Ανατρεπτικό ήταν το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (10/1) καθώς υπήρχε μια οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου – Πώς αντέδρασε ο σύντροφό της, Σπύρος Μαρτίκας, αλλά και τα πρώτα σχόλια στο Twitter

 

 

«Δεν αντέχει το σώμα μου, δεν έχει ηρεμήσει η ψυχή μου» με αυτά τα λόγια η Βρισηίδα Ανδριώτου το βράδυ της Τρίτης (10/1) ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, μόλις τρεις ημέρες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν και έτσι αναδείχθηκε η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

 

 

Η ίδια στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένη, τονίζοντας πως το σώμα της έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. «Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζετε. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», είπε με κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου και αγκάλιασε τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας του ότι τον αγαπάει πολύ και του ζήτησε να μην αργήσει να γυρίσει κοντά της.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

Σπύρος Μαρτίκας: «Τη συγκλόνισε ένα ατυχές γεγονός με τη μητέρα της»

«Ήμουν μαζί με την Βρισηίδα 6 μήνες πέρυσι στο ίδιο παιχνίδι. Αυτό που ένιωθε και νιώθει το νιώθουμε όλοι. Τώρα ήταν η πρώτη ξέσπασε. Είναι πολύ δύσκολο το Survivor. Ήρθα με τη γυναίκα μου να λάβουμε μέρος μαζί στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή όμως, βρίσκομαι σε ένα δίλημμα, να τρέξω να την ακολουθήσω ή να μείνω; Έχω δώσει υποσχέσεις σε κόσμο για να είμαι εδώ. Κάτι μου έλεγε το μεσημέρι, αλλά νόμιζα ότι θα είναι παροδικό. Δύο μέρες πριν φύγουμε είχε ένα ατυχές γεγονός με τη μητέρα της και αυτό τη συγκλόνισε, αν δεν υπήρχε αυτό το γεγονός, θα το πάλευε. Εύχομαι να είναι καλά και να νιώσει ανακούφιση με την απόφασή της», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι τρεις ημέρες στο Survivor All Star

Από την πρώτη στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου έδειξε τη δυσαρέσκειά της, όταν κατά τη δημιουργία των δύο ομάδων, ενημερώθηκε ότι θα βρίσκεται σε διαφορετική ομάδα από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα λίγο αργότερα στον πρώτο αγώνα επάθλου φάνηκε πολύ στεναχωρημενη αφού η ομάδα της έχασε πόντους, από το σετ στο οποίο αγωνίστηκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας. Αμέσως οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την εμψυχώσουν.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

 

Ο πρώτος καυγάς δεν άργησε να έρθει και έγινε με τον Τάκη Καραγκούνια. Όσο οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίασαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα, η Βρισηίδα διαφώνησε έντονα με τα σχόλια του συμπαίκτη της, αποχωρώντας εκνευρισμένη. Ενώ σε ένα από τα πρώτα συμβούλια του νησιού η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν δίστασε να διαφωνήσει ανοιχτά με τα λεγόμενα του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα.

 

 

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

 

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Πηγή: reader.gr