Αρχή του χρόνου και η ταχύτητα πέφτει, οι ρυθμοί στην αγορά το ίδιο και ο χρόνος αυτός είναι ιδανικός για αξιολόγηση, επαναπροσδιορισμό των στόχων, αλλά και σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

 

 

Ο Γενάρης μπορεί να είναι από τους πιο ήσυχους μήνες του χρόνου, όμως είναι από τους πιο ωφέλιμους μήνες για να εργαστείς στο πλάνο της χρονιάς, αλλά και να ρίξεις μια ματιά σε όσα κατάφερες τον προηγούμενο χρόνο.

Για να πετύχεις πρέπει πριν από όλα να είσαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Τι έκανα που δεν έπρεπε, τι δεν έκανα που θα έπρεπε να είχα κάνει, αλλά και τι θα έκανα καλύτερα. Είναι σημαντικό να κάνεις την επαναξιολόγηση σου. Μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς. Κατέγραψε τα λάθη σου. Όταν μπορέσεις να τα αντιληφθείς και να τα καταγράψεις τότε έχεις κάνει το μισό βήμα. Αυτά δεν πρέπει να τα επαναλάβεις. Εν’συνεχεία πρέπει να αξιολογήσεις αν όσα έκανες είχαν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι πάντα σχετικό. Η αποτελεσματικότητα έχει διάφορα κριτήρια. Εσύ πρέπει να τα ιεραρχήσεις και να κρίνεις αν πέτυχες το σκοπό σου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

Τέλος, είναι σημαντικό να πάρεις τον απαραίτητο χρόνο για να καταγράψεις τους στόχους σου για το νέο χρόνο. Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς, αρκεί να θέσεις το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, αλλά και να θέσεις τα δεδομένα με τα οποία θα επιτύχεις το σκοπό σου.

Ο Γενάρης είναι ο μήνας σου. Μην τον αφήσεις να πάει χαμένο! Εκμεταλλεύσιμου το χρόνο σου ωφέλιμα και Καλή Χρονιά!!!

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/