Στο Survivor All Star, θα δούμε για πρώτη φορά μαζί και τα 3 ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή τον Σπύρο Μαρτίκα με την Βρησηίδα Ανδριώτου, τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους χωρισμένους 5 χρόνια μετά την γνωριμία τους στο Survivor του 2017, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

 

Άλλη μία περίπτωση πρώην συντρόφων που μπαίνουν στο Survivor αποτελούν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αντίστοιχη με εκείνη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι είχαν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης χωρισμένοι, τα ξαναβρήκαν και από τότε ζουν τον έρωτά τους. Στο Survivor All Star θα δούμε και ένα ακόμη ζευγάρι, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οσον αφορά την αθλητικογράφο και τον γυμναστή τους τελευταίους μήνες ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σχέση ανάμεσά τους, με τις πιο πρόσφατες φήμες να θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο μεν αλλά να διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις ενώ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν χρεώσει και μια νέα σχέση, με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για τον 43χρονο μουσικό που παίζει ντραμς και είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του Nomads στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

«Πολλές ερωτήσεις είναι για τον Κωνσταντίνο. Αν θα είναι κι ο ίδιος, αν θα είμαστε στην ίδια ομάδα και τι θα κάνουμε… Μακάρι Παναγία μου να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι και να με ακούει. Πρέπει κάπου να βγάζω τα νεύρα μου. Βέβαια του λέω ετοιμάσου μου λέει μην τολμήσεις, δεν μπορώ. Έκανα στο Asia τον ψυχολόγο με τον Fipster. Του λέω παιχνίδι επιβίωσης δεν ήθελες. Φα’ το θα κάνεις τον ψυχολόγο» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε βίντεό της στο Youtube, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έστειλαν οι ακόλουθοί της.

«Χάρηκα πολύ που θα είναι εκεί μαζί ο Μισθοφόρος, ο Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος και ο Γκότσης», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

 

Όσο για την απόφαση να φύγει, η Βαλαβάνη αποκάλυψε: «Μου είχε γίνει πρόταση από το καλοκαίρι αλλά ήμουν αρνητική. Ήμουν 29 όταν μπήκα, είμαι 35 πια και θα κλείσω τα 36 τον Μάιο. Μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορώ να το βλέπω από την τηλεόραση και λέω θα το ξαναζήσω με όλους αυτούς».

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

Βαλαβάνη – Βασάλος: Δεν αντάλλαξαν ούτε γεια στο αεροδρόμιο

Το πρωί της Τρίτης (3/1) ο Γιώργος Λιανός και οι πρώτοι παίκτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο που θα ξεκινήσουν σχεδόν άμεσα τα γυρίσματα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Τους παίκτες περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι, όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο, αλλά οι παίκτες απέφυγαν να κάνουν κάποια δήλωση, αφού αυτή είναι η γραμμή που έχουν πάντα από την παραγωγή, ενώ ορισμένοι περιορίστηκαν απλά στο να χαιρετήσουν και να ευχηθούν «καλή χρονιά».

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων η μεν Ευρυδίκη απάντησε με χιούμορ – αν και εμφανώς αγανακτισμένη – «Αχ Παναγία μου, καλή χρονιά», ο δε Κωνσταντίνος απλά συνέχισε να περπατάει προς τον έλεγχο και ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor που προβλήθηκε το 2017 από τον ΣΚΑΪ και ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, αλλά αν και ήδη από το καλοκαίρι φημολογείται ότι έχουν χωρίσει, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την πληροφορία όποτε έχει ερωτηθεί σχετικά.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σειρά του δεν θέλησε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το ριάλιτι επιβίωσης και η μοναδική τοποθέτησή του αφορούσε στο χιουμοριστικό τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης: «Το τρέιλερ το κάναμε με τον Fipster, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε τους κλόουν και το κάναμε». Τέλος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τη σχέση που διατηρεί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν ρωτήθηκε για την αθλητικογράφο, απέφυγε επίσης να απαντήσει.

 

Πηγή: reader.gr