Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Λίγα, αλλά όχι και απαραίτητα ή καλά θα είναι τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας. Στις 18 του μήνα πραγματοποιείται η σύνοδος του Ηλίου με τον Πλούτωνα και σε πολλές τοξικές καταστάσεις και σχέσεις θα μπει οριστικό τέλος, που όμως θα αφήσει πολλές πληγές, κυρίως για τα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι). Στις 19 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω και προοδευτικά παύουν να υπάρχουν επικοινωνιακά μπερδέματα, καθυστερήσεις, αναβολές κλπ, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα αρχίσουν να βλέπουν περισσότερη κινητικότητα σε θέματα που τα απασχολούν.

 

 

Στις 20 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, φωτίζοντας έτσι σημαντικούς τομείς της ζωής των Σταθερών ζωδίων (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι), ενώ στις 21 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα, στον Υδροχόο φυσικά, με συμμετοχή του Δία, ο οποίος από τον Κριό εξαγωνίζει το σχήμα, παράλληλα και ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει ένα ανοιχτό τρίγωνο. Καινούριες ενάρξεις αναμένονται, ειδικά για το 1ο δεκαήμερο των Σταθερών και Παρορμητικών, που θα συνοδεύονται από τύχη και ευκολία στη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών.

 

ΚΡΙΟΣ 

1ο δεκαήμερο

Οι μέρες αυτές είναι οι πλέον κατάλληλες για να συνδεθείς εκ νέου με τους φίλους σου. Μπορείς να οργανώσεις εξόδους και κοινές δραστηριότητες, ώστε να περάσετε χρόνο μαζί και ειδικά εάν έχεις απομακρυνθεί με κάποιον/α, θα αποκατασταθούν και οι σχέσεις σας. Πολύ πιθανό είναι και να γνωρίσεις νέα άτομα, με τα οποία γρήγορα θα νιώσεις πολύ οικεία και θα αρχίσεις να τα θεωρείς κοντινούς σου ανθρώπους. Μάλιστα μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί σου σύμμαχοι σε σχέση με κάποιον στόχο που έχεις βάλει στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή. Καλή στιγμή είναι και για ξεκινήσεις να δραστηριοποιείσαι στα πλαίσια μίας ομάδας, εάν νιώθεις ότι με τα μέλη της μοιράζεστε κοινά όνειρα και στόχους.

2ο δεκαήμερο

Αρκετή ανασφάλεια θα νιώσεις αυτή την εβδομάδα και οι σκέψεις που θα κάνεις θα χαρακτηρίζονται από έντονη απαισιοδοξία και αρνητισμό. Το πρόβλημά σου μάλλον εντοπίζεται στον οικονομικό τομέα, καθώς από τη μία σε πιέζουν παλιότερα χρέη και οφειλές και από την άλλη σου προκύπτουν διαρκώς καινούρια έξοδα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα μοιραστείς όλα αυτά με τους φίλους σου γιατί φαίνεται πως δεν σε καταλαβαίνουν ή μπορεί και να σου δημιουργούν έξτρα άγχος, τονίζοντας τους λάθος χειρισμούς σου στο παρελθόν. Ίσως αν δοκιμάσεις να κάνεις κάτι έξω από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Ευτυχώς, προς τα τέλη της εβδομάδας μία καλή εξέλιξη στη δουλειά θα σε κάνει να πάρεις κάπως τα πάνω σου.

3ο δεκαήμερο

Η δουλειά σου και η εξέλιξη της καριέρας σου φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό το διάστημα. Προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου και να μην αφήσεις κανένα περιθώριο αποτυχίας, αναζητάς τον τρόπο και χρησιμοποιείς κάθε μέσο για να επιβληθείς ή έστω να μπορείς χειριστείς τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Αυτή η συμπεριφορά σου σε κάνει εμμονικό με κάποια πράγματα και σίγουρα για τους γύρω σου είσαι πολύ πιεστικός/ή ίσως και ανυπόφορος/η. Ωστόσο, θα βγάλεις από την μέση πολλά εμπόδια και θα κλείσεις οριστικά υποθέσεις που σου έτρωγαν χρόνο χωρίς λόγο ή θα λήξεις ασύμφορες συνεργασίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

