Μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη και του Ερμή, έχουμε μια νέα Σελήνη στους Υδροχόους

 

 

Μετά από περιόδους με ανάδρομους πλανήτες, καθυστερήσεις και αναποδιές, μάλλον είναι επιτέλους η στιγμή να νιώσουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και να απολαύσουμε περισσότερο θέματα που αφορούν καριέρα και επιτυχία. Άρης και Ερμής έχουν επιστρέψει σε ορθή πορεία, και σειρά παίρνει η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου και 1η Σελήνη για το 2023.

 

 

Η πρώτη Σελήνη του χρόνου ξεκινά αύριο, στις 21/01 και θα γίνει στους Υδροχόους ενώ όπως όλα δείχνουν, έρχεται να μας χαρίσει μια πιο καθαρή ματιά και τύχη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως το φεγγάρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα συναισθήματά μας, επομένως είναι πολύ λογικό να έρθουν συναισθήματα στην επιφάνεια, ακόμη και νοσταλγικά ή όχι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμα.

Πιο έντονη την επιρροή της 1ης Σελήνης του χρόνου θα νιώσουν τα 3 παρακάτω ζώδια:

Διαβάστε επίσης  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/3 έως 27/3

 

Ταύρος

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Ήλιος και η Σελήνη θα ενωθούν στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, αναζωογονώντας έτσι το σκεπτικό και τις ιδέες σας γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Μην φοβάστε να ανοίξετε τα φτερά σας ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μοιραστείτε ιδέες και απόψεις με συναδέλφους, καθώς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεχωρίσετε στο κομμάτι της καριέρας σας και της δουλειάς σας και αρκεί λίγο θάρρος για να επιτύχετε πολλά από αυτά που επιθυμείτε.

 

Λέων

Αυτό το μήνα, οι σχέσεις σας θα βιώσουν κάποια ανανέωση καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον 7ο οίκο σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί είτε να εξελιχθούν σε σύντροφο είτε σε κάποιο επιχειρηματικό συνεργάτη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τα άτομα που θα σας φέρει αυτή η νέα Σελήνη, γιατί το πιθανότερο είναι να σας απασχολήσουν σε στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης  Τέλος οι μουσικές εμφανίσεις για το νέο υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη

 

Υδροχόος

Μολονότι ο Κρόνος δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη το ζώδιο σας, ο Ήλιος και η Σελήνη που συναντιούνται στον πρώτο οίκο σας στις 21 Ιανουαρίου θα φέρουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην προσωπική ζωή. Αν θέλατε να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Είτε πρόκειται για μια απλή αλλαγή στην εμφάνιση σας, είτε για μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητα σας, πάρτε πρωτοβουλία για να κάνετε όσα πρέπει. Οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας, τολμήστε το. Να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να ζήσετε την αλήθεια σας, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

 

Πηγή: jenny.gr