Αιγόκερους,

ο Ερμής στο ζώδιό σας εντείνοντας την τάση σας να θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν αντίκτυπο στο κόσμο γύρω σας αφήνοντας με κάποιον τρόπο το στίγμα σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης θα σας βοηθήσει να προβάλετε ευκολότερα τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας και τα μηνύματά σας καθώς επίσης και να λάβετε νέες πληροφορίες πολύ χρήσιμες για την εξέλιξη των υποθέσεων που είναι ανοιχτές ή σε εκκρεμότητα ειδικά μέχρι 18/1 κατά την ανάδρομή του πορεία. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπερ-εγωτικές συμπεριφορές, δίνοντας χώρο σε ότι προκύπτει και με την απαραίτητη ευελιξία αξιοποιείστε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αρκεί να μην πάρετε τελικές αποφάσεις μέχρι να ορθοδρομήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Για τους Υδροχόους,

ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες από τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σας. Κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι 18/1 θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις που μέχρι χτες μπορεί να σας είχαν βάλει σε διλλήματα και σίγουρα θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης ενδέχεται να έχει ξυπνήσει μια καλλιτεχνική σας φλέβα ή να φέρει τώρα κάτι στην επιφάνεια το οποίο σχετίζεται με βαθύτερα όνειρα (θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που κάνατε μέχρι χτες). Το σημαντικό είναι να λάβετε σοβαρά τα μηνύματα που έρχονται είτε από εξωτερικά ερεθίσματα είτε αναβλύζουν από το ασυνείδητό σας, ακόμη και αν η πρώτη αντίδραση θα είναι η συστολή.

 

Για τους Ιχθύες,

ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε τομείς της ζωής σας που σχετίζονται με τα κοινωνικά σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και τις συνεργασίες σας. Ο φτερωτός Ερμής ανάδρομος μέχρι 18/1 θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας σε ένα ευρύτερο κοινό και εκεί που μπορούν άλλοι άνθρωποι να στηρίξουν τα σχέδιά σας ακόμη και αν αυτό αρχικά μπορεί να φαντάζει ακατόρθωτο ή ακόμη και αν χρειαστεί να περάσετε πρώτα από συγκεκριμένες διαδικασίες. Επίσης, απολαβές από την ενέργεια που έχετε δώσει σε ένα εγχείρημα είναι σίγουρο πως θα έρθουν και θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση αρκεί να προχωρήσετε με υπομονή και να περιμένετε μέχρι το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου που θα γίνουν συγκεκριμένες διεργασίες.

 

Πηγή: astroguide.gr