Η πρόταση του «Master Chef» σε Ακη Πετρετζίκη και Εκτορα Μποτρίνι, η καραμπόλα της τελευταίας στιγμής στο «My Style Rocks» με Παπαγεωργίου, το τελικό ραντεβού ΑΝΤ1 – Χατζηβασιλείου και ο γρίφος με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

 

 

Μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εν’ όψει και της επίσημης έναρξης του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής περιόδου. Αναπροσαρμογές φυσικά και έχουν γίνει λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου ωστόσο είναι βέβαιο πως η πίτα της τηλεθέασης θα ξαναμοιραστεί χωρίς να μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή πρόβλεψη σε ποιον θα πέσει το φλουρί… Από το STAR ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του «Master Chef» τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και αρχικά θα υπάρχουν επεισόδια Δευτέρα και Τρίτη. Στην πορεία θα προστεθεί και η Τετάρτη.

Εν μέσω αφόρητου ανταγωνισμού από τη μυθοπλασία σε Alpha και Mega και «All Star Survivor» στον ΣΚΑΪ γίνονται δραστικές κινήσεις στο παρασκήνιο από την παραγωγή του μαγειρικού ριάλιτι οι οποίες εάν ευοδωθούν είναι βέβαιο πως θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πρόσκληση για μια γκεστ εμφάνιση έχει πάρει ο πρώτος Έλληνας Master Chef Άκης Πετρετζίκης χωρίς να διευκρινίζεται ποιος είναι ο ρόλος για τον οποίο οι άνθρωποι της παραγωγής τον έχουν στο μυαλό τους. Τα δεδομένα είναι τρία: Ότι ο πρώτος Έλληνας Master Chef ανήκει στο δυναμικό του αδελφού καναλιού του STAR, τον Alpha, ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά όπως και το ότι και στο παρελθόν του έχει γίνει πρόσκληση από το μαγειρικό ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

 

Λίγα βήματα πιο κοντά στο φετινό «Master Chef» είναι ο Έκτορας Μποτρίνι στον οποίο έχει επίσης προταθεί γκεστ συμμετοχή και βέβαια πρόκειται για έναν σεφ που διαθέτει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία αλλά και επιτυχίες στη μικρή οθόνη όπως το παλαιότερο ριάλιτι «Εφιάλτης στην Κουζίνα». Δεν αποκλείεται να υπάρξει και τέταρτος κριτής στο πρόγραμμα όπως αποκάλυψε στις τελευταίες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

H ροκιά της τελευταίας στιγμής από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολύ σκληρή για να πεθάνει τηλεοπτικά αποδεικνύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η άρνηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Acun Medya για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» καθώς παραμένει στο δυναμικό του STAR αλλά και οι μη ικανοποιητικές επιδόσεις άλλων υποψηφίων στα δοκιμαστικά που έγιναν ώθησε την παραγωγή του ριάλιτι μόδας στο STAR στην κατάθεση πρότασης στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια στα γραφεία της Acun Medya με στελέχη της εταιρίας μαζί με την μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου πήγε εξαιρετικά καλά και εκτός απροόπτου η τελική σύνθεση της επιτροπής του παιχνιδιού μόδας θα είναι το μοντέλο μαζί με τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό και τον σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα συνηγόρησαν ξεκάθαρα υπέρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όσον αφορά στην παρουσία της στο πάνελ των κριτών. Δοκιμαστικό δεν χρειάζεται να γίνει για την Ηλιάνα καθώς υπάρχουν δείγματα στον τηλεοπτικό «αέρα» από την συνύπαρξή της με τον Δημήτρη Σκουλό στο GNTM ενώ έχει οικειότητα με τον Στέλιο Κουδουνάρη λόγω φιλίας αρκετών χρόνων. Η πρόταση της Acun Medya και του ΣΚΑΪ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφορά αποκλειστικά και μόνο τη συμμετοχή της στην επιτροπή του παιχνιδιού και ολοκληρώνεται αυτόματα μετά τη λήξη του. Ότι δηλαδή συνέβη και με το «Love Island».

 

Κλείνει η συμφωνία Χατζηβασιλείου – ΑΝΤ1 

Σε προχωρημένο στάδιο είναι πλέον οι επαφές της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή μετά από πολλά χρόνια της δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το συμβόλαιο που προτάθηκε στην έμπειρη παρουσιάστρια είναι διετές και αφορά στην παρουσίαση κοινωνικής εκπομπής. Σε αυτό το πρότζεκτ η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα είναι μόνη της αλλά θα πλαισιώνεται από ειδικούς συνεργάτες. Η ζώνη ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το πιθανότερο είναι η επιστροφή της δημοσιογράφου να γίνει στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει το ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να ενεργοποιήσει την καθημερινή απογευματινή του ζώνη με την προβολή ζωντανής εκπομπής.

 

 

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

Κάτι τέτοιο φυσικά θα έφερνε καραμπόλες στην μετάδοση των τηλεπαιχνιδιών που καταγράφουν ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε διερευνητικές επαφές με πιθανούς συνεργάτες (παλιούς και νέους) ενώ η επισφράγιση της συμφωνίας αναμένεται σε ραντεβού που θα κάνει με στέλεχος του ΑΝΤ1 την επόμενη εβδομάδα. Πάντως το σενάριο επιστροφής του «Πάμε Πακέτο» στην παρούσα χρονική συγκυρία αποκλείεται χωρίς να θεωρείται απίθανο να συμβεί με μια πιο εξελιγμένη και πιο διαδραστική μορφή σε ύστερο χρόνο.

 

Εν αναμονή αποφάσεων για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Πολλά τα σενάρια που ακούγονται τίποτα όμως δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός απομακρύνεται το σενάριο του Νίκου Στραβελάκη. Ένα από τα τελευταία σενάρια που διακινήθηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες θέλει τον Παναγιώτη Στάθη να μετακομίζει από την πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, αλλά ούτε αυτό επιβεβαιώνεται από κάποια πλευρά. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής… Εν αναμονή…

 

Πηγή: reader.gr