Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες κάποιος έκανε κάτι και μετά κάποιος έκανε κάτι άλλο.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν ζήτησε κανείς, ένας παίκτης ή παίκτρια με ή χωρίς τατουάζ που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων ή ίσως και των Μαχητών έκανε κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πιο πάνω πληροφορίες, είχε σαν αποτέλεσμα κάποιος συμπαίκτης του ή συμπαίκτρια του ή ίσως και αντίπαλος του να κάνει κάτι άλλο, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων ατελείωτα χασμουρητά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πολύ σημαντικές πληροφορίες, ένταση επικράτησε αργότερα στο συμβούλιο του νησιού με κάποιον παίκτη ή παίκτρια να διαμαρτύρεται για συμπαίκτη ή συμπαίκτρια του ή ίσως και αντίπαλο παίκτη, με αποτέλεσμα και αυτός να απαντήσει ή να παραμείνει σιωπηλός.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να ξεκατινιαστούν 26 ενήλικες άνθρωποι, που για κάποιο λόγο δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε εκπομπή όπου τρέχουν πεινασμένοι πάνω κάτω για 6, 9 ή 12 μήνες για την διασκέδαση των τηλεθεατών, ή μέχρι να τους φάει τη νύχτα κάποιος Αγιοδομινικανός κροκόδειλος και να γλιτώσουμε όλοι.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Πηγή: tovatraxi.com