Με ανάδρομο Ερμή, Άρη και Πανσέληνο στους Καρκίνους, το περίεργο θα είναι να μην τσακωθείς

 

 

Με ταραχές, παρεξηγήσεις και τσακωμούς φαίνεται να ξεκινάει η νέα χρονιά, αφού δυο πλανήτες έχουν αρχίσει ήδη την ανάδρομη πορεία τους, ενώ έχουμε και το αποκορύφωμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο στους Καρκίνους, η οποία μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς.

Ο ανάδρομος Ερμής, φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Η ανάδρομη πορεία του θα κρατήσει μέχρι τις 18 του μήνα, ενώ ο Ανάδρομος Άρης φέρνει εκρηκτικότητα και οργή. Ευτυχώς μέχρι τις 12/01.

Έχουμε όμως και την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, στους καρκίνους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7/01 και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 

 

Ποια ζώδια, θα βιώσουν όλα τα παραπάνω, πιο έντονα και θα επηρεαστούν από τις ανάδρομες πορείες των πλανητών και της Πανσέληνου;

 

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου φέρνει πολλά προβλήματα, απαιτήσεις και γενικότερα μια «βαριά συναισθηματική κατάσταση» στους Ταύρους. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι στις σχέσεις σας. Θα γίνετε, επίσης, περισσότερο κυκλοθυμικοί και με λίγα λόγια, θα σας φταίνε όλα και όλοι. Αυτό που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε έναν χώρο χαλάρωσης για να ανακτήσετε το πνεύμα σας. Άλλωστε μη ξεχνάτε πως αυτή τη χρονιά θα έχετε από τον Μάιο τον Δία στο ζώδιο σας, γεγονός που σας κάνει να ελπίζετε και να αναμένετε πολλά καλά.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Δίδυμος

Αν και η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου προσθέτει καλά πράγματα στους Διδύμους, μπορεί ταυτόχρονα να προκαλέσει άγχος και έντονη ανησυχία. Η ζωή σας είναι γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος και το μυαλό σας αναζητά πάντα νέους τομείς, νέες εμπειρίες και νέες πηγές εισοδήματος. Ωστόσο, είναι σημαντικό γι’ αυτή την περίοδο να αποφύγετε τους καυγάδες και τους τσακωμούς, καθώς με τον Ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, το πιθανότερο είναι να καταστρέψετε πολλές σχέσεις σας με τον θυμό σας. Μη προκαλέσετε συγκρούσεις και κάνετε υπομονή, μέχρι ο Άρης και ο κυβερνήτης σας Ερμής, να έρθουν και πάλι σε ορθή πορεία.

 

Καρκίνος

Το πιο ιδιαίτερο αστρολογικό πέρασμα του Ιανουαρίου 2023 είναι η πρώτη Πανσέληνος του έτους που θα γίνει στο ζώδιο σας. Αυτό θα σας κάνει πραγματικά ευάλωτους. Παρά το γεγονός ότι είστε ενθουσιώδεις και συναισθηματικοί, είστε επίσης κλειστοί και περιμένετε οι άλλοι να πάρουν πρωτοβουλίες. Και αυτό είναι που σας αποξενώνει ακόμη περισσότερο από τον κόσμο. Έχετε υψηλό αίσθημα αυτοπροστασίας, γι’ αυτό και χτίζετε πάντα έναν πολύ ψηλό τοίχο στην εξωτερική εισβολή. Γι’ αυτό και τον Ιανουάριο θα δυσκολευτείτε με τις κοινωνικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Παρθένος

Ο συνδυασμός της Πανσελήνου στον Καρκίνο και στην Παρθένο θα δημιουργήσει ένα κλίμα ιδιαίτερα εύθραυστο, το οποίο θα σας αποδιοργανώσει. Γεγονός το οποίο εσείς οι Παρθένοι σιχαίνεστε. Αυτές τις ημέρες ετοιμαστείτε να επηρεαστείτε πολύ εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες ή από τους ανθρώπους που συναντάτε και ενδεχομένως ακόμη και ένα απλό σχόλιο, να σας δυσαρεστήσει. Αν και είστε πρακτικοί εσωτερικά, μπορεί να φαίνεστε ασταθείς εξωτερικά. Και επειδή η Παρθένος βρίσκεται πάντα σε σκέψης και κίνηση, πολύ πιθανό να νιώθετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι αυτό το μήνα.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το πιο ευάλωτο ζώδιο του μήνα. Συχνά εξιδανικεύετε τα πράγματα με αποτέλεσμα να παρασύρεστε και να πέφτετε σε τοξικές σχέσεις. Αυτό το μήνα η φλογερή φύση σας θα έρθει σε αντίθεση με τη στοχαστική φύση του Καρκίνου και έτσι θα είστε επιρρεπής σε αρνητικά συναισθήματα.

 

 

Πηγή: marieclaire.gr