Το 22χρονο μοντέλο βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να δώσει μάχη για τον τίτλο – Δείτε φωτογραφίες της

 

 

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Υφήλιος, της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Η Ελληνίδα από τη Βέροια είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1.80, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για να δώσει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη στις 14 Ιανουαρίου.

Η επίσημη εθνική ενδυμασία με τίτλο: «Να πάρουμε την ιστορία μας πίσω», με την οποία θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό, αποκαλύφθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του «Star & Mr GS Hellas» και είναι εμπνευσμένη από τη Θεά Ήρα.

Η φετινή εθνική ενδυμασία απεικονίζει την Θεά, μαζί με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο, το παγώνι με όλες του τις ιδιότητες. Πρόκειται για μία δημιουργία του γλύπτη από τον TASOS HORRUS.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 786: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή…για όλους!

Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο το βραδινό φόρεμα της, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή, όσο και η εθνική της ενδυμασία, είναι δημιουργίες που σκοπό έχουν να φέρουν την Ελλάδα στο κέντρο συζήτησης για την Υφήλιο.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για την παρουσίαση των μοντέλων με μαγιό, όλες οι χώρες έχουν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα. Στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα πρέπει να την φιλοτεχνήσει με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η Ελληνική αποστολή θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σχετικό με τις αρχαιότητες της χώρας μας που κοσμούν τα μουσεία άλλων χωρών, έχει πάρει την πρωτοβουλία να απεικονήσει στην κάπα τη θεά Αφροδίτη.

 

 

Το νεαρό μοντέλο έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist και στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas.

Διαβάστε επίσης  Issue 786

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όμως σταδιακά ανακάλυψε και την αγάπη της για το μακιγιάζ και κάποια στιγμή φιλοδοξεί να ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. Επιπλέον η 22χρονη έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και στα ταξίδια, έτσι παρακολουθεί και μαθήματα, για να μπορέσει να γίνει αεροσυνοδός.

 

 

Δείτε φωτογραφίες της Κορίνας Εμμανουηλίδου 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!