Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου από 23/01 έως 29/01

 

 

Λίγα γεγονότα έχουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, που μόλις τη δεύτερη μέρα της , στις 24, έχουμε με τον Ήλιο στον Υδροχόο να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, που φουσκώνει τα πανιά των Σταθερών και των Παρορμητικών του α’ δεκαημέρου και η τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις για τα προσωπικά και τα ερωτικά τους. Η άφιξη της Αφροδίτης στους Ιχθύς αναμένεται στις 27 του μήνα, η οποία θα μοιράσει τα δώρα της όχι μόνο σε εσένα που είσαι Ιχθύς του α’ δεκαημέρου, αφού θα σου δώσει δικαίωμα στο όνειρο αλλά και σε Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, καθώς ερωτικά και οικονομικά θα δώσουν… ρέστα. Στις 29, έχουμε δύο όψεις που θα κριθούν καλές ή κακές, ανάλογα με το αποτέλεσμα: Αυτή του τριγώνου του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους, που θα πριζώσει τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γενέθλια στο τέλος του α’ δεκαημέρου, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει ανατροπές και εκπλήξεις σε Παρορμητικούς και Σταθερούς του β’ δεκαημέρου.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου θα νιώσεις την σεξουαλική σου διάθεση να ανεβαίνει και είσαι έτοιμος για βάλεις το δάχτυλο στο μέλι. Προτάσεις και προσφορές άλλωστε θα υπάρξουν αρκετές, κυρίως από τον κοινωνικό σου κύκλο και φυσικά δε θα κολλήσεις, αν κάποια από αυτές γίνει από φίλο/η, που όμως δεν ήσασταν και κολλητοί. Αν υπάρχει πρόσωπο προς διεκδίκηση, μην ανησυχείς, θα πάρεις παραμάζωμα κάθε αντίπαλο και θα μείνεις ο μόνος «υποψήφιος» για τη σχέση. Κάτι ψήνεται όμως στο παρασκήνιο το οποίο θα πάρει μια έντονη ερωτική διάσταση. Κρυφοί θαυμαστές και ειδύλλια με πρόσωπα σχετικά με τη δουλειά σου είναι πολύ πιθανά. Το θέμα όμως είναι μήπως παραμείνουν ανεκπλήρωτα τα όνειρα κι οι πόθοι σου ή σου μείνουν απωθημένα. Εσύ που είσαι του β’ δεκαημέρου προς τα τέλη της εβδομάδας θα αναστατωθείς από τη συμπεριφορά κάποιου/ας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σου βγάλει μια έντονη αντιπάθεια και ταυτόχρονα έλξη. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα πετάξει ξαφνικά που θα σε τσιγκλήσει. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, θα φας άγριο ξενέρωμα, μπορεί να σε πάρει και λίγο από κάτω και να απογοητευτείς γιατί άλλα περίμενες να γίνουν με κάποιον/α που γνώρισες ή το ταίρι σου κι άλλα τελικά γίνονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καθόλου αδιάφορη δεν τη λες αυτήν την εβδομάδα, εσύ του α’ δεκαημέρου, αφού απρόσμενες γνωριμίες και μια δική σου τάση να βλέπεις, να δοκιμάζεις και αν σου αρέσει, να προχωράς, θα απογειώσει το σεξαπίλ και τη γοητεία σου, καθώς -ως γνωστόν- τραβάει τους άλλους η δυσκολία. Πάντως, όπου κι αν βρεθείς, τα τυχερά σου θα τα έχεις. Μπορεί να έχεις μια καταπληκτική εμπειρία και να αναθαρρήσεις. Πιθανό είναι ένα πέσιμο χοντρό μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να νιώσεις και