1ο δεκαήμερο

Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που αν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, θα καταφέρεις να διακριθείς και να αποδείξεις τις ικανότητές σου και τα ταλέντα σου. Ευτυχώς, για σένα φαίνεται πως μπορείς να διαχειρίζεσαι τις ανασφάλειές σου και έτσι δεν θα δημιουργηθούν από μέρους σου εμπόδια ή μπλοκαρίσματα. Επιπλέον, μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθεια συνεργατών που διακριτικά, αλλά ουσιαστικά υποστηρίζουν τις κινήσεις σου. Ίσως ξεκινήσεις μία νέα δουλειά που θα σου ταιριάζει περισσότερο από όλες όσες έχεις κάνει μέχρι τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιου είδους προαγωγή και από την καινούρια σου θέση να ανακαλύψεις πως έχεις πολλές παραπάνω δυνατότητες από όσες πίστευες.

2ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν μία μίνι κρίση αυτές τις μέρες. Είναι πολύ πιθανό εσύ από πλευράς σου να μην ανέχεσαι πλέον ούτε στο ελάχιστο κάποιες καταστάσεις που έχεις επισημάνει ότι δεν σου αρέσουν καταστάσεις και παρ’ όλα αυτά δεν έχει υπάρξει καμία βελτίωση. Με τον/την σύντροφό σου ενδεχομένως να υπάρξουν έντονες εντάσεις και καβγάδες, ίσως και μία περίοδος απομάκρυνσης. Σε θέματα δουλειάς, μάλλον το βασικό σου πρόβλημα θα είναι το οικονομικό, ωστόσο, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως δεν καλύπτεσαι και σε άλλα θέματα, για παράδειγμα, δεν αναγνωρίζονται όσα προσφέρεις ούτε σε ηθικό επίπεδο και για αυτό το λόγο θα ξεσπάσεις.

3ο δεκαήμερο

Με το επαγγελματικό σου μέλλον ή την εξέλιξη των σπουδών στο καταπιάνεσαι αυτό το διάστημα και μάλλον είναι η μοναδική σου έννοια. Θέλεις διακαώς να φτάσεις τους στόχους και είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί για να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζεσαι. Ωστόσο, μελετώντας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, δεν αποκλείεται να κάνεις ριζικές αλλαγές στα σχέδιά σου ή ακόμη και να εγκαταλείψεις κάποια. Σίγουρα θα πρέπει να μην αφήνεις τις εμμονές σου να σε κάνουν να εθελοτυφλείς ή να μην μπορείς να δεις άλλες εναλλακτικές. Αν το καταφέρεις αυτό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

1ο δεκαήμερο

Θα αισθανθείς ιδιαίτερα έντονα πως θέλεις να ακολουθήσεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου σε σχέση με το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Αυτό σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζονται για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πιθανότατα να σε βοηθήσουν στις αποφάσεις σου φίλοι που είστε στην ίδια φάση ζωής και μπορούν να σε καταλάβουν ή που γνωρίζουν πως ακριβώς να σε κατευθύνουν προς τα ζητούμενά σου. Πάντως δεν αποκλείεται με χαλαρή διάθεση να οργανώσεις και κάποιο ταξίδι με καλή παρέα, προκειμένου να σπάσεις τη ρουτίνα σου.

2ο δεκαήμερο

Δύσκολα θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τους συνηθισμένους καθημερινούς σου ρυθμούς αυτή την εβδομάδα, κυρίως γιατί το μυαλό σου τρέχει σε άλλα πράγματα. Έχεις ανάγκη να κάνεις δραστηριότητες που θα σπάσουν τη ρουτίνα σου, ιδανικά, δε, να φύγεις κάποιο ταξίδι ή έστω μία εκδρομή. Μάλλον οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και για αυτό το λόγο είσαι μέσα στα νεύρα. Δεν αποκλείεται με τη συμπεριφορά σου να προκληθούν καβγάδες και εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, εξαιτίας της κυκλοθυμίας σου. Κάνε λίγη υπομονή και οι τελευταίες μέρες θα είναι αισθητά πιο χαλαρές, ενώ θα έχεις και περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

