Πιο χοντρά καρφιά στον πρώην της Ζεράρ Πικέ και στη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μάρτι, δεν θα μπορούσε να ρίξει η Σακίρα, έστω και μέσα από τους στίχους του νέου της τραγουδιού.

 

 

Η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap σε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, «Bzrp Music Sessions 53», το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BZRP (@bizarrap)

 

Υπενθυμίζεται πως η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον Ιούνιο τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Μετά τον χωρισμό τους ο φακός κατέγραψε τον Πικέ να φιλάει παθιασμένα τη νέα του σύντροφο, καθώς φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά κρύβουν τη σχέση τους.

 

 

Μάλιστα, προχθές έγινε γνωστό πως πιθανότατα η σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κία πρέπει να κρατά αρκετό καιρό, καθώς οι φανατικοί θαυμαστές της Σακίρα παρατήρησαν σε ένα βίντεο από μια κλήση Zoom του ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται η 22χρονη, όταν υποτίθεται πως το πρώην ζευγάρι τα πήγαινε καλά.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio. Μια Ferrari με ένα Twingo»

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, στο νέο της τραγούδι ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται πως ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πέρυσι πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

 

Το «καρφί» στη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ

Σε άλλο σημείο, ρίχνοντας σπόντα στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, η Σακίρα λέει: «Πολλή γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου»…

 

 

Η Σακίρα στη συνέχεια κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται». Κι αυτό γιατί το «Claramente», όπως λέει, στα ισπανικά παραπέμπει ξεκάθαρα στο «Clara», το όνομα της νέας συντρόφου τού Πικέ.

 

Τι λέει η Σακίρα για τα φορολογικά της προβλήματα

Δεν αφήνει όμως εκτός ούτε τα νομικά της προβλήματα και τη δίκη με την οποία είναι αντιμέτωπη για φορολογική απάτη ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία, καθώς στο τραγούδι της λέει: «Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα. Με τα μίντια στην πόρτα μου και ένα χρέος στην Εφορία. Νόμιζες ότι με πλήγωσες και γύρισα πίσω πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες τιμολογούν».

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Ένα άλλο σημείο του τραγουδιού λέει «Από την αγάπη στο μίσος, η διαφορά είναι μόνο ένα βήμα», προτού η Σακίρα προσθέσει: «Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου».

Μόνο ένα μικρό μέρος των στίχων έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία, αναφερόμενο σε ένα σημείο του τραγουδιού όπου η Σακίρα λέει «Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι’ αυτό και είσαι με κάποια σαν εσένα», πριν συνεχίσει: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω σε εσένα ακόμα και αν κλαις ή παρακαλάς».

 

Πηγή: iefimerida.gr