πάλι ερωτεύσιμος. Εσύ του β’ δεκαημέρου, βλέπεις ότι όσα γουστάρεις ή σου είχαν υποσχεθεί δε γίνονται, γι’ αυτό άσε τα σχέδια (αν έχεις ακόμα τα παλιά μυαλά) γιατί δε θα σου κάτσουν και η σταθερότητα που ζητάς δεν θα έρθει, μάλλον γιατί την αναζητάς μανιωδώς. Κοίταξε να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις κάτι άλλο, έτσι για να δεις τι παίζει. Μην αποκλείεις καθόλου να εμφανιστεί πρόσωπο, που θα σου ταράξει τα νερά και τελικά να είστε μαζί… Εσύ του γ’ δεκαημέρου δεν έχεις να περιμένεις πολλά και τα περισσότερα που γίνονται αφορούν κυρίως στη δουλειά ή άτομα που δεν είναι και πολύ κοντά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ του α’ δεκαημέρου να αναμένεις επιτυχίες αυτή την εβδομάδα, αν φυσικά συνεχίσεις να κυκλοφορείς και να έχεις τη διάθεση να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Μια βόλτα με παρέα ή έξοδος ίσως αποδειχθεί τυχερή, αφού θα βρεις κάποιον/α που θα κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα και θα ταιριάξετε. Άσε που η Αφροδίτη, μόλις πατήσει στον 10ο οίκο σου, στις 27, θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή και θα διαπιστώσεις ότι τραβάς το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, που έχουν μια θέση, είναι γνωστά ή διακρίνονται κάπου και φυσικά θα δοκιμάσεις την τύχη σου. Για εσένα του β’ δεκαημέρου εκτός από το κρεβάτι σου, μπορεί να γεμίσει κι η τσέπη σου. Πάντως αν ψάχνεις για μια αναζωογονητική περιπέτεια θα τη ζήσεις, ενδεχομένως και απαγορευμένη. Εσύ του γ’ δεκαημέρου έχει καεί άπειρες φορές στο χυλό, οπότε φυσάς και το γιαούρτι. Δεν δίνεις θάρρος γιατί ξέρεις ότι θα το πληρώσεις στην πορεία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και γι’ αυτό προτιμάς τη μοναξιά σου σε αυτή τη φάση, παρά μια παρέα που δε θα είναι και τόσο καλή.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα του α’ δεκαημέρου, ο ουρανός είναι γαλανός και τίποτα δε φαίνεται ικανό να χαλάσει την καρδούλα σου. Αν είσαι ζευγαρωμένος, στα μέλια θα είστε με το έτερο ήμισυ ενώ αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος, μπορεί τώρα να βρεις ταίρι να ταιριάξεις. Πιθανό είναι δαγκώσεις άσχημα τη λαμαρίνα με άτομο σχετικό από τον επαγγελματικό σου χώρο. Διάφορα μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω σου και λίγο τα γελάκια, λίγο τα πονηρά υπονοούμενα, θα μπεις στο κλίμα. Μπορεί να αρχίσεις να ελπίζεις στα καλύτερα και να ονειρεύεσαι όσο θέλεις. Αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι γεννημένος το β’ δεκαήμερο, να περιμένεις μια αναστάτωση πρόσκαιρη από το ταίρι σου και μια απόφαση που πάρθηκε στα ξαφνικά μπορεί να σε εκνευρίσει απίστευτα. Γυριστή ενδέχεται να στην κάνει και κάποιος/α που έδειχνε να συμπλέει με σένα. Εσύ του γ’, τουλάχιστον μέχρι τις 25 φαίνεται να τα περνάς ζάχαρη. Από κομπλιμέντα σε προτάσεις θα είσαι που θα σε ξετρελάνουν, αλλά τα ωραία δε θα κρατήσουν πολύ. Στις 28, μπορεί να βγουν μαχαίρια στη σχέση σου εξαιτίας ενός θέματος επαγγελματικού ή ατόμου από τον συγκεκριμένο χώρο.

