To MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (16/1), με μικρές αλλαγές στους κανόνες και τους τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους πρώτους παίκτες.

 

 

Ωστόσο, ήδη κάποιοι διαγωνιζόμενοι ξεχώρισαν όχι μόνο για τις μαγειρικές τους ικανότητες, αλλά και για τις ιστορίες που είχαν να πουν.

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε κάποιος, ο οποίος ήταν λίγο πιο… χαλαρός και μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να πάει στον διαγωνισμό, αφού έκανε αίτηση όντας μεθυσμένος.

«Μένω στην Θεσσαλονίκη, έψαξα όλο τον κόσμο να βρω την τέλεια συνταγή. Πήρα μπαχαρικά από όλο τον κόσμο και ήρθα να καταπλήξω. Ήρθα με σκοπό να μην γίνω τελείως ρόμπα. Προσπάθησα να κάνω τρία πιάτα, να το παίξω ιστορία. Τελικά είπα να κάνω κάτι πιο safe, μην πάθουμε και καμιά δηλητηρίαση. Το σκεφτόμουν πραγματικά να έρθω με τοστ…» είπε μεταξύ άλλων.

«Πήγα εκεί που δούλευα το καλοκαίρι, ήπια, είδα γνωστούς εκεί. Μου έδωσαν το λάδι για σήμερα. Μετά γύρισα Θεσσαλονίκη. Εκεί θα έπρεπε να πάω σπίτι. Δεν πήγα όμως. Οι κουζίνες και οι μάγειρες είναι διαφορετικοί από τους μπάρμαν» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Στην συνέχεια βρέθηκε μπροστά από τους κριτές. Τότε αποκάλυψε πώς έκανε αίτηση.

«Ήμουν στην συναυλία του ΛΕΞ μπάρμαν, στο ‘Καυταντζόγλειο’. Είμαι και Ηρακλής, πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο. Πάλι καλά δεν ασχολούνται μαζί μας τόσο πολύ, μας λυπούνται πιο πολύ. Έκανα κατά λάθος την αίτηση, είχα πιει ένα βράδυ πάρα πολύ. Πρέπει να το έκανα κατά λάθος, είχα πιει πάρα πολύ. Δεν το θυμόμουν καν όταν με πήραν από το MasterChef την επόμενη ημέρα» τόνισε.

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: in.gr