Γεμάτος εκπλήξεις ο νέος κύκλος του μαγειρικού παιχνιδιού

 

 

Από το φετινό MasterChef δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Ο μαγειρικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Breakfast@Star, εκτός από τους νέους παίκτες, οι παλιοί θα προσπαθήσουν και αυτοί να μπουν στο παιχνίδι ξανά.

«Έχουμε δύο νέα πράγματα, τις λευκές ποδιές και τις μαύρες. Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν τη λευκή ποδιά από τη δοκιμασία, περνάνε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Όμως, η μεγάλη ανατροπή είναι η λέξη που θα πω τώρα. Οι εισβολείς», είπε αρχικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

 

 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως με κάποιον τρόπο, οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού θα προσπαθήσουν να βρεθούν ξανά στην κουζίνα του MasterChef.

«Θα έχουμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι με κάποιον τρόπο, με κάποιο τέχνασμα, θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση με κάποιο… τέχνασμα, ενώ τόνισε πως μια τέτοια εισβολή μπορεί να αλλάξει τη ροή και τη στρατηγική ολόκληρου του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Mexican at Street Food Festival Chania

«Δεν υπάρχουν γκεστ. Υπάρχουν εισβολείς. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ένας εισβολέας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, τις κλίκες, τις παρέες και τον θαυμασμό ακόμα, που δείχνει ο ένας παίκτης στον άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

 

Πηγή: protothema.gr