3ο δεκαήμερο

Βαριά θα είναι η ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα και ο λόγος είναι πως βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, απωθημένα και αρνητικά βιώματα του παρελθόντος. Είναι πιθανό να αρχίσεις να φέρεσαι κι εσύ χειριστικά προς τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, όμως καλό θα ήταν να το δεις ως μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, να τα αφήσεις στο παρελθόν και να βάλεις σαφή όρια σε όποιον λειτουργεί τοξικά απέναντί σου. Σε πρακτικό επίπεδο θα πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά και να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές προτού φτάσουν σε σημείο που πλέον δεν θα υπάρχει κάποια λύση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Θα πρέπει να επικεντρωθείς αυτό το διάστημα στο πως θα δημιουργήσεις γύρω σου ένα υγιές περιβάλλον, ώστε να νιώθεις κι εσύ ασφαλής. Αυτό μπορεί σε πρακτικό επίπεδο να σημαίνει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά και πιο εντατικά με τα χρέη, τις οφειλές σου ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα, που ίσως είναι λίγο μπερδεμένο. Σε συναισθηματικό επίπεδο, πιθανώς να αποφασίσεις να αποκοπείς από άτομα, ακόμη κι αν πρόκειται για τον/την σύντροφό σου ή άλλο κοντινό πρόσωπο, που είναι τοξικά και προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν, παίζοντας με τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Εάν πάλι ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση, σαφώς και θα υπάρχει πάθος και έντονα συναισθήματα, όμως από την άλλη ίσως και να βιώσεις ορισμένες ακραίες καταστάσεις

2ο δεκαήμερο

Ενώ έχεις την όρεξη και τη διάθεση να συναναστραφείς με κόσμο και να διασκεδάσεις, μάλλον κάποιοι θα στη χαλάσουν. Πιθανότατα να προκύψει μία διαμάχη με ένα φιλικό σου πρόσωπο και να καταλήξετε κιόλας τσακωμένοι. Εάν είσαι σε σχέση, προβληματάκια θα υπάρξουν και με το ταίρι σου, καθώς από το πουθενά μπορεί να θυμηθείτε κάτι που σας πείραξε στο παρελθόν και κουβέντα στην κουβέντα εύκολα θα στήσετε καβγά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σκηνές ζηλοτυπίας! Εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάποιο άτομο με το οποίο φλέρταρες έντονα πρόσφατα να αρχίσει να σε απορρίπτει και να το πάρεις πιο βαριά από όσο χρειάζεται.

3ο δεκαήμερο

Το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου αλλάζει ολοκληρωτικά αυτό το διάστημα. Με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε έναν χωρισμό, ειδικά εάν επανειλημμένως, στο παρελθόν, έχουν γίνει προσπάθειες για να σώσετε την σχέση σας όμως αποδείχθηκαν άκαρπες. Πλέον νιώθετε πως δεν προσφέρετε τίποτα ο ένας στον άλλον, όσο κι αν παλιότερα υπήρχαν μεταξύ σας έντονα συναισθήματα. Πιθανώς μάλιστα οι καβγάδες να φτάνουν σε ακραία σημεία και αυτό σας έχει φθείρει επίσης πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να σε απασχολήσει πάρα πολύ το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του τότε. Τέλος, μπορεί να μπει και σε κάποια επαγγελματική σου συνεργασία που πλέον δεν σε καλύπτει ή θεωρείς πως σε εμποδίζει να εξελιχθείς περαιτέρω.

 

ΛΕΩΝ 

1ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Mε τον/την σύντροφό σου, έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε άλυτες διαφορές και να ξεπεράσετε αρνητικά μοτίβα, ώστε η καθημερινότητά σας να γίνει πιο υγιής και η σχέση σας πιο σταθερή και ικανοποιητική. Εάν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μία σχέση αυτό το διάστημα με ένα άτομο, με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και πραγματικά περνάτε καλά μαζί. Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, υπάρχουσες ή καινούριες. Στις μεν θα βελτιωθούν κάποιες συνθήκες που σε προβλημάτιζαν, στις δε εξαρχής θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από τη συμφωνία που θα κλείσεις.

2ο δεκαήμερο

Επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα και μέχρι να τα λύσεις, θα έχεις συσσωρευμένα νεύρα και ένταση που μάλλον θα τα ξεσπάσεις στους οικείους σου. Στο χώρο της δουλειάς, το πρόβλημά σου θα είναι κάποιες αλλαγές που τουλάχιστον προς το παρόν δεν μπορείς να τις αξιολογήσεις ως θετικές ή αρνητικές και για αυτό σε αγχώνουν πολύ. Αρνητικά μπορεί να σε επηρεάσει και το οικονομικό σκέλος μίας συνεργασίας, αφού δεν θα σε ικανοποιεί. Με το ταίρι σου υπάρχει κόντρα, ενώ σίγουρα δεν σου δίνει την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Εύκολα μπορεί να καταλήξετε σε καβγά, όμως θα είναι περαστικός. Μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα θα είστε μέλι-γάλα.

