Δύσκολες καταστάσεις βιώνουν οι παίκτες στο Survivor All Star με την Κατερίνα Δαλάκα και την Μελίνα Μεταξά να απουσιάζουν από το συμβούλιο του νησιού για λόγους υγείας.

 

 

Το Survivor All Star είναι το πιο δύσκολο Survivor και αυτό οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο το βιώνουν καλά στα πετσί τους.

Τα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης είναι εξαντλητικές, αφού οι παίκτες δεν πήραν από την αρχή προμήθειες.

Τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πρώτες τους απώλειες. Κατά την διάρκεια του χθεσινού (16/1) συμβουλίου του νησιού απουσίασαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά.

Η Κατερίνα Δαλάκα έτρεμε όλο το βράδυ και οι περισσότεροι συμπαίκτες της δήλωσαν πως είναι άρρωστη. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός είχε το χαρτί με την ψήφο της που το έστειλε από το νοσοκομείο. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως όλοι τους λίγο πολύ έχουν περίεργα συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες, όπως είναι για παράδειγμα οι πονοκέφαλοι, ο έντονος βήχας και ο πυρετός.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Η Μελίνα Μεταξά από την άλλη, χτύπησε τα πλευρά της κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας. Η παίκτρια των Μαχητών ανέφερε στους συμπαίκτες της πως αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανασάνει καλά, γι’ αυτό και ζήτησε να την βοηθήσουν οι γιατροί, ώστε να μάθει αναλυτικά τι συμβαίνει και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως και οι δύο θα παραμείνουν εκτός, διότι πραγματοποιούν ακόμα τις εξετάσεις τους. Στην περίπτωση της Δαλάκα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus