Οι πιο ξεχωριστές και πρωτότυπες δημιουργίες που θα δώσουν προσωπικότητα και στυλ στο σπίτι σας, βρίσκονται στα Χανιά, στο νέο κατάστημα NikWood!

 

 

Στο κατάστημα NikWood θα βρείτε χειροποίητα κρεμαστά, επιτοίχια, επιτραπέζια, επιδαπέδια φωτιστικά και πολλά άλλα αντικείμενα για τη διακόσμηση του σπιτιού, που κατασκευάζονται κυρίως από ξύλο, μέταλλο, σχοινί, παλιά αντικείμενα (όπως τα παλιά μπρούτζινα σκεύη) και άλλα φυσικά υλικά.

 

 

Κατασκευάζονται με πολύ μεράκι, ενώ η μοναδική τους εμφάνιση σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του εξοχικού σας, του καταστήματος ή άλλου χώρου που σας ενδιαφέρει.

 

 

Καθώς πρόκειται για αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες, υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμοστούν στις ανάγκες του σπιτιού (π.χ αν το ύψος της οροφής δεν σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε, προσαρμόζονται στα μέτρα σας ή το αντίθετο, αν η οροφή στον χώρο σας είναι πολύ χαμηλή, μπορούν να μετατραπούν τα κρεμαστά φωτιστικά σε πλαφονιέρα.)

 

 

Στο NikWood κατασκευάζονται τα φωτιστικά σε μεγέθη και χρώματα που επιθυμείτε, προσδίδοντας ζεστασιά, αρμονία, οικειότητα. Μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε στον χώρο σας την ευχάριστη ατμόσφαιρα που προσδίδει το countrystyle, το διακοσμητικό στυλ που έχει μπει στις κορυφαίες προτιμήσεις των διακοσμητών εσωτερικών χώρων και των πελατών τους.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Εκτός από τα φωτιστικά θα βρείτε χειροποίητη διακόσμηση εσωτερικών χώρων (επιτοίχια, επιτραπέζια, επιδαπέδια)

Μία βόλτα από το κατάστημα θα σας εντυπωσιάσει!

 

 

2ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου, περιοχή Παρηγοριάς-Γερμανικό Πουλί.
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και μέσω της ιστοσελίδας nikwood.gr
Τηλέφωνα: 2821079392, 6949446087, 6949446088
Ανοικτά :
  • Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 9.00 – 15.00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9.00 – 20.00
  • Κυριακή: Κλειστά
email: info@nikwood.gr