Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors γύρισαν στην αρένα του Αγιου Δομίνικου για έναν ακόμα γύρο στο Survivor All Star.

 

 

Στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες να φορούν τα καλά τους –θυμίζοντας το πάρτι της επανένωσης – και να κάνουν μια μεγαλοπρεπή είσοδο πάνω σε σκάφη. Μάλιστα, η παραγωγή τους υποδέχτηκε με τρομπέτες και στρωμένο το κόκκινο χάλι.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός με λευκό σμόκιν τους είπε «Εδώ στη Δομινικανή Δημοκρατία το Survivor All Star ξεκινάει και θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό, ακόμα πιο δύσκολο και αυτό γιατί οι παίκτες το έχουν ξανακάνει. Κάποιοι το έχουν κερδίσει, κάποιοι έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι διψάνε για τη νίκη. Όλοι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα. Έξι μήνες σκληρής επιβίωσης, ένας νικητής. Ο νικητής του Survivor All Star».

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

 

Στη συνέχεια οι παίκτες αναφέρθηκαν στα συναισθήματά τους για τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star», είδαμε πλάνα από το πάρτι που διοργανώθηκε από την παραγωγή και χωρίστηκαν οι ομάδες. Φυσικά, όλα αυτά και άλλα πολλά σχολίασε το Twitter που πήρε «φωτιά» χθες σχολιάζοντας τους παίκτες με το hashtag #survivorgr να trendάρει για ακόμη μία φορά.

 

 

Δεν έλειψαν οι αναφορές στον μεγάλο απόντα, Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον κολλητό φίλο του Κωνσταντίνου Βασάλου, Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος θα τον παρακολουθεί από το σπίτι του με νέο κολλητό… τον Ηλία Γκότση.

 

Δείτε τα σχόλια για την πρεμιέρα του Survivor All Star:

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Πηγή: iefimerida.gr