«Λείπω από το Survivor και τελικά παίζω εκεί. Με αναφέρουν συνεχώς, μπορεί να τους λείπω» είπε ο Τριαντάφυλλος και στη συνέχεια έριξε τα… βέλη του στον Κωνσταντίνο Βασάλο αναφέροντας «αν σε πονάει, υπάρχουν παυσίπονα και μεγαλογιατροί» ενώ τον χαρακτήρισε «αποτυχημένο πανελίστα»

 

 

Δηλώσεις για το Survivor All Star και στον Κωνσταντίνο Βασάλο έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά ανέφερε: «Λείπω από το Survivor και τελικά παίζω εκεί. Με αναφέρουν συνεχώς, μπορεί να τους λείπω». «Με αυτά που βλέπω, τι να πάω να κάνω; Να πάω να σκοτωθούμε; Δεν είμαι και το καλύτερο παιδί. Δεν είμαι ο Χριστός που τον σταύρωναν κι έλεγε σας αγαπώ» σχολίασε για όσα έχουν γίνει στα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και απάντησε: «Βασάλο, έτσι είναι αγοράκι μου, αν σε πονάει, υπάρχουν παυσίπονα και μεγαλογιατροί».

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

«Όταν βγήκαμε όλοι μαζί και πήγαμε στον Βέρτη, όλοι έπεσαν πάνω σε μένα, τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Στον Βασάλο ήταν “φέρτε έναν καφέ στο 3”. Εγώ δεν βγήκα ποτέ να πω ότι “Βασάλο, είσαι ένας πανελίστας αποτυχημένος που όπου πήγαινες έκανες 1,5% και ήθελες κέρμα για να μιλήσεις”. Δεν το είπα ποτέ αυτό γιατί σε σέβομαι» είπε ο Τριαντάφυλλος.

 

 

Τέλος, για τις φήμες χωρισμού ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε: «Είναι μούφα ο χωρισμός του Βασάλου με τη Βαλαβάνη. Είναι μια χαρά η σχέση τους και θα είναι για πάντα μαζί. Του χρόνου που θα πας στο γάμο τους, με αυτή την κάμερα του Mega, έλα να μου πεις πόσο δίκιο είχα».

 

Πηγή: reader.gr