3ο δεκαήμερο

Με πλάγιους και έμμεσους τρόπους προσπαθείς να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στο χώρο της δουλειάς. Είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις που σου δυσκολεύουν την καθημερινότητα και για αυτό το λόγο προσπαθείς να επιβληθείς στους συναδέλφους σου. Την ίδια απόλυτη στάση θα έχεις και σε πιο προσωπικά σου ζητήματα, κυρίως σε ό,τι αφορά στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Πιθανότατα να αρχίσεις άσκηση και διατροφή και ταυτόχρονα να κόψεις μαχαίρι τις κακές συνήθειες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνεις με ρέγουλα τις αλλαγές που θέλεις γιατί όλες μαζί θα σε εξουθενώσουν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Θα θελήσεις να οργανώσεις με διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητα, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πολύ πιθανό να ξεκινήσεις κάποιο σπορ ή να αρχίσεις να κάνεις μία πιο υγιεινή διατροφή, ενώ αρκετά πιο εύκολα θα είναι να κόψεις και κακές συνήθειες, όπως για παράδειγμα το κάπνισμα. Στο χώρο της δουλειάς θα αρχίσουν να λύνονται αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα και η σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες επίσης βελτιώνονται. Σε περίπτωση που αναλάβεις καινούριες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες θα έχεις την κατάλληλη στήριξη, ώστε να ανταπεξέλθεις χωρίς πρόβλημα.

2ο δεκαήμερο

Δεν θα αποφύγεις αυτή την εβδομάδα τις εντάσεις και τους καβγάδες στο χώρο της δουλειάς. Ειδικά με όσους συναδέλφους σου εκφράσουν ανοιχτά την αντίθεσή τους ως προς τις προτάσεις και τις ιδέες σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξει καβγάς. Ωστόσο, το κλίμα θα είναι κάπως έκρυθμο γενικότερα στην καθημερινότητά σου και μπορεί να έρχεσαι σε κόντρα ακόμη και χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος με οποιονδήποτε συναναστρέφεσαι. Ίσως να χρειάζεσαι λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να χαλαρώσεις και ιδανικά να κάνεις και κάποια πράγματα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου. Έτσι μπορεί να γίνεις κάπως πιο διαλλακτικός/ή με τους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Το μέλλον της ερωτική σου ζωής σε απασχολεί ιδιαίτερα, είτε είσαι σε σχέση είτε μόνος/η. Προσπαθείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι αφορά στο ταίρι σου και πολύ πιθανό η συμπεριφορά σου ορισμένες φορές να γίνει ακραία και κτητική, ειδικά εάν υπάρχουν θέματα ζήλιας. Εάν ξεφύγουν τα πράγματα, δεν είναι σίγουρο το μέλλον του δεσμού σου… Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές συντρόφου με το σκεπτικό ότι θα τον/την αλλάξεις, παρόλο που ήδη βλέπεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Σημαντικές αλλαγές μπορεί να κάνεις και σε ό,τι αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια, ώστε να γίνει πιο εφικτό να τα πραγματοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

ΖΥΓΟΣ 

1ο δεκαήμερο

Κέφι, αισιοδοξία και λοιπά θετικά συναισθήματα φέρνει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Πρώτα από όλα έχεις το χρόνο και τη διάθεση να βγεις, να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και γενικότερα να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Σε θέματα καρδιάς, μπορείς να περιμένεις μεγάλη εύνοια. Εάν είσαι σε σχέση, αφήνετε προς ώρας με τον/την σύντροφό σου τα προβλήματά σας στην άκρη και εστιάζετε μόνο στα όσα νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία τυχερή γνωριμία έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. Σε ό,τι αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια είναι πολύ πιθανό μία καινούρια συνεργασία να σου ανοίξει το δρόμο προς την πραγματοποίησή τους.

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν αρκετά αυτές τις μέρες και ειδικά εάν υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως χρέη και οφειλές προς τρίτους. Κάποια ξαφνική εξέλιξη θα σε βγάλει από τη σειρά σου και μέχρι να διευθετηθεί η κατάσταση θα έχεις πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Οι ερωτικές σου σχέσεις επίσης είναι πηγή ανασφάλειας. Εάν είσαι σε σχέση, ίσως κάποιο καβγαδάκι με το ταίρι σου να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τα αισθήματά του, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, ένα φλερτ που δεν θα πάει, όπως ήθελες, θα σου προξενήσει αρνητικά συναισθήματα και απαισιοδοξία. Ευτυχώς, προς τα τέλη της εβδομάδας, καταφέρνεις να βρεις μεγάλο μέρος της χαμένης σου διάθεσης και να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα.