 

ΛΕΩΝ

Μια περιπέτεια είναι πολύ πιθανό να σου τύχει εσένα του α’ δεκαημέρου που μάλιστα θα σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία και ενδεχομένως να υπάρξει και ειδύλλιο που θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν είσαι ζευγαρωμένος, ένα ταξίδι θα αναζωογονήσει τη σχέση σου. Τα καλύτερα, όμως, έρχονται από τις 27 και μετά, αφού τόσο οικονομικά όσο και ερωτικά θα έχεις τις επιτυχίες σου. Μέσα στα μέλια θα είσαι και με το ταίρι σου. Εσύ του β’ δεκαημέρου αρχίζεις και εκνευρίζεσαι, αφού δε φτάνει που είσαι φορτωμένος με ένα σωρό επαγγελματικά θέματα, έχεις και το έτερο ήμισυ που είναι ό,τι του φανεί. Μια κουβέντα του μπορεί να σε φυτιλιάσει ή να σε κάνει να απορήσεις για το βαθμό της αναισθησίας του. Εσύ του γ’ δεκαημέρου μπορεί να τα βλέπεις όλα με τα δικά σου μάτια και να φαντάζεσαι ή να ελπίζεις σε κάτι, όμως στην πραγματικότητα λίγα πράγματα θα γίνουν. Βέβαια, αν σε φτιάχνει το να ζεις το παραμύθι σου, ποιοι είμαστε εμείς για να σου το χαλάσουμε;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσένα του α’ δεκαημέρου μπορεί να σου γίνει πέσιμο, που θα σε ξετρελάνει και ενδεχομένως να είναι μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Με την Αφροδίτη να περνά απέναντί σου, στις 27, θα σε γυροφέρνουν πολλοί και πολλές. Θα αρέσεις και γενικά θα είσαι πιο δημοφιλής από ποτέ. Τώρα, κατά πόσο θα υπάρχει και αίσια κατάληξη είναι άλλο ζήτημα, αφού ελκύεις μεν, αλλά κάθε καρυδιάς καρύδι και έτσι όπως κολλάς σε λεπτομέρειες και ψάχνεις το τέλειο, όλα παίζονται. Πάντως, αν σου δοθεί η ευκαιρία, θα το κάνεις το παραπάνω βήμα. Εσύ του β’ δεκαημέρου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να επιδιώξεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο ή να αιφνιδιάσεις το έτερο ήμισυ για να πάρεις επιτέλους τις απαντήσεις που ζητάς. Από την άλλη, ένα μήνυμα μπορεί να σε ξεσηκώσει ή μια απλή γνωριμία να πάρει άλλες διαστάσεις και να κολλήσεις. Εσύ του γ’ δεκαημέρου άσε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και μην σκαλίζεις συνέχεια γιατί είσαι σε φάση που ό,τι ανακαλύπτεις αντί να σε καθησυχάζει σε γεμίζει με ακόμα περισσότερες αμφιβολίες.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα του α’ δεκαημέρου ξεκινά με… μεγάλες φιλοδοξίες, κέφι και αισιοδοξία και λογικό είναι αφού θα διαπιστώσεις ότι τραβάς σαν μαγνήτης και μάλιστα κατά τα φαινόμενα άτομα αξιόλογα. Επειδή όμως, αν είσαι μόνος, δεν θέλεις και πολύ να αρχίσεις να τρελαίνεσαι και να έχεις υπερβολικές προσδοκίες ή απαιτήσεις, πρόσεξε γιατί όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα. Πάντως τύχη έχεις. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, να ξέρεις ότι μια περιπετειούλα θα σε ξανανιώσει. Ξεκαθάρισέ το όμως από την αρχή για να μην σε κατηγορήσουν μετά για παιχνίδια. Καλό θα ήταν πάντως να μην δίνεις θάρρος σε άτομα που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον γιατί αν πάει κάτι στραβά, στο τέλος θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις. Αν είσαι σε σχέση, πιθανή είναι μια ένταση με μέλος της οικογένειας ή μια ζημιά στο σπίτι. Εσύ του γ’ δεκαημέρου φαίνεται να προσελκύεις περισσότερο άτομα της δουλειάς σου, που ενδεχομένως να είχαν φλερτάρει μαζί σου παλιότερα. Στις 