Οι θαμώνες θα μπορούν εκτός των άλλων να ακούσουν και την… πρόβλεψη των ταρώ

 

 

Η Τέιλορ Σουίφτ εξυμνεί μεν τον έρωτα στα τραγούδια της, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί περισσότερο με το «κλαμπ» των χωρισμένων.

Πολίτες του Σικάγο το έκαναν πράξη, αφού ένα pop up μπαρ, με το όνομα «Bad Blood» όπως το τραγούδι της Σουίφτ, ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια εκεί.

Πρόκειται για το μπαρ που θα υποδέχεται χωρισμένους και θα λειτουργεί από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

 

 

Μία ομάδα εκδηλώσεων με όνομα BucketListers ανακοίνωσε τη δημιουργία του μπαρ στο Instagram την περασμένη Παρασκευή, τονίζοντας ότι θα είναι εμπνευσμένο από την Σουίφτ και επίτηδες προορίζεται να λειτουργήσει τις μέρες που οι δεσμευμένοι θα γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

Για εκείνους που δεν έχουν ταίρι και θέλουν να διασκεδάζουν στο μπαρ, θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο των 20 δολαρίων για να μπουν και να απολαύσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες που παρέχονται στον χώρο.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

«Είτε θέλετε να τραγουδήσετε για τον σύντροφό σας, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σας, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς» γράφουν οι διοργανωτές.

Θα τους ρίξουν και τα ταρώ
Εκτός από ποτό και μουσική, οι θαμώνες του μπαρ, θα μπορούν επίσης να ακούσουν την πρόβλεψη των ταρώ από κάποιον που θα εργάζεται πιθανότατα εκεί, αλλά και να παίξουν τροχό με κοκτέιλ.

 

Πηγή: protothema.gr