3ο δεκαήμερο

Με τα οικογενειακά σου θέματα, θα ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα κι έχεις σκοπό να ξεκαθαρίσεις πολλά από αυτά μία και καλή. Ακόμη κι αν μέχρι στιγμής κρατούσες μία πιο διαλλακτική στάση, είδες ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και ίσως να εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή σου. Πλέον παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και σχεδόν επιβάλλεις τις δικές σου λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Σαφώς και θα δημιουργηθούν κάποιες δυσαρέσκειες, ίσως μάλιστα και να αλλάξει η σχέση σου με κάποια μέλη της οικογένειας, όμως είσαι πεπεισμένος/η πως όσα αποφάσισες πρέπει να γίνουν για το καλό όλων. Η απόλυτη στάση σου θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες στην οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

1ο δεκαήμερο

Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειάς σου φωτίζεται αυτή την εβδομάδα και μάλλον έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να ασχοληθείς με προβλήματα και θέματα που σε επηρεάζουν ιδιαίτερα στην καθημερινότητά σου και να τα λύσεις. Πολύ πιθανό να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τους δικούς σου και να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να μπουν νέα όρια σε πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ εξίσου πιθανό είναι να ασχοληθείς με εργασίες στο χώρο του σπιτιού ή να κάνεις αλλαγές που θα κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινή σου ρουτίνα.

2ο δεκαήμερο

Τα πάνω κάτω έρχονται σε σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα και το χειρότερο είναι πως τίποτα δεν γίνεται με δική σου πρωτοβουλία. Αν είσαι σε σχέση, η αλλαγμένη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου προκαλεί άγχος και ανασφάλεια, ενώ οι σκέψεις που κάνεις είναι μόνο αρνητικές. Σίγουρα όλο αυτό θα είναι η αιτία να προκληθούν καβγάδες και εντάσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον κάποια καινούρια γνωριμία θα σε συναρπάσει, όμως ο ενθουσιασμός δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει πολύ. Η κατάσταση θα είναι περίεργη και ανάμεσα σε σένα και κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη, επομένως κι εδώ θα σε στρεσάρουν τα χίλια δυο σενάρια που θα κάνεις μες στο μυαλό σου. Αποκορύφωμα είναι οι κόντρες που θα υπάρξουν και με τους δικούς σου, λόγω διαφόρων οικογενειακών προβλημάτων, μάλλον οικονομικών.

3ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα προσεκτικός/ή και καχύποπτος/η είσαι αυτό το διάστημα στην επικοινωνία σου με όλους ανεξαιρέτως. Πέρα από τα βασικά, δεν ανοίγεσαι να πεις λεπτομέρειες για τα σχέδια σου, ενώ κρατάς επτασφράγιστο μυστικό ό,τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την αίσθηση πως μπορεί κάτι που θα πεις να σε εκθέσει ή να χρησιμοποιηθεί αργότερα εναντίον σου. Παράλληλα όμως προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που ξέρεις ότι μπορείς να πάρεις πληροφορίες για θέματα που σε απασχολούν και τα καταφέρνεις χωρίς καν να σε πάρουν χαμπάρι. Εξαιρετικά καλά τα πας και σε οποιουδήποτε είδους συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, αφού περνάς τις απόψεις σου με αριστοτεχνικό τρόπο, πείθοντας ακόμη και τους πιο δύσκολους συνομιλητές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

1ο δεκαήμερο

Έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις καινούριες γνωριμίες αυτό το διάστημα, αλλά και να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς σου και να περάσεις όμορφα, ανταλλάσσοντας τις ιδέες και τις απόψεις σου μαζί του. Περισσότερες θα είναι και οι επαφές σου με τα αδέρφια σου ή άλλους στενούς συγγενείς. Στην ερωτική σου ζωή, επίσης φαίνεται να κυλούν ομαλά τα πράγματα και μάλιστα, εάν ήδη είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα να επιλύσεις τις διαφορές σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει και ακόμη κι αν δεν καταλήξει σε κάτι πιο σοβαρό, που είναι και το πλέον αναμενόμενο, σίγουρα θα σου ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση.

2ο δεκαήμερο

Αλλαγές που θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητά σου γενικότερα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε αγχώσουν. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στα καινούρια δεδομένα, απλά εσύ νιώθεις ανασφάλεια για τις ικανότητες σου και για αυτό σε παίρνει από κάτω. Τα νεύρα και οι καβγάδες με τους γύρω σου, αντί να σε εκτονώσουν, μάλλον θα σου δημιουργήσουν τύψεις και ενοχές, αφού το πιο πιθανό είναι να τα προκαλείς εσύ. Τις ισορροπίες σου θα βρεις προς τα τέλη της εβδομάδας με τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων ή του/της συντρόφου σου που θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στον εαυτό σου.

3ο δεκαήμερο

Το ζητούμενό σου είναι να νιώσεις οπωσδήποτε οικονομική, αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι από τη μία θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου ή μπορείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου από τις οποίες ασφαλώς και θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό το εισόδημά σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο, χρειάζεσαι κοντά σου υποστηρικτικούς ανθρώπους και όχι όσους σου τονίζουν τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Ίσως για αυτό το λόγο να απομακρυνθείς ή και να κόψεις εντελώς τις σχέσεις σου με κάποιους που μέχρι πρότινος άνηκαν στον πολύ στενό σου κύκλο.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες και θα έχεις και τις ανάλογες ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις κάποια αύξηση ή μπόνους, ενώ εάν χρειάζεσαι χρήματα για να κάνεις κάποια επένδυση, η οικογένειά σου με κάποιον τρόπο θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Από την άλλη, θα θελήσεις να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό στα έξοδά σου, όμως δεν θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς, ίσως γιατί θα είναι δύσκολο να κόψεις κάποιες παροχές προς τους δικούς σου ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαίνεται πως σε ψυχολογικό επίπεδο νιώθεις μετά από καιρό ασφάλεια και αυτό σε κάνει χαρούμενο/η.

2ο δεκαήμερο

Μέσα στο φιλικό σου κύκλο θα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις αυτές τις μέρες και είναι πολύ πιθανό ο λόγος να είναι κατά κάποιο τρόπο οικονομικός. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι η περίπτωση να νιώσεις πως κάποιοι φίλοι σου δεν σε υποστηρίζουν με τον τρόπο που θα ήθελες, αντιθέτως σου δημιουργούν ανασφάλειες και σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις για τη μεταξύ σας σχέση. Θα αποτραβηχτείς από όλους και θα περάσεις λίγο χρόνο μόνος/η για να ηρεμήσεις και να βρεις τις ισορροπίες σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και ποιους θέλεις να κρατήσεις κοντά σου και η συμπεριφορά σου θα είναι αυτοί που όλοι γνωρίζουν!

3ο δεκαήμερο

Εάν ήταν δυνατό θα άλλαζες εδώ και τώρα όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου, προκειμένου να την κάνεις όπως έχεις ονειρευτεί. Σίγουρα πάντως βάζεις προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, τουλάχιστον στον βαθμό που μπορείς. Στην προσωπική σου ζωή, βάζεις όρια και θέτεις τελεσίγραφα στον/στην σύντροφό σου, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση σας. Εάν πλέον αυτό δεν είναι εφικτό, δεν θα διστάσεις να δώσεις τέλος. Αν είσαι ελεύθερος/η, επίσης δεν θα κάνεις καμία έκπτωση σε αυτά που θέλεις, ώστε να σε ικανοποιεί ένας δεσμός. Το ίδιο απόλυτος/η και κατηγορηματικός/ή θα είσαι και στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικογενειακά σου θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

1ο δεκαήμερο

Απολαμβάνεις την προσοχή όλων αυτό το διάστημα και έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, τα οποία και μακροπρόθεσμα θα φέρουν θετικές αλλαγές. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά σου και μάλιστα οι ιδέες που θα έχεις τώρα θα είναι αρκετά πιο εύκολο να υλοποιηθούν, ειδικά εάν κάνεις σωστά μελετημένες κινήσεις, παράλληλα με την τύχη που θα έχεις. Η ερωτική σου ζωή επίσης μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ. Εάν είσαι σε σχέση, μπορείς με άνεση να λύσεις κάποια προβλήματα και να τα θεωρήσεις παρελθόν, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τώρα τον/την μελλοντικό/ή σου σύντροφο.

