Η Apple φέρνει επανάσταση στη λειτουργία χωρίς κουμπιά με νέες συντομεύσεις που βελτιστοποιούν την καθημερινότητα του χρήστη

 

 

Όλοι έχουμε στα χέρια μας τα κινητά τηλέφωνα, ωστόσο το ερώτημα είναι πόσο καλά ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε και αν όντως τα εκμεταλλευόμαστε στο 100%. Ένα νέο βίντεο από την Apple, έχει μόλις κυκλοφορήσει και κάνει γνωστά νέα και παλιά hacks, τα οποία θα κάνουν την χρήση του κινητού σου ακόμη πιο εύκολη.

Με το τελευταίο update, οι χρήστες μπορούν να κόψουν τις φωτογραφίες με ένα παρατεταμένο πάτημα, να δουν τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και πολλά άλλα με ελάχιστες κινήσεις. Η εταιρεία παρουσιάζει 10 πολύ ενδιαφέρουσες συμβουλές για iPhone. Άλλες γνωστές και άλλες ολοκαίνουριες στο iOS 15 και 16. Μεταξύ άλλων οι νέες δυνατότητες είναι οι εξής:

 

  • Κόψτε ένα θέμα από το φόντο μιας φωτογραφίας πατώντας το παρατεταμένα.
  • Δείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Wi-Fi και, στη συνέχεια, πατήστε στον κωδικό πρόσβασης του δικτύου σας για να τον αποκρυπτογραφήσετε με Face ID ή Touch ID.
  • Πληκτρολογείτε συχνά τις ίδιες φράσεις, όπως τη διεύθυνση email σας; Δημιουργήστε μια αντικατάσταση κειμένου στις Ρυθμίσεις > Πληκτρολόγιο > Αντικατάσταση κειμένου
  • Μετακινήσετε ή να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα πατώντας παρατεταμένα μια εικόνα, τραβώντας την στην άλλη πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο δάχτυλο για να σύρετε μια άλλη φωτογραφία στη στοίβα.
  • Μεταφράστε κείμενο σε φωτογραφίες πατώντας στη λειτουργία «Live κείμενο» στα δεξιά μιας εικόνας και, στη συνέχεια, επιλέγοντας «Μετάφραση».
  • Σαρώσετε έγγραφα στο iPhone μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Notes, πατώντας στο εικονίδιο της κάμερας και επιλέγοντας «Σάρωση εγγράφων».

 

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Το νέο βίντεο της Apple με 10 hacks

 

Πηγή: jenny.gr