27, πιθανός είναι ένας καβγάς με το ταίρι σου για θέματα της κοινής σας ζωής ή με ένα πρόσωπο που λειτουργεί τελείως εγωιστικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, στην κεντρική σκηνή, θα λάμψεις με την παρουσία σου και θα παίζεις στα δάχτυλα το αντίθετο φύλο. Μάλιστα ίσως υπάρξει άτομο που θα γνωρίσεις και θα έρθετε αρκετά κοντά. Μην αποκλείεις και ένα σε ειδύλλιο. Από τις 27, όχι μόνο θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις με τον τρόπο σου όποιο πρόσωπο θέλεις. Οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και κατακτήσεις θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Αν ήδη είσαι καπαρωμένος, προετοιμάσου για μια σύντομη περίοδο όλο ζάχαρη και μέλι. Αυτή η εβδομάδα φέρνει τριγμούς στη σχέση σου, για σένα που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο καθώς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να σε αφήσει άναυδο με μια κίνηση ή απόφασή του. Αν είσαι ελεύθερος, έτσι θα παραμείνεις, ακόμα κι αν θεωρούσες ότι υπήρχαν καλές προοπτικές. Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις διάφορα οικογενειακά ή θέματα του σπιτιού, που θα σε αποσυντονίσουν ή θα γίνουν αιτία διαφωνιών με το έτερο ήμισυ. Επιπλέον, κάποια νέα που περίμενες, όσον αφορά στη δουλειά, δε θα είναι ευχάριστα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην τσίτα είσαι εσύ του α’ δεκαημέρου και δεν φαίνεται να χαλαρώνεις είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μια μανούρα θα υπάρχει με το έτερο ήμισυ που σε ορισμένες περιπτώσεις θα ξεφεύγει. Ωστόσο, από τις 27 και μετά, η ηρεμία θα επανέλθει στο σπιτικό σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις και τα τυχερά σου. Παίζει και να βρεις άτομο που θα σε ενθουσιάσει και θα κολλήσεις μαζί του. Θα δεις να σε ζαχαρώνουν διάφοροι και διάφορες, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σου αλλά και τις επιλογές σου. Ίσως μάλιστα ένα άτομο του περιβάλλοντός σου αρχίζει να σε γεμίζει, στα καλά του καθουμένου, με διάφορα γλυκόλογα και κομπλιμέντα και ενδεχομένως να καταφέρει να σε τουμπάρει. Εσύ του β’ δεκαημέρου είσαι στο απυρόβλητο για αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα μέχρι τις 26-27, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα δουλειάς, όλα πάνε ρολόι. Δεν αποκλείεται ωστόσο και να έχεις ένα φλερτ, στον εργασιακό σου χώρο που πολύ θα σε ανεβάσει σε διάθεση, αν και δε φαίνεται να έχει συνέχεια. Εσύ του γ’ όμως θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός και καχύποπτος και να μη μπλέκεσαι με άτομα που αναζητούν την αποκλειστικότητα, αν δεν είσαι πρόθυμος να τους την χαρίσεις.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσένα του α’ δεκαημέρου οι επιτυχίες είναι σχεδόν βέβαιες. Μάλιστα, είναι πιθανό να αναπτυχθεί αίσθημα με άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου ή σχετικό με αυτό, ωστόσο δεν είναι για να βασιστείς, αν ψάχνεις κάτι πιο μόνιμο. Αν ήδη είσαι ζευγαρωμένος, κάποια έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια είναι απαραίτητα. Από τις 27, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι αρκετές, καθώς βγάζεις προς τα έξω ένα όμορφο και ελκυστικό παρουσιαστικό. Όσο μάλιστα περισσότερο κυκλοφορείς, τόσο πιο πολύ θα έχεις τα φλερτ σου και θα εισπράττεις κομπλιμέντα. Δεν αποκλείεται και μέσα από το διαδίκτυο να αναπτυχθεί μια επικοινωνία που μπορεί να καταλήξει σε ερωτικό ειδύλλιο. Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο ίσως έχεις καταλάβει ήδη ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ και δε διαρκεί για πάντα, ούτε και τα γούστα σου. Κάτι θα σου τη βαρέσει ξαφνικά, κάτι θα σε χαλάσει ή θα σου εμφανιστεί και θα αλλάξεις πλεύση, με τη μία. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου πιθανό είναι να επανέλθουν προβλήματα οικογενειακά ή με το σπίτι σου ή να τελειώσεις μια κατάσταση που δεν επιδέχεται βελτίωσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου έχεις θαυμαστές/ες που μπορεί να μην ξέρεις καν την ύπαρξή τους. Ένας/μία από αυτούς/ες ίσως σου δείξει τι αισθάνεται για σένα και να γίνει ο/η επόμενος/η αγαπημένος/η σου. Πάντως να ξέρεις ότι αρκετά άτομα σε καλοβλέπουν και σε έχουν στη σκέψη τους. Από τις 27 και μετά, οι πάσες που θα κάνεις για να σκοράρεις είναι ονειρικές, η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κατακόρυφα, θα γίνεις πιο ερωτιάρης από ποτέ, δε θέλει και πολύ να συμβεί το μοιραίο… αλλά ωραίο. Αρκεί να πατάς κάπου στη γη και να μην πετάς στα σύννεφα. Αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, οι νύχτες με το ταίρι σου μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, θα δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις πράγματα και θάματα που θα σε εκνευρίσουν, κυρίως αν προέρχονται από πρώην, που γυρνά από εδώ και από εκεί και το παίζει θύμα της αγάπης του για σένα. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, θα έχεις μια φωτιά μέσα σου που θα σου καίει τα σωθικά και δε θα μπορείς να ελέγξεις ούτε τα συναισθήματα, ούτε και τις σκέψεις σου, όμως είναι πιθανό να επιδιώξεις να αποσυρθείς για λίγο από τη δράση μέχρι να ξαναβρείς την ισορροπία σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα, για σένα του α’ δεκαημέρου, σου φυλάει τα καλύτερα, αφού και πιο κοινωνικός και γοητευτικός από ποτέ θα είσαι και θα μπορεί να έχεις και ιδιαίτερες, μυστικές επαφές. Από τις 27, με την Αφροδίτη πάνω σου, θα αυξήσεις τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές σου και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου, καθώς γίνεσαι το Νο1 πρόσωπο σε ζήτηση. Αν, λοιπόν, θέλεις να βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή, έχεις όλες τις ευκαιρίες κι αν μάλιστα αλλάξεις και την εικόνα σου ή το στιλ ντυσίματός σου, τότε οι επιτυχίες στο συγκεκριμένο τομέα είναι μάλλον βέβαιες. Αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, η καρδιά σου θα πλημμυρήσει από τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου και δε θα βλέπεις καμία άσχημη πλευρά του. Εσύ που έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, θα είσαι στο τρέξιμο, λόγω της δουλειάς σου, όμως δεν αποκλείεται και μια συνάντηση ή απρόσμενη γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Εσύ του γ’ δεκαημέρου πλέεις σε ήρεμα νερά, είσαι μέσα στη γλύκα και τον ρομαντισμό και κάνεις όνειρα μέχρι τις 27 που θα ταραχτείς ή θα στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη που αφορά είτε σε σένα είτε σε ένα πολύ αγαπημένο σου άτομο.

 

Πηγή: astrology.gr