2ο δεκαήμερο

Ενώ το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στις υποχρεώσεις της δουλειάς σου, κάποια οικογενειακά θέματα που θα ανακύψουν ξαφνικά θα σε αποσυντονίσουν, καθώς θα πρέπει, θέλοντας και μη, να ασχοληθείς και με αυτά. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει στρες, αλλά και ένταση και νεύρα. Πιθανώς να νιώσεις πως κανείς δεν σκέφτεται τις δικές σου ανάγκες ή έστω τις υποχρεώσεις σου και έτσι θα κάνεις την έκρηξή σου. Την ηρεμία σου θα βρεις μόνο με την παρέα των φίλων σου, αν και κάποια στιγμή το μόνο που θα σε ικανοποιεί θα είναι να μείνεις μόνος/η για λίγο, ώστε να αποφορτιστείς από όλους και όλα.

3ο δεκαήμερο

Την εβδομάδα αυτή επηρεάζεσαι περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο και μπορεί τώρα να μην είσαι σε καθόλου καλή φάση, όμως εάν δουλέψεις σοβαρά με τον εαυτό σου, σύντομα θα μπορέσεις να ανακάμψεις. Οι φοβίες, τα άγχη, αλλά και δυσάρεστα γεγονότα από το παρελθόν θα είναι οι μόνιμες σκέψεις σου, όμως εάν τα αξιολογήσεις αντικειμενικά, χωρίς να ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον εαυτό σου και χωρίς να κολλάς αποκλειστικά στα λάθη σου, θα πάρεις τα μαθήματα που χρειάζεσαι, ώστε μελλοντικά να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που θα βάλεις. Στα θετικά μπορείς να υπολογίσεις ότι θα καταλάβεις ποιοι μπορεί από τους κοντινούς σου ανθρώπους να λειτουργούν κατά σου και με πλάγιους τρόπους μέχρι τώρα σε χειρίζονταν ή σε μπλόκαραν.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

1ο δεκαήμερο

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μην έχεις να σου δώσει πολλά σε επίπεδο γεγονότων, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις το χρόνο σου και να αναλογιστείς τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου, αλλά και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις αρνητικά συναισθήματα, φοβίες και άγχη που σε μπλοκάρουν και άρα να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Σε λίγο καιρό, θα νιώσεις πανέτοιμος/η να κάνεις πράξη τους στόχους που έχεις βάλει, ώστε να ικανοποιήσεις τις προσωπικές ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει είτε κάποιου είδους οικονομική βοήθεια/ενίσχυση που θα έχεις, είτε τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα που φαίνεται να στηρίζουν τις επιλογές και σε δημιουργούν έτσι συναισθηματική ασφάλεια.

2ο δεκαήμερο

Θέλεις να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους ή μπορεί να σε απασχολεί το μέλλον των σπουδών σου, όμως αυτή τη στιγμή δυσκολεύεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις, καθώς διαρκώς αλλάζεις γνώμη. Ίσως να φταίνε οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το άγχος σου, ίσως όμως και το γεγονός ότι το συζητάς συνέχεια, με πολύ κόσμο και επηρεάζεσαι από τη γνώμη του καθενός. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα δεις ότι εάν σκεφτείς ήρεμα και λογικά, θα βρεις τη λύση που ψάχνεις και θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Άλλωστε μπορεί τα πράγματα να σε πάνε κι από μόνα τους εκεί που πρέπει.

3ο δεκαήμερο

Οι φιλικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες και μάλλον θα κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα του κύκλου σου. Θα καταλάβεις με σκληρό τρόπο ότι κάποιο άτομο, παρόλο που το θεωρούσες πολύ δικό σου, δεν έτρεφε για σένα τα ίδια συναισθήματα. Αντιθέτως, σε πλησίασε λόγω συμφέροντος, μπορεί να σε χειριζόταν ή ακόμη και να σου έβαζε εμπόδια σε οτιδήποτε ήθελες να κάνεις. Ασφαλώς και η φιλία σας θα λήξει με συνοπτικές διαδικασίες, παρόλο που μέσα σου θα νιώθεις πληγωμένος για καιρό. Πάντως, έχε υπόψη πως μπορεί μία καινούρια γνωριμία να εξελιχθεί σε δυνατή φιλιά και να εισπράξεις όλα όσα έχεις ανάγκη.

 

Πηγή